SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
Cykler fra Raleigh

Raleigh

Raleigh er et af de cykelmærker, som ikke kræver den store introduktion. Det er et af verdens ældste cykelmærker, og de har eksisteret siden 1888. I 1937 kom de første Raleigh-cykler til Danmark, og brandet producerer i dag producerer stabile og pålidelige cykler, som er kendetegnet ved deres høje komfort og køreegenskaber. Vil du have en smart og moderne cykel, kan du med fordel vælge en Raleigh-cykel.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1888
Hovedsæde Eastwood, England
Antal cykler 165

Stort udvalg af Raleigh-cykler

Den første Raleigh-cykel blev introduceret i 1887, hvilket gør Raleigh til et af de ældste cykelbrands i verden. De første Raleigh-cykler kom til Danmark i 1937, og i dag er de stadig blandt de største cykelproducenter på verdensplan. Raleigh-cykler er til alle, der ønsker en smart, pålidelig og moderne cykel, som kan holde i mange år.

Du kender formentlig til mærker i forvejen. Mange cyklister er dedikeret Raleigh-ryttere, og det er der god grund til. Du hører sjældent dårlig omtale af Raleighs varesortiment, og det er der da også god grund til. Uanset, om du vælger en herrecykel, damecykel eller børnecykel fra Raleigh, kan du være sikker på, at den lever op til dine forventninger.

En Raleigh-cykel kan holde i mange år, hvis den bliver passet og plejet, som den fortjener. Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Raleigh-cykler i alle prisklasser. Du finder både de mere eksklusive modeller, men også klassiske og billige Raleigh-cykler, som ikke vælter budgettet, men alligevel fragter dig sikkert fra A til B.

Dansk kvalitet med engelske rødder siden 1887

Raleigh har været synonym med kvalitet, siden den første Raleigh-cykel så dagens i Nottingham, England i 1887. Raleighs sortiment består af en lang række cykler, som alle på den ene eller anden måde har et retromoderne look. Et look, som Raleigh har gjort til deres varemærke, og som mange anser som et kvalitetsstempel.

Mange Raleigh-cykler er gået hen og blevet ikoniske, da de kombinerer retrolooket med de moderne cykelbehov, som både pendlere og hverdagscyklister har. Raleighs engelske rødder og tradition er bibeholdt, men i dag er de cykler, du finder i Danmark, tilpasset det behov, danske cyklister har.

De Raleigh-cykler, du kan købe i Danmark, produceres af HF Christiansen, som har hovedsæde i Randers. Det har de haft siden 1903. De producerer et stort udvalg af cykler fra populære brands som Avenue, Centurion, MBK, Nishiki og Winther. Alle er brands, som er særdeles populære i Danmark.

Ikoniske Raleigh-cykler designet til hverdagen

Raleigh er kendt for deres mange kvalitetscykler, hvoraf flere modeller over tid er blevet vaskeægte ikoner. Den klassiske Raleigh Tourist de Luxe er klassikeren over dem alle. De originale tegninger, der ligger bag cyklen, blev skitseret i 1921, men faktisk går historien endnu længere tilbage.

Selvom designet har rødder, der strækker sig mere end hundrede år tilbage i tiden, er den løbende blevet tilpasset, så den i dag er en moderne, men klassisk cykel med respekt for sin historie. Den karakteristiske gaffelkrone af sammensvejsede rør, linjerne på cyklens skærm og de klassiske farver er, som de altid har været.

Dette går igen for alle Raleighs klassiske cykelmodeller. Her er der respekt for historien, men cyklerne bliver tilpasset, så de egner sig til brug i den moderne hverdag. Uanset, om du vælger en klassisk herrecykel, damecykel eller børnecykel, kan du være sikker på, at den er designet med henblik på at sikre dig den absolut bedste køreoplevelse.

