Damecykler

Stort udvalg af damecykler i forskellige prisklasser fra de mest populære brands.

860 produkter
Stort udvalg af damecykler. Køb din nye damecykel via Bikeland.dk!

Stort udvalg af damecykler hos Bikeland

Her finder du et stort udvalg af damecykler i alle prisklasser. Du finder både billige og eksklusive damecykler til ethvert behov. Udvalget består af damecykler fra forskellige forhandlere, og det opdateres løbende, når der kommer nye produkter. Brug filteret til at finde den helt rigtige damecykel til dit behov.

Er din damecykel gået i stykker, eller trænger du bare til en ny? Det kan også være, at din damecykel er blevet stjålet. Uanset hvad årsagen til, at du har brug for en ny damecykel, er det vanskeligt at undvære én. Det gælder særligt, hvis du vil undgå at bruge penge på offentlig transport eller bare vil lade bilen stå.

Den rigtige damecykel giver dig mulighed for at komme hurtigt rundt, uanset om du skal handle ind, på arbejde eller bare nyde friheden på cykelstien i godt vejr. Her på siden har vi derfor samlet et stort udvalg af damecykler fra forskellige forhandlere. Du kan bruge filteret til at få vist damecykler, der matcher netop dine præferencer.

En damecykel fås i mange forskellige udgaver – fra de slanke og elegante damecykler til de hurtige racercykler og elcykler. Du kan også vælge en strømlinet citybike, som fører dig hurtigt fra A til B og er skabt til korte distancer i byen. Uanset, hvilken damecykel du er på udkig efter, finder du én, som matcher i vores udvalg.

Find en damecykel, som matcher dit behov

En cykel er det mest benyttede transportmiddel for langt de fleste danskere, og det er ikke så underligt. Det er nemt at komme fra A til B, og det giver god motion, samtidig med at du får frisk luft. Vi har skabt Bikeland for at gøre det nemmere for dig at finde en damecykel, som opfylder dit behov.

Vi henter automatisk damecykler fra forskellige forhandlere, så du har det hele samlet i ét smart overblik. Det giver dig mulighed for at se hele udvalget på én gang, så du ikke skal klikke dig ind på flere forskellige webshops, når du skal finde den bedste damecykel til dit behov. Der er mange forskellige størrelser, typer og designs at vælge mellem.

Du kan bruge filteret til at få vist de modeller, som lever op til dine kriterier. Du kan også vælge at sortere på baggrund af pris, hvis du er på udkig efter en billig damecykel, som ikke vælter budgettet. Leder du udelukkende efter gode tilbud på cykler, har vi oprettet en separat side, hvor du kan se alle aktuelle tilbud.

Hvilken damecykel skal jeg vælge?

Der er mange forskellige damecykler at vælge imellem, og det er ikke alle, som passer til dig. Derfor kan det være en god idé at sætte dig godt ind i, hvilken cykel du har behov for, før du påbegynder din søgen. På den måde undgår du at købe en cykel, som i sidste ende ikke lever op til dit specifikke behov.

Det er individuelt, hvilken damecykel som passer til dig. Der er mange at vælge imellem, og det kan være svært at finde den rigtige, hvis du ikke har gjort dig nogle indledende overvejelser. Du bør eksempelvis overveje, om du vægter komfort over fart, samt hvor meget du skal anvende din nye damecykel – og hvor lange strækninger, du skal cykle.

Skal cyklen bruges i hverdagen?

Hvis du leder efter en damecykel til hverdagsbrug, kan du med fordel vælge en klassisk damecykel. Den egner sig til kortere afstande – f.eks. i byen, til supermarkedet og lignende. Denne form for cykel kaldes også for en shoppercykel, da den har en kurv og et bagagebære med plads til indkøbsposer.

Du kan også vælge en citybike, hvis du ønsker en mere strømlinet model. Her får du ikke lige så meget plads til bagage, men til gengæld egner den sig perfekt til dig, som har lidt længere på arbejde eller skal køre længere ture i byen. For de fleste er den en smule lettere og mere komfortabel, når der skal tilbagelægges lange strækninger.

Skal du bruge din damecykel til at motionere?

Hvis du skal bruge din damecykel til at motionere, bør du vælge en racercykel eller mountainbike. Skal du have pulsen op ved at køre i terræn, er det en mountainbike, du skal have fat i. Denne type cykel er karakteriseret ved at have et stærkt og robust stel, som kan holde til mere end en almindelig damecykel.

Skal der være fart over feltet, bør du i stedet overveje en racercykel. Den har et aerodynamisk og let stel, som gør det nemmere at komme frem, da du har mindre vindmodstand. En racercykel fås i mange forskellige udgaver, og du bør overveje, hvor meget du skal bruge den, før du låser dig fast på én bestemt model, da der er store prismæssige forskelle på de enkelte modeller.

Skal din damecykel bruges til lange distancer?

Hvis du skal tilbagelægge lange distancer, kan du enten vælge en racercykel eller en elcykel. Med en elcykel er du sikret høj og kontinuerlig fart, samtidig med at den ikke stiller krav til din fysiske form. En elcykel er støjsvag, men har en robust og kraftfuld motor, som giver dig ekstra kræfter, når du skal cykle lange distancer.

Du bruger en elcykel på samme måde som en almindelig cykel. Den hjælper dig blot med at komme frem, så det ikke er lige så hårdt, som hvis du anvendte en almindelig damecykel eller en racercykel. Den fungerer nogenlunde på samme måde, som hvis du kører på cykelstien med vind i ryggen.

Find cykler til hele familien på Bikeland

Hos Bikeland finder du ikke udelukkende damecykler. Vi har også herrecykler og børnecykler, så hele familien kan blive udstyret med en ny cykel. Tag familien med på en hyggelig cykelferie eller mærk glæden ved at suse afsted på cykelstien fra én destination til en anden. Det styrker både dit velvære, din balanceevne og din kondition.

Skal cykle bruges til at motionere, finder du også et stort udvalg af både racercykler og børnecykler fra forskellige producenter. Du kan bruge filteret til at indsnævre dine muligheder, så du kun får vist de cykler, som rent faktisk lever op til dine præferencer – og du kan naturligvis også sortere, så du får vist de billigste modeller øverst.

Find det godt tilbud på damecykler

Leder du efter en damecykel på tilbud, finder du det også i vores udvalg. Her kan du finde mange forskellige modeller, og du finder med garanti én, som matcher dit specifikke behov. Du kan bruge filtreringen til at få vist damecykler på tilbud, så du ikke vælter budgettet, når den gamle cykel skal erstattes af en ny.

Du kan også klikke dig over på vores side med gode cykeltilbud, hvis du udelukkende ønsker at få vist damecykler på tilbud. Du finder naturligvis både almindelige damecykler, citybikes, mountainbikes, racercykler og elcykler til damer på tilbud.