Kildemoes

Kildemoes er en vaskeægte dansk cykelklassiker. Brandet har produceret kvalitetscykler siden 1942, og er i dag blandt de absolut mest populære cykelproducenter herhjemme. Alle Kildemoes-cykler er kendetegnet ved deres høje kvalitet, der følger med tidens tendenser. Når du vælger en Kildemoes-cykel, får du en god og stabil hverdagscykel, der kan bruges året rundt – og som kan holde i mange år, hvis du sørger for at vedligeholde den løbende.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1942
Hovedsæde Nørre Lyndelse, Danmark
Antal cykler 310

Stort udvalg af Kildemoes-cykler

Kildemoes har eksisteret siden 1942, hvor deres første cykel kom på markedet. Siden dengang har udviklingen ikke stået stille. Kildemoes-cykler er tilpasset den danske hverdag, og alle modellerne følger den mode, der er oppe i tiden. Sådan har det altid været, og sådan er det stadig den dag i dag.

Du kan finde et stort udvalg af Kildemoes-cykler, uanset om du leder efter en pålidelig og stabil herrecykel, damecykel, børnecykel eller elcykel. Sortimentet er stort, og der kommer hele tiden nye modeller og serier på markedet. Du kan derfor med garanti finde en Kildemoes-cykel, som lever op til dit specifikke behov.

Samtidig har du altid mulighed for at tilpasse cyklen, så den matcher din personlige stil. Kildemoes har et bredt udvalg af farver, og du kan både vælge mellem klassiske og neutrale farver samt mere spraglede farvepaletter. Der er masser af muligheder, og du finder Kildemoes-cykler til alle behov.

Kildemoes-cykler har fokus på kvalitet og detaljer

Alle Kildemoes-cykler er fremstillet af kvalitetsmaterialer og -komponenter, der er designet til at modstå de udfordringer, du møder i din dagligdag. Stellet på Kildemoes-cykler er fremstillet af aluminium, som har en høj modstandsstyrke, samtidig med at stellet er stift og har en lav vægt. Perfekt, når du færdes i dagligdagen, uanset om du køber en Kildemoes-cykel til lange strækninger eller til bykørsel.

Herudover har de fleste Kildemoes-cykler monteret et beskyttende indlæg i dækkene, så der er reduceret risiko for at punktere. Sadlerne er stabile og fleksible, og visse modeller har både ekstra polstring og affjedring, ligesom de udvikles specifikt til mænd og kvinder. Dette er blot eksempler på de mange fordele, du får, når du køber en Kildemoes-cykel.

Hverdagscykler til mere motion i hverdagen

Hvis du ønsker mere motion i hverdagen, er en Kildemoes-cykel det oplagte valg. Med en Kildemoes-cykel får du en cykel, som er designet til den danske hverdag. Uanset, om du planlægger at tage cykel til og fra arbejde eller bare skal bruge den til at foretage dine daglige indkøb, er en Kildemoes-cykel blandt de bedste valg.

Både Kildemoes klassiske modeller, citybikes og elcykler er perfekte transportmidler, når du skal ud på små og mellemlange ture i hverdagen. Selv på kortere distancer vil du opleve, at du får pulsen op og forbrænder kalorier. Samtidig sparer du penge, når du lader bilen stå til fordel for cyklen.

Kildemoes har desuden et stort udvalg af sporty børnecykler, som er velegnede til familiens yngste medlemmer. Her får du meget for pengene, og du kan vælge mellem mange forskellige modeller, som imødekommer forskellige behov. Kildemoes børnecykler er oplagt, både når der skal cykles ture med vennerne, og børnene skal til fritidsaktiviteter eller i skole.

Hvilken Kildemoes-cykel skal du vælge?

Der findes mange forskellige Kildemoes-cykler, og det kan være svært at vælge. Det er dog kun en fordel, at udvalget er stort. Uanset, hvilken model du vælger, er du sikker på, at du får en kvalitetscykel, som kan fungere som transportmiddel i mange år, hvis blot du sørger for at passe ordentligt på den.

Leder du efter en sporty citybike, som kan fragte dig sikkert gennem byen, er både Kildemoes’ Urban og Logic-serier et fornuftigt valg. Her får du en sporty cykel, som egner sig til både korte og lange strækninger gennem byen. Begge modeller fås i herre- og dameudgaver, og der medfølger alt nødvendigt udstyr fra start.

I den sammenhæng er det også værd at fremhæve Street Flow og City-serierne, som også er designet til bykørsel. Det betyder dog ikke, at de er begrænset til kørsel i byerne. De egner sig også til dig, der bor på landet og ønsker et fornuftigt transportmiddel, når du skal tilbagelægge længere strækninger eller blot har brug for lidt vind i håret.

Er du mere til en klassisk cykel, kan du med fordel vælge en herre- eller damecykel fra Qharma-serien. Her er designet inspireret af de klassiske politicykler, som betjentene patruljerede på i gamle dage. Den har et højt styr og tynde stålrør, som giver en behagelig og oprejst kørestilling.

Herrecykler fra Kildemoes

Som nævnt, er Kildemoes fokuseret på at designe cykler, der egner sig til hverdagen. Du finder ikke specialiserede mountainbikes eller racercykler, men derimod klassiske og moderne hverdagscykler, citybikes og elcykler. Sortimentet byder på et stort udvalg af herrecykler i forskellige designs og prisklasser.

Det bedste er, at du ikke er nødsaget til at bruge penge på ekstraudstyr, når du vælger en herrecykel fra Kildemoes. Her medfølger alt det nødvendige udstyr fra start, så du kan trille afsted med det samme. Derfor skal du heller ikke regne med, at du skal bruge flere penge, end der fremgår af prisen på cyklen, når du køber en Kildemoes-cykel.

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af herrecykler fra Kildemoes. Fra de trendy streetbikes, der egner sig til bykørsel, til de mere klassiske modeller, som har et smukt og cool retrolook, der passer til de fleste. Uanset, hvilken herrecykel fra Kildemoes du vælger, kan du dog være sikker på, at den er af absolut topkvalitet og kan holde i mange år.

Damecykler fra Kildemoes

Kildemoes er kendte for deres damecykler, der egner sig til mange forskellige behov. Du kan få damecykler fra Kildemoes i ethvert prisniveau og i mange forskellige designs. Der findes med garanti en Kildemoes-damecykel til dig, der har brug for en nem hverdagscykel til at transportere dig rundt i byen.

Dette kunne eksempelvis deres Tradition Shop-model, som er udstyret med en cykelkurv, der gør det nemt at fragte dine indkøb hjem, når du har været ude at handle. Urban Chic er ligeledes en stilren retrocykel, som er designet til brug i hverdagen. Er du på udkig efter en mere moderne bycykel, er Urban Core det helt rigtige valg.

Du kan også få mere sporty damecykler fra Kildemoes, der egner sig til dig, som vil have lidt mere motion i hverdagen. Her er særligt Logic Sport-serien værd at fremhæve. Den fås i mange forskellige udgaver og farver, men fælles for dem er, at her er fokus på en kombination af komfort og fart.

Børnecykler fra Kildemoes

Kildemoes er et af de cykelmærker, som producerer flest børnecykler. Derfor er det et godt sted at starte, hvis du leder efter en god, komfortabel og ikke mindst sikker børnecykel til dit barn. Vælg mellem mange forskellige modeller og cykeltyper, som er designet til børn.

Du kan både få sporty modeller, som egner sig til lange strækninger, når dit barn skal ud at køre tur med vennerne eller fragte sig sikkert til og fra skole og fritidsaktiviteter. Leder du efter en mere almindelige hverdagscykel