Avenue

Avenue er et dansk cykelbrand, som sætter design og funktionalitet i første række. Det danske brand blev grundlagt i 1995 og er senere opkøbt af HF Christiansen, som er landets førende cykelproducent. Avenue-cykler er kendetegnet ved deres aerodynamiske og moderne design, som er gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Der er sket meget siden 1996, hvor den første Avenue-cykel kom på markedet, og brandet bliver stadig ved med at udvikle sig – både hvad angår design og funktionalitet

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1996
Hovedsæde Randers, Danmark
Antal cykler 81

Stort udvalg af Avenue-cykler

Er du på udkig efter en Avenue-cykel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Avenue-cykler til både mænd og kvinder, og vi indhenter løbende tilbud fra vores samarbejdspartnere. Med den smarte prismatch-funktion, er du sikker på at få den bedste pris på din Avenue-cykel, uden at du behøver at tjekke de forskellige webshops enkeltvis.

Du kan også vælge at bruge filterfunktionen, som giver dig mulighed for at indskrænke udvalget af cykler, så du kun får vist de Avenue-cykler, der matcher dine krav og behov. På den måde kan du nemt og hurtigt filtrere blandt de forskellige cykler, så du altid kan finde lige præcis den Avenue-cykel, der passer bedst til dig.

Avenue er et brand i konstant udvikling

Avenue er et dansk cykelbrand, som har været i konstant udvikling, siden starten på deres cykeleventyr i 1995. Allerede året efter, at det danske brand blev grundlagt, kom den første Avenue-cykel på markedet. I 2006 blev Avenue opkøbt af HF Christiansen A/S, som er Danmarks ældste cykelproducent – og som blandt andet også står bag mærker som Raleigh, Winther og Nishiki.

Avenue har siden starten været fokuseret på at skabe danske kvalitetscykler i et skarpt og aerodynamisk, men samtidigt adræt design. Avenue-cykler skiller sig ud fra mængden med deres muskuløse former og strømlinede design, som henvender sig til den kvalitets- og designbevidste cyklist.

De nyeste Avenue-modeller

I 2020 udkom Avenues 25-års jubilæums-model, kaldet Avenue Empire, som er deres første model med et letvægtsstel samt forgaffel i 100 procent kulfiber. Avenues Empire-model er udstyret med indvendige Shimano Alfine-gear, som er gemt diskret væk i stellet på cyklen. Udover de indvendige gear og et letvægtsstel i kulfiber, er cyklen desuden også udstyret med remtræk fremfor en almindelig kæde. Med Gates Carbon Beltdrive – som er navnet på det smarte remtræk – slipper du desuden for at vedligeholde kæden, da den ikke behøver hverken smørelse eller rustbeskyttelse.

I 2021 lancerede de deres Avenue Metal-serie, som er kvalitetscykler designet i et helfarvet metallisk design, der tager udgangspunkt i deres to forrige topmodeller, Airbase og Broadway. Airbase-modellen er udstyret med udvendige gear, mens Broadway-modellen er udstyret med indvendige gear. Fælles for cyklerne i Metal-serien er deres metalliske stel, som i 2022-sæsonen fås i en flot metallisk blyfarve, kaldet pb.82 lead.

Herrecykler fra Avenue

Hvis du leder efter en stilren herrecykel i et flot og moderne design, så er Avenue helt klart noget for dig. Avenue-cykler har siden starten været fokuseret på at skabe en cykel, som designmæssigt skiller sig ud fra mængden. Det aerodynamiske design er noget, der går igen blandt alle deres cykler. Designet og materialerne er gennemtænkt ned til mindste detalje, og du kan derfor være sikker på at få en herrecykel af utroligt høj kvalitet.

Avenue bliver ved med at udvikle sig, og det er også noget man kan mærke på deres cykler. I 2020 lancerede Avenue deres serie Empire, hvor både forgaffel og stel er lavet i carbon, hvilket gør cyklen utroligt let. Du kan både få Avenue-cykler med indvendige og udvendige gear, og alle deres cykler er samlet af komponenter af utroligt høj kvalitet.

Så leder du efter en herrecykel i et flot dansk design, som samtidig matcher en kvalitet, de færreste kan være med på? Så er en Avenue-cykel det helt rigtige valg. Her er der ingen smalle steder, hverken hvad angår design eller kvalitet. Du får en alsidig-cykel, som kombinerer det bedste fra citybiken med sportscyklens adrætte egenskaber.

Damecykler fra Avenue

Avenue producerer også damecykler i et moderne og aerodynamisk design, som efterhånden er blevet et varemærke for det danske cykelbrand. Der er lagt utroligt mange timer i hver cykel, og det er ikke kun designet, der er tænkt over – med en Avenue-cykel er du sikret solid, dansk kvalitet ned til mindste detalje. Du får en cykel, som med garanti vil give dig køreglæde de næste mange år.

Så leder du efter en damecykel, der kombinerer et flot dansk design med en solid kvalitet? Så er en Avenue-cykel uden tvivl noget for dig. Avenue har to modeller på markedet, der bliver lavet som både dame- og herrecykel, nemlig Airbase og Broadway. Disse modeller kan fås med henholdsvis udvendige og indvendige gear, alt efter hvad du foretrækker.

Én ting, der er fælles for alle Avenue-cykler, er deres aerodynamiske design, med sine afrundede samlinger, som sikrer dig en strømlinet cykel, der skærer gennem luften. Avenues passion for at skabe moderne og stilrene cykler i et dansk design er noget der går igen, blandt alle deres modeller – og her er Avenues damecykler ingen undtagelse.

Find en billig Avenue-cykel på tilbud

Leder du efter en billig Avenue-cykel, som ikke vælter budgettet? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Bikeland har vi en lang række samarbejdspartnere, og det er deres cykler, du får vist på siden. Når en af forhandlerne skruer prisen ned, opdaterer vi automatisk prisen her på siden, så du kan se det med det samme.

Det sikrer dig et realistisk overblik over aktuelle tilbud på Avenue-cykler – og det giver dig mulighed for at finde en billig Avenue-cykel, som ikke vælter budgettet. Der er noget for enhver smag, og der kommer løbende nye tilbud på billige Avenue-cykler. Du er altså ikke nødt til at købe en brugt model, hvis du leder efter en billig Avenue-cykel, som ikke vælter budgettet.