En Raleigh-cykel er et sikkert hit

Når du vælger en Raleigh-cykel, går du ikke galt i byen. Raleigh har gennem generationer finpudset og videreudviklet deres cykler, så de løbende er blevet tilpasset den moderne livsstil. Du opnår derfor den ultimative cykeloplevelse, når du begiver dig ud på landevejene eller rundt i byen på en Raleigh-cykel.

Producenten er blandt de absolut førende både i Danmark og i resten af verden. Det afspejler sig i det store udvalg af funktionelle hverdagscykler, som hver år sendes på markedet af Raleigh. Både nye udgaver og opdaterede versioner af de Raleigh-cykler, som allerede findes på markedet.

Fælles for alle Raleighs modeller er, at de kombinerer funktionalitet, komfort, kvalitet og design. Alle Raleigh-cykler fremstår moderne og klassiske på én og samme tid. De er tidløse, og de har gennem årtier lignet sig selv. Stort set alle Raleigh-cykler har et klassisk retro-inspireret look, som er inspireret af brandets engelske rødder.

Find din nye Raleigh-cykel i udvalget

Leder du efter en klassisk eller sporty Raleigh-cykel? Hos Bikeland finder du det hele. Vi indhenter automatisk Raleigh-cykler fra vores forskellige samarbejdspartnere, så du har hele udvalget samlet i ét overblik. Det giver dig mulighed for at finde netop den Raleigh-cykel, som lever op til dit specifikke behov.

Samtidig undgår du at skulle navigere rundt på flere forskellige webshops for at finde den helt rigtige Raleigh-cykel. I stedet kan du bruge filterfunktionen til at få vist de Raleigh-cykler, som imødekommer dit behov. Du kan filtrere på baggrund af cykeltype, prisniveau og procentvis besparelse.

Er du på udkig efter en billig Raleigh-cykel, er du derfor også havnet det rigtige sted. Vi opdaterer automatisk priserne, så de matcher vores samarbejdspartneres. Når en Raleigh-cykel sættes ned i pris, vil den pris, du finder her på siden, også sættes ned. Det giver dig mulighed for at finde en billig Raleigh-cykel, som ikke vælter budgettet.

Raleigh designer cykler til hverdagen

Hvis du er på udkig efter en sporty racercykel eller en robust mountainbike med gode køreegenskaber, er det ikke Raleigh du skal vælge. Leder du derimod efter en god, stabil og veldesignet hverdagscykel, som kan fragte dig til og fra arbejde eller rundt omkring i byen, så er en Raleigh-cykel det helt rigtige valg.

Her får du virkelig meget for pengene, og cyklerne er designet til hverdagen. De er prisvenlige, men samtidig er der ikke skruet ned for hverken kvalitet, holdbarhed eller køreegenskaber. Derimod kan du forvente at få en fremragende cykel, som kan holde i mange år og gå i arv fra generation til generation, hvis du passer ordentligt på den.

Raleigh fremstiller primært herrecykler, damecykler og børnecykler, som er beregnet til brug i hverdagen. En tro følgesvend, som fragter dig sikkert rundt, uanset om du har kort eller langt på arbejde – og uanset, om du går op i komfort eller fart. Du får det hele med en Raleigh-cykel, og du kommer ikke til at fortryde dit valg.

Herrecykler fra Raleigh

Raleigh er blandt de førende producenter af klassiske herrecykler, som egner sig til både bykørsel og på landevejene. Du kan både få sporty herrecykler og klassiske cykler, som ser ud, som herrecykler altid har gjort, når du vælger en Raleigh-cykel. Mulighederne er mange, og de fås i vidt forskellige designs, men alle med et klassisk touch.

Leder du efter en god herrecykel, som egner sig som både pendlercykel og bykørsel, når du eksempelvis skal klare dagens indkøb, er Raleigh Yate et oplagt bud. Den er udstyret med et frontlad og udformet i et elegant design, som gør den perfekt til den stilbevidste cyklist, der er på farten og bruger cyklen til at komme rundt på daglig basis.

