Januar-udsalget af cykler til gode priser er i fuld gang. Spar op til 70% på din nye cykel.

Januarudsalg 2024 - Udsalget er i gang!

Massevis af stærke tilbud og nedsatte priser på cykler i januar.
Vi har samlet de bedste tilbud til dig her – opdateres løbende i hele januar.
247 tilbud på cykler

Vi har samlet januars bedste tilbud på cykler

Januar er kommet, og det er i dén grad en måned med forpligtelser. Du har garanteret haft et nytårsforsæt eller to gennem tiden, som du ikke har overholdt. Måske i år skal være året, hvor du endelig får styr på nytårsforsættet? Du kan eksempelvis starte året med at købe en ny cykel, så du kan komme i gang med at motionere.

Hos Bikeland har vi samlet et stort udvalg af alle de cykler, som er sat ned i pris i det store januarudsalg. Det betyder, at du har mulighed for at købe en splinterny cykel til en særdeles fordelagtig pris. Du kan se alle de nedsatte modeller i januarudsalget herover, og du kan selv vælge, om det skal være en herrecykel, damecykel eller børnecykel.

Januarudsalget byder på alt fra smarte og moderne elcykler til lynhurtige og sporty racercykler samt manøvredygtige og terrængående mountainbikes. Ud for den enkelte model, kan du se, hvor meget den er sat ned. Det gør det nemt at finde en billig cykel på tilbud, som imødekommer dit behov – og sikrer, at du får styr på dit nytårsforsæt.

Vær hurtig, hvis du vil gøre brug af januarudsalget

Det er med at være hurtig, hvis du vil sikre dig en ny, billig cykel i forbindelse med januarudsalget. Tilbuddene gælder kun i en begrænset periode, så du bør skynde dig at vælge den helt rigtige cykel, mens du kan. I hvert fald hvis du vil sikre dig, at du får den til nedsat pris. Samtidig bør du være opmærksom på, at der typisk kun er et begrænset antal af de enkelte modeller.

Selvom det måske ikke virker som det mest oplagte tidspunkt at købe en ny cykel om vinteren, så er der alligevel god grund til det. Januar rimer nemlig på udsalg, og der er derfor gode muligheder for at sikre dig en ny, fed cykel med en stor besparelse – og så har du den, når forårssolen stille og roligt begynder at opvarme landet.

Januarudsalg med masser af billige cykler fra anerkendte brands

Der er rig mulighed for at finde netop dén cykel, som matcher dit specifikke behov, i ovenstående udvalg. Du finder nemlig gode tilbud på cykler fra kendte mærker som Centurion, Winther, Raleigh, Nishiki, Principia og mange, mange flere. Der er desuden både danske og udenlandske mærker i januarudsalget.

Uanset, om du er på udkig efter en klassisk dame- eller herrecykel, en smart og praktisk citybike eller en mere sporty cykel, som du kan tilbagelægge mange kilometer på, så finder du det i januarudsalget. Gå det igennem og se, om der ikke er noget, der matcher din smag – og husk, at du altid finder mange gode tilbud på Bikeland.

Udsalget slutter om:
Dage
Timer
Min.
Sek.