Bikeland drives af et ønske om at give forbrugerne et pålideligt og transparent indblik i markedet for cykler og relaterede produkter. Det skal være let, trygt og gennemskueligt for dig som forbruger at finde og købe en ny cykel til den bedst mulige pris. Det er derfor vigtigt for os, at de annoncører og virksomheder, vi samarbejder med, har det samme udgangspunkt for deres egen forretning.

Hos Bikeland arbejder vi tæt sammen med en række udvalgte forhandlere af cykler og cykeludstyr, som leverer produktdata til vores tjenester og har mulighed for at annoncere på bikeland.dk. Vi udvælger omhyggeligt de partnere, vi samarbejder med, da vi ønsker at vores tjeneste skal være en troværdig kilde til research og køb af cykler. Hvis din markedsføring ikke er i tråd med vores etiske retningslinjer for leverandører og annoncører, vil du derfor ikke have mulighed for at indgå et samarbejde vedrørende annoncering, affiliate eller anden form for reklame på vores tjeneste.

Affiliate

Bikeland indeholder affiliate links til køb af nogle produkter. Det betyder typisk, at vi tjener en mindre procentdel af et eventuelt salg hos en ekstern forhandler, hvis du tilgår produktet hos forhandleren via os. Vi viser kun affiliate links til en forhandler, hvis samarbejdspartneren har den bedste tilgængelige pris på et givent produkt i vores varekatalog. Produkter, som henviser til en ekstern affiliate-forhandler, vil blive prioriterer og sorteret på lige fod med øvrige produkter, hvor vi ikke har nogen fortjeneste på at formidle et salg.

Ønsker du at indgå et samarbejde omkring visning af din forretnings produkter på Bikeland via affiliate, tilbyder vi følgende muligheder:

  • Automatisk implementering via RSS/XML. Vores tjeneste kan let konfigureres til at læse dit produktfeed. Enten via RSS, hvor vi løbende crawler dit feed eller via en enkeltstående import, hvor dine produktdata konverteres til produkter.
  • Manuel implementering. Dine produktdata leveres i et struktureret format, som manuelt oprettes som enkeltstående produkter. Denne løsning bør kun vælges, hvis du enten har få produkter eller kun ønsker dine produkter vist i en specifik kontekst; f.eks. en artikel.

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Annoncering

Vi tilbyder annoncering i form af tekst-links og display-bannere i en række forskellige formater og placeringer i forbindelse med artikler og produkter på bikeland.dk.

Display-annoncering

Vi ønsker i udgangspunktet ikke at plastre Bikeland ind i annoncer, da det strider mod vores ønske om at være en uvildig tjeneste med et objektivt forhold til vores indholdsleverandører. Display-annoncer sælges derfor ikke i rotation, baseret på CPM eller andre metrics. Vi har bevidst valgt at have et relativt begrænset antal placeringer til rådighed, som kan bookes i en periode. Når en annoncør har booket placeringen, er det derfor ikke muligt for andre at købe pladsen i den pågældende periode.

Vi tilbyder display-annoncering i følgende formater:

  • 930x180px
  • 160x600px
  • 320x160px
  • 320x320px

Det er muligt at skræddersy en pakke med udvalgte formater og placeringer baseret på dit ønske om synlighed og placeringernes tilgængelighed i den ønskede annonceringsperiode.

Tekst-links i indhold

Du har mulighed for at købe links i eksisterende indhold, som henviser til dit eget website, så længe at din forretning og dit link har troværdighed og naturlig relevans i kontekst af det indhold, hvor linket ønskes placeret. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt kun tekst-links fra artikler og indlæg på bikeland.dk.

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Annoncørbetalt indhold

Få din egen artikel publiceret på Bikeland. Ønsker du at promovere et specifikt cykelrelateret produkt, kategori eller nyhed, som passer ind i det øvrige indhold på Bikeland, så giver vi dig mulighed for at skrive og publicere din egen artikel. Artiklen skal som minimum være 800 ord, indeholde et billede og må maksimalt have en ekstern henvisning.
Vi hjælper dig gerne med at forfatte artiklen, hvis du blot kan give os en detaljeret beskrivelse af det ønskede indhold.

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Produktanmeldelser

Vi anmelder løbende cykler og cykelrelaterede produkter, som vi enten selv køber eller får udleveret af producenter og forhandlere til test og anmeldelse. En produktanmeldelse kan være en god mulighed for at skabe organisk opmærksomhed omkring dit produkt.
Ønsker du, at vi skal anmelde dit produkt, så vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at anmeldelsen bliver positiv, da vi altid vil stræbe efter at give vores ærlige og subjektive mening til kende om produktet – uanset om der er tale om en betalt anmeldelse eller ej.

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Øvrige former for annoncering og samarbejde

Vi er altid åbne for annonceringsmuligheder og øvrigt samarbejde, som ikke nødvendigvis er nævn på denne side. Hvis du har en ide til, hvordan vi kan hjælpe hinanden eller hvordan du kan udnytte Bikeland som udstillingsvindue for dine produkter, er vi meget åbne for en dialog om et muligt samarbejde.

Lyder det som noget for din virksomhed? Kontakt os og hør mere om dine muligheder.