Hos Bikeland gør vi hver dag vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel til den bedste pris på nettet. Vi vil være din troværdige kilde til gode tilbud og information om cykler.

Fra passion til praktik: Vi elsker cykling og gode tilbud

Cykling betyder noget forskelligt for alle mennesker. For nogle er det sport, kultur og livslang passioneret lidenskab, som både kan udleves på landeveje, sydfranske bjergskråninger og foran fjernsynet. For andre er cyklen en genvej til motion og naturoplevelser i de lokale skove eller med familien på ferie. For de fleste mennesker er cyklen dog blot et praktisk transportmiddel, som hjælper med at binde hverdagen sammen, og sjældent får den store opmærksomhed medmindre bagdækket er fladt eller kæden trænger til et par dråber olie. Og det er der sådan set også noget ganske storslået ved.

Hos Bikeland vil vi gerne rumme alle indgangsvinkler til cykling. Uanset om du er nybegynderen, der leder efter din første rigtige racercykel, entusiasten med holdning til geargrupper og kranksæt, eller dig, den helt almindelige dansker, der blot har behov for en pålidelig cykel, hvor pris og kvalitet hænger fornuftigt sammen. Vi stiler efter at kunne tilbyde alle et transparent og overskueligt overblik over gode kvalitetscykler til den bedst mulige pris.

Vi er dybt passionerede omkring cykling i alle dens facetter. Det har over årene givet os en solid ekspertviden og et indgående produktkendskab, som vi trækker på, når vi udvælger, hvilke cykler, der inkluderes hos os. Vi vil rigtig gerne dele ud af denne viden. Uanset om det handler om cykeltyper, vedligehold, kultur, oplevelser eller noget andet, der måtte relatere sig til det at være cyklist i Danmark. Både for at inspirere dig til at få mest ud af din cykling, men i høj grad også for at sikre, at du kan træffe en velinformeret beslutning om, hvilken cykel der er den rigtige for dig. Vi udgiver derfor løbende guides og artikler, som forhåbentligt kan gøre dig klogere på cyklens fascinerende verden.

Stort udvalg og gode priser: Bikeland samler det hele ét sted

Vi ønsker at gøre udvælgelsen og indkøbet af din nye cykel så let og gnidningsfrit som muligt. Hos Bikeland indhenter vi løbende produkter og priser fra en række eksterne forhandlere, som vi samarbejder med. Det giver dig som forbruger en lang række fordele, når du skal købe en ny cykel:

  • Større udvalg af cykler: Vi har et langt større produktsortiment end du typisk vil kunne finde hos en enkeltstående forhandler. Det giver dig adgang til flere modeller, brands – og gode tilbud.
  • Den laveste pris på cyklen: Hvis det samme produkt føres af flere af vores tilknyttede forhandlere, vil du kun blive eksponeret for den lavest tilgængelige pris i vores database, når du tilgår produktet hos os. Vi opdaterer automatisk prisen på de produkter, vi inkluderer på Bikeland, så du slipper for at gå på tilbudsjagt efter en bedre pris.
  • Ingen reklame-støj og knaldtilbud: Nogle forhandlere er rigtig gode til at promovere de produkter, de helst vil af med eller som genererer den størst mulige avance. Det er godt for deres pengepung, men ikke nødvendigvis for dig. Det slipper du for, når du vælger at bruge vores tjeneste til at finde din nye cykel. Alle produkter prioriteres på samme vis, og ingen produkter fremhæves kunstigt i vores oversigt. Med andre ord er vi altid på forbrugerens side.

Vores vision er at skabe en uvildig og uafhængig digital tjeneste, som du altid kan stole på, når du er på jagt efter en ny cykel eller ekspertviden indenfor denne verden. Vi ønsker at præsentere de produkter, vi inkluderer i vores tjeneste, så transparent og gennemskueligt som muligt, så du som forbruger kan finde det du søger til den rigtige pris. Let, enkelt og trygt.

Reklamefinansieret tjeneste

Noget indhold på bikeland.dk indeholder relevant annoncering og affiliate-links til produkter og brands, som kan købes hos vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi i nogle tilfælde tjener en mindre kommission, hvis du vælger at købe et produkt hos en forhandler, som du finder gennem vores tjeneste. Indtægterne går primært til vedligehold, videreudvikling af vores prissammenligningstjeneste og til produktion af kvalitetsindhold. Du kan læse mere om, hvordan Bikeland finansieres under annoncering og samarbejde.

Holdet bag Bikeland

Bikeland produceres af et team af passionerede cykelentusiaster, som står for alt fra teknik og udvikling af guides og artikler til kuratering af det store udvalg af cykler og brands. Alle som bidrager til Bikeland betragtes som uafhængige af tilknyttede forhandlere og tjenester.

Bikeland drives af Mondae.

Mondae
Vestergade 75, 3. sal
5000 Odense C
CVR. 37208329