Cykler fra Centurion

Centurion

Centurion er et dansk cykelmærke, som finder inspiration i den nordiske æstetik, der er kendetegnet ved simplicitet og funktionalitet. Når du vælger en Centurion-cykel, får du en nem, holdbar og robust cykel af høj kvalitet, som sikrer dig køreglæde på både korte, mellemlange og lange cykelture i Danmark.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1903
Hovedsæde Randers, Danmark
Antal cykler 310

Stort udvalg af Centurion-cykler

Leder du efter en Centurion-cykel? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Bikeland.dk har vi samlet et stort udvalg af Centurion-cykler fra forskellige forhandlere. Du finder både damecykler, herrecykler og børnecykler fra Centurion i udvalget – og du kan nemt filtrere på baggrund af de specifikke egenskaber, du ønsker, at din nye Centurion-cykel skal have.

Centurion er et dansk cykelmærke, som finder inspiration i den nordiske æstetik, der er kendetegnet ved simplicitet og funktionalitet. Når du vælger en Centurion-cykel, får du en nem, holdbar og robust cykel af høj kvalitet, som sikrer dig køreglæde på både korte, mellemlange og lange cykelture i Danmark.

Du kan finde en Centurion-cykel, som matcher dit specifikke behov, uanset om du leder efter en cykel til motion eller daglig transport. Centurion-cyklerne er designet i Danmark, og de egner sig til det danske terræn og klima. Du får derfor en cykel, som er holdbar og kan sikre dig køreglæde i mange år fremadrettet.

Hvorfor vælge en Centurion-cykel?

Du bør vælge en Centurion-cykel, hvis du ønsker høj kvalitet, god holdbarhed og en komfortabel og effektiv køreevne, som sikkert fragter dig fra A til B. Du finder både hurtige Centurion-cykler med udvendige gear og praktiske cykler, som egner sig til hverdagskørsel og små ærinder i byen.

Centurion-cykler fås desuden i ethvert prisniveau, og der er masser af forskellige designs og farver at vælge imellem. Uanset, hvilken Centurion-cykel du vælger, kan du dog være sikker på, at den lever op til dine forventninger. Centurion er blandt de absolut største cykelproducenter i landet, og alle cykler er designet til det danske terræn.

Hvilken Centurion-cykel skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige Centurion-cykler, da de fremstilles til forskelligt brug. Du finder klassiske dame- og herrecykler, som egner sig til bykørsel, hvor der skal være fokus på komfort og design. Du kan også få mere sporty cykler, som sikrer en god kraftoverførsel, så du kan opnå en god og stabil fart, når du cykler landeveje og cykelstier tynde.

De mest populære Centurion-cykler fra denne kategori er f.eks. Basic Fitness, som har udvendige gear samt nødvendige komponenter, som sikrer dig høj kørekomfort, lav vedligeholdelse og masser af fart, når du cykler. De egner sig især til dig, der bruger cyklen over længere afstand til og fra arbejde, eller som ønsker en komfortabel og nem cykel til motion.

Centurion Le Mans: Leder du efter en fornuftig cykel, der egner sig til bykørsel, kan du med fordel vælge Centurions Le Mans-modeller, som er kendetegnet ved at være både billige og af høj kvalitet. Her medfølger både lås, støtteben, skærme og bagagebærer, så du kan tage den i brug med det samme uden at skulle tilkøbe ekstraudstyr.

Centurions Le Mans-modeller egner sig især til dig, der ikke skal tilbagelægge mange kilometer om dagen, men ønsker en pålidelig og stabil hverdagscykel af god kvalitet. Du får meget for pengene, og cyklen kan holde i mange år, hvis du sørger for at vedligeholde den løbende.

Centurion Ultimate: Et godt alternativ til Le Mans-cyklen er Centurion Ultimate-serien, som giver dig en smule mere fart. Det er en udpræget citybike med indvendige gear, punktérfri dæk og rullebremser. Perfekt til dig, der ønsker en nem og effektiv cykel til kortere byture eller et pålideligt transportmiddel til og fra arbejde.

Ultimate-cyklen fra Centurion har smalle dæk, et let stel og en sporty kørestilling, hvor du sidder fremadlænet på cyklen, så du kan opnå en god fart. Samtidig er cyklen praktisk i det danske vejr, og den skal ikke vedligeholdes ofte, hvorfor du ikke skal bekymre dig om rengøring og rensning mere end én gang om året.

Centurion Zero: Zero er Centurions letteste og hurtigste serie, og den fås i forskellige modeller. Du kan både få en Centurion Zero med ind- og udvendige gear, afhængigt af hvad du foretrækker. Samtidig har den smalle dæk og en udpræget fremadlænet siddeposition, så du kan opnå reduceret vindmodstand og høj fart.

Stel og hjul er lettere og stivere end de fleste andre modeller i Centurions sortiment. Du bør vælge denne model, hvis du gerne vil have en hurtig cykel, som egner sig til både hverdagskørsel og motion. Til gengæld bør du vælge en anden model, hvis du sigter efter en Centurion-cykel med fokus på siddekomfort.

Der findes en Centurion-cykel til ethvert behov

Uanset, om du er på udkig efter en klassisk herre- eller damecykel, en sporty citybike, en racercykel eller noget helt fjerde, finder du en model fra Centurion, som matcher dit behov. Nogle Centurion-cykler kommer med udstyr fra start, mens andre kommer helt uden udstyr, så du kan sætte dit eget præg på den.

Alle Centurions cykler er dog klargjort til montering af langt de fleste komponenter, så du nemt kan sammensætte din cykel, så den lever op til dine ønsker. Stellene har anlæg til både lås, skærme, støtteben, lygte, kurv og bagagebærer, og du har selvfølgelig også mulighed for at justere styrhøjden.

På denne side har vi samlet en oversigt over Centurion-cykler fra et stort udvalg af forskellige forhandlere. Det gør det nemt for dig at finde en cykel, som passer til dit behov. Du kan bruge filterfunktionen til at få vist herrecykler, damecykler og børnecykler i forskellige prisklasser og af forskellige typer.

Find en Centurion-cykel på tilbud

Centurion er et cykelmærke, som er kendetegnet ved at have en høj kvalitet og et strømlinet design. Virksomheden er blandt de største og mest populære cykelmærker i Skandinavien, og de har eksisteret siden 1980’erne. Hos Bikeland.dk finder du både et stort udvalg af nye modeller fra Centurion, men du finder også cykler fra forrige kollektioner.

Ofte vil cykler fra forrige kollektioner komme på tilbud, i takt med at der kommer nye modeller på markedet. Det betyder, at du har mulighed for at finde en billig Centurion-cykel, som ikke vælter budgettet. Du får meget for pengene, og du kan bruge filterfunktionen til at sortere på baggrund af pris, så du udelukkende får vist de Centurion-cykler, som matcher dit budget.