Nishiki

Nishiki er et cykelmærke, som blev grundlagt i Japan i 1960’erne. Dengang eksporterede Nishiki primært cykler til det amerikanske marked, mens de blev produceret i Japan og andre lande i Asien. Siden er det gået stærkt for Nishiki, som i dag er blandt de absolut førende brands indenfor cykler. Faktisk er Nishiki verdens største producent af cykler.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1965
Hovedsæde Danmark
Website www.nishiki.dk
Antal cykler 204

Stort udvalg af Nishiki-cykler

Leder du efter en Nishiki-cykel, der opfylder alle dine behov? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af Nishiki-cykler fra flere forskellige forhandlere. Vi har samlet alle modellerne på samme side, så du nemt kan finde den model, der matcher dit behov på bedste vis.

Samtidig kan du gøre brug af filterfunktionen, som gør det muligt at indsnævre udvalget, så du udelukkende får vist de Nishiki-cykler, som rent faktisk er interessante for dig. Du kan også gå på opdagelse i det store udvalg og lade dig inspirere af de mange forskellige modeller, hvis du ikke på forhånd ved, hvad du er på udkig efter.

Mulighederne er mange, men med en Nishiki-cykel går du ikke galt i byen. Udvalget er stort set uendeligt, og du kan være sikker på, at du får en cykel af absolut topkvalitet, når du vælger Nishiki, som altid har bestræbt sig på at producere cykler, som ikke bare ser godt ud, men som også holder i mange år.

Nishiki har produceret kvalitetscykler siden 60’erne

Nishiki er et cykelmærke, som blev grundlagt i Japan i 1960’erne. Dengang eksporterede Nishiki primært cykler til det amerikanske marked, mens de blev produceret i Japan og andre lande i Asien. Siden er det gået stærkt for Nishiki, som i dag er blandt de absolut førende brands indenfor cykler. Faktisk er Nishiki verdens største producent af cykler.

I starten havde brandet et andet navn, da de kom til markedet som American Eagle. Bag brandet stod den amerikanske cykeldistributør West Coast Cycle. Dette stemte dog ikke overens med, at cyklerne blev produceret i Japan, hvorfor man udskrev en konkurrence for at finde et mere japanskklingende navn.

Det resulterede i navnet Nishiki, som både var nemt at udtale, og som samtidig lød mere eksotisk. I løbet af 1980’erne blev det for dyrt at importere cykler fra Japan, hvorfor produktionen rykkede til Taiwan i stedet, hvor priserne generelt var lavere. Efterfølgende blev rettighederne til Nishiki-navnet solgt til Derby International.

De lukkede ned for den amerikanske afdeling af Nishiki. I dag sælges Nishiki-cykler dog stadig i Europa, og mærket er blandt de førende cykelproducenter herhjemme. Mærket står for kvalitet og holdbarhed, og det er da også blandt de mest populære herhjemme. Du kan både finde mountainbikes og racercykler, samt helt almindelige herrecykler, damecykler og børnecykler i sortimentet.

Uanset, hvilken cykeltype du vælger fra Nishiki, kan du være sikker på, at du får en cykel af absolut topkvalitet. Du får meget cykel for pengene, og flere af deres modeller er blevet kåret som de bedste indenfor sin kategori. De mest populære Nishiki-cykler er deres hybrid-cykler, men deres sortiment indeholder alle de gængse cykeltyper.

Find gode tilbud på billige Nishiki-cykler

Er du på udkig efter et godt tilbud på en Nishiki-cykel? Der er mange penge at spare, og du kan med garanti finde en billig cykel fra Nishiki i udvalget her på siden. Du kan f.eks. sortere på baggrund af pris, så du får vist de billigste Nishiki-cykler først. Kender du dit budget på forhånd, kan du bruge filteret til at få vist Nishiki-cykler i bestemte prisklasser.

Alt i alt en smart feature, som gør det nemt for dig at finde en cykel, som både passer til dit behov og dit budget. Nishiki er den største producent af cykler i verden, og udvalget er derfor større end hos andre cykelmærker. Uanset, om du er på udkig efter en cykel til lange strækninger eller en smart og manøvredygtig hverdagscykel, finder du det her.

Dansk kvalitet og innovation

Hos Nishiki lægges der vægt på innovative løsninger, og brandet går i front, når det kommer til den teknologiske udvikling indenfor cykler. Når du køber en Nishiki-cykel, kan du derfor være sikker på, at du får det bedste af det bedste indenfor cykelteknologi. Der anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer, og du får en god og robust cykel, som kan holde i mange år, når du vælger en model fra Nishiki.

Alle Nishikis cykler, som sælges herhjemme, bliver designet og udviklet i Danmark, så de lever op til de krav, der stilles. Nishiki-cykler er lette og funktionelle i et praktisk og æstetisk design, samtidig med at de ikke vælter budgettet. Har du spørgsmål til de modeller, du finder her på siden, er du velkommen til at kontakte os.