SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Winther

Winther er et klassisk dansk cykelbrand, som blev grundlagt i 1932. Det danske brand har mange års erfaring med at udvikle cykler i høj kvalitet, som er bygget til hverdagskørsel. Winther er fokuseret på at producere cykler, som kombinerer sikkerhed og funktionalitet med et flot og holdbart design, der henvender sig til hele familien.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1932
Hovedsæde Randers, Danmark
Antal cykler 194

Stort udvalg er Winther-cykler

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Winther-cykler til hele familien. Uanset om du er på udkig efter en herrecykel, damecykel, børnecykel eller måske endda en elcykel, kan du helt sikkert finde den i vores store udvalg af kvalitetscykler fra Winther. Vi indhenter løbende tilbud fra forskellige forhandlere og samarbejdspartnere, så du hele tiden har et overblik over aktuelle Winther-cykler, du kan købe.

På den måde er du sikret den bedste pris på din nye Winther-cykel, uden at du behøver klikke dig ind på de forskellige webshops én ad gangen. Du kan også benytte den smarte filterfunktion. Den giver dig mulighed for at at filtrere mellem forskellige Winther-cykler, så du nemt og hurtigt kan indskrænke udvalget og dermed finde den cykel, som passer bedst til dig og dine behov. Nemmere bliver det ikke.

Winther startede med at producere kælke

Winther startede faktisk ikke med at bygge cykler. Historien starter et helt andet sted – nemlig med kælke og slæder. Anders Winther, som er navnet på grundlæggeren, var i 1930 involveret i en trafikulykke, hvor han på tragisk vis mistede benet. Efterfølgende mistede Winther sit job som grovsmed og flyttede med familien til Them.

Her begyndte produktionen af slæder og kælke til børn. Senere designede han den klassiske, røde trehjulede børnecykel, som efterfølgende er blevet en fast bestanddel hos enhver børnefamilie. Cyklen er stadig at finde i Winthers sortiment – og det var således den, der blev startskuddet på Winther-cykler, som vi kender dem i dag.

Samtidig med produktionen af de trehjulede cykler, begynder Winther også at producere tohjulede cykler til børn og institutioner. I 1976 overtager grundlæggerens barnebarn, som også hed Anders Winther, firmaet – og siden da har det kun taget fart. I 2006 indgik Winther en aftale med HF Christiansen A/S, som er en af Danmarks ældste cykelproducenter.

Den dag i dag kan du finde et stort og bredt sortiment af Winther-cykler, som henvender sig til hele familien. Deres mål og passion er at designe cykler, som gør hverdagens gøremål nemmere. Alle deres cykler er lavet i robuste og solide materialer, som sikrer dig en cykel i høj kvalitet, der holder hele året rundt – i alt slags vejr.

Den klassiske, røde trehjulede cykel, som Winther selv startede med at producere for over 50 år siden, er stadig i produktion den dag i dag. Du finder også et stort udvalg af herrecykler, damecykler, børnecykler og ikke mindst elcykler til hele familien. Herunder kan du læse mere om fordelene ved Winther-cykler.

Herrecykler fra Winther

Er du på udkig efter en god og pålidelig herrecykel? Så er en Winther-cykel helt klart noget for dig. Winther er dansk cykelbrand, som har mange års erfaring med at udvikle cykler, og deres passion ligger i at producere sikre og pålidelige cykler, der henvender sig til hele familien – og dermed fås de også som herrecykler.

Det danske cykelbrand tilbyder herrecykler i en god dansk kvalitet og med et stort udvalg af udstyr, så du ikke kommer til at mangle noget. Deres mange års erfaring med at bygge pålidelige kvalitetscykler gør, at du kan være sikker på at få en herrecykel i en utroligt robust og solid kvalitet, som er bygget til at blive brugt i hverdagen.

Med en herrecykel fra Winther er du altså godt kørende på cykelstien hver eneste dag. En Winther-cykel er derfor det perfekte valg for dig, der vægter køreegenskaber og komfort højt, uanset om du pendler på arbejde eller bare mangler en god og pålidelig herrecykel til bykørsel.

Damecykler fra Winther

Er du på udkig efter en sikker og pålidelig damecykel? Så er en Winther-damecykel helt sikkert noget for dig. Winthers cykler kommer i mange forskellige modeller, og der er helt sikkert en Winther-cykel, som passer til dig, uanset om du lægger vægt på, at cyklen skal være komfortabel, hurtig eller en kombination af begge dele.

Deres brede udvalg af cykler gør, at der er noget for enhver smag. Winther har mange års erfaring med at bygge cykler, som kombinerer en høj komfort og sikkerhed med et flot og moderne design. Med en Winther-damecykel er du sikret en cykel i absolut topkvalitet, som er lavet af solide og holdbare materialer, der giver dig køreglæde i mange år fremadrettet.

Børnecykler fra Winther

Leder du efter en god og sikker børnecykel? Så er en børnecykel fra Winther uden tvivl et det rigtige valg. Med en Winther-børnecykel er du sikret en pålidelig cykel i god kvalitet, som sætter komfort og sikkerhed i første række. Alle Winther-børnecykler er udstyret med gode og solide bremser samt reflekser, der gør, at dit barn nemt bliver set i trafikken.

Winther har altid – og gør det stadig den dag i dag – arbejdet ud fra en filosofi om at skabe sikre og pålidelige cykler, der gør hverdagen nemmere for både børn og voksne. Med en Winther-børnecykel kan du med ro i maven sende dit barn i skole, institution eller til og fra fritidsaktiviteter.

Winther har et af de største udvalg på markedet, når det kommer til børnecykler. Sortimentet byder på noget for enhver smag, og du kan helt sikkert finde en børnecykel, der matcher dit barns behov og ønsker. Med sikkerheden og komforten i top kan du trygt lade dit barn cykle på en børnecykel fra Winther.

Elcykler fra Winther

De smarte elcykler bliver mere og mere populære, og der kommer hele tiden nye modeller på markedet, i takt med at teknologien bliver finpudset. Derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg af elcykler fra Winther. Deres mål om at skabe sikre og pålidelige hverdagscykler er noget, der går igen blandt deres brede sortiment af elcykler.

Du finder helt sikkert elcykel, som stemmer overens med dine krav og behov til, hvad en moderne elcykel skal kunne. Alle Winthers elcykler er af utroligt høj kvalitet, og der er mange muligheder, når det kommer til udstyrsniveauet på cyklen. Du finder både herrecykler, damecykler og ladcykler med elmotor.

Du kan finde Winther-elcykler med forhjulsmotor eller centermotor, og der er derfor være noget for enhver smag. Alle Winthers elcykler er enten udstyret med en smart elmotor fra Bosch, Yamaha eller danske Promovec. Alle mærker er kendt for at producere elmotorer af absolut topkvalitet, som sikrer dig en god og pålidelig drift i hverdagen.

Find gode tilbud på Winther-cykler hos Bikeland

Leder du efter en billig Winther-cykel, som ikke vælter budgettet? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland opdaterer vi løbende vores udvalg, når vores samarbejdspartnere får nye modeller hjem – og vi opdaterer naturligvis også prisen, når de forskellige forhandlere kører kampagner eller har gode tilbud på billige Winther-cykler.

Du kan bruge filterfunktionen til at sortere i udvalget, så du udelukkende får vist de Winther-cykler, som matcher dit budget. Du vælger blot, hvor stor en besparelse du ønsker at opnå, hvorefter udvalget opdateres automatisk. På den måde finder du altid et komplet overblik over aktuelle tilbud på Winther-cykler, som ikke vælter budgettet.