Skal der lidt mere fart over feltet, er Raleighs Kent-model et oplagt valg. Her får du en klassisk og stilfuld citybike, som har flere af de gode egenskaber fra racercyklen. Trods sit klassiske udseende er den fyldt med moderne køreegenskaber og praktisk udstyr. Den perfekte hverdagscykel til dig, der sætter pris på de klassiske designidealer.

Udvalget af Raleigh-herrecykler stopper dog ikke her. Der er masser af ikoniske og velkendte modeller, som bliver brugt hver dag af folk fra hele verden. Du kan stort set ikke cykle en tur uden at møde en forbipasserende cyklist på en Raleigh-cykel. Scroll gennem det store udvalg og lad dig inspirere af de mange, smukke og funktionelle Raleigh-cykler.

Damecykler fra Raleigh

Raleigh er ikke kun kendt for deres herrecykler. De producerer lige så mange damecykler, som har de samme gode egenskaber som herrecyklen, men blot er designet og bygget til kvindekroppens anatomi. Her finder du både ikoniske klassikere, men også mere moderne Raleigh-cykler, som er tilpasset den tid, vi lever i.

Du finder blandt andet både dameudgaver af de velkendte modeller fra Yate og Kent-serien. Der er dog også mange andre modeller, som er værd at nævne. Leder du efter en god hverdagscykel, som er designet til kørsel både i byen og på landet, er Darlington-serien et oplagt bud, som samtidig ikke vælter budgettet.

Darlington er en særdeles funktionel og frisk shoppingcykel, som fås i mange forskellige farver. Den er spækket med praktisk og funktionelt udstyr, så du ikke skal bekymre dig om at købe det separat. Det eneste, du skal fokusere på, er den gode køreoplevelse, komfortable siddeposition og fremragende formgivning.

Børnecykler fra Raleigh

Selvom Raleighs primære fokus er på herre- og damecykler, finder du også et mindre udvalg af børnecykler, som egner sig til familiens yngste medlemmer. Raleighs børnecykler er mindre udgaver af de populære voksenmodeller, men tilpasset børnekroppens anatomi. Du får derfor en god cykel af høj kvalitet, når du vælger en børnecykel fra Raleigh.

Selvom udvalget af børnecykler fra Raleigh er ganske sparsomt, betyder det ikke, at du ikke får meget for pengene. Når du vælger en Raleigh-børnecykel, kan du være sikker på, at du får en kvalitetscykel, som kan holde i mange år. Den kan tilpasses, så den matcher barnets udviklingstrin – f.eks. ved at justere sadlen eller styret.

Der er altid gode tilbud på Raleigh-cykler

Der er visse fordele ved, at Raleigh er blandt de største og mest populære cykelproducenter. Det betyder nemlig ikke bare, at du får en cykel af absolut topkvalitet, når du vælger en Raleigh-cykel. Det betyder også, at der ofte er gode tilbud på Raleigh-cykler, så du kan finde en fornuftig cykel, som ikke vælter budgettet.

Hos Bikeland har vi gjort det nemt at finde gode tilbud på Raleigh-cykler. Hvis du vil have vist de billigste Raleigh-cykler først, kan du bruge sorteringsfunktionen til at få vist de billigste modeller først. Det er dog ikke altid ensbetydende med, at du opnår en stor besparelse. Denne funktion tager nemlig ikke højde for, om cyklerne har nedsat pris, men blot hvor billige de er.

Hvis du vil have vist de Raleigh-cykler, som lige nu kan fås til en nedsat pris hos forhandlerne, kan du i stedet bruge filterfunktionen. Her vælger du blot den besparelse, du gerne vil opnå, hvorefter udvalget opdateres, så du kun får vist de billige Raleigh-cykler, som matcher den procentsats, du har valgt. Det bliver ikke nemmere at finde et godt tilbud på en billig Raleigh-cykel.