Bikeland er en annoncefinansieret tjeneste, der har til formål at hjælpe vores læsere med at finde den rigtige cykel til den rigtige pris. Vi indhenter automatisk produkter, priser og specifikationer fra vores samarbejdspartnere, og vi opdaterer løbende udvalg og priser. Herudover publicerer vi guides og artikler om cykling og cykelsport.

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du vejledning i forhold til, hvilken cykel du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os. Du bør dog være opmærksom på, at vi ikke forhandler cykler, men henviser til vores partnere, hvor du kan købe de modeller, der fremgår på Bikeland.dk.

Har du spørgsmål om specifikke modeller, udstyr og reservedele eller brug for vejledning i forhold til en model, du allerede har købt, henviser vi i stedet til den forhandler, der sælger de specifikke produkter. Har du spørgsmål relateret til vores blog eller øvrigt indhold, kan du udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden.

Skriv til os på [email protected] eller ring på 91 86 76 96.

Annoncér med Bikeland

Vi tilbyder en bred vifte af annoncerings- og samarbejdsmuligheder til leverandører og forhandlere af cykler, cykeludstyr og øvrige produkter og brands, der ønsker at promovere en sund og aktiv livsstil overfor en relevant målgruppe.

Læs mere om dine muligheder for annoncering og samarbejde eller skriv til [email protected], hvis du ønsker et skræddersyet tilbud.

Hvem står bag Bikeland.dk?

Bikeland.dk er en del af Mondae, som er en dansk virksomhed med hovedkontor i Odense.

Mondae
Vestergade 75, 3. sal
CVR: 37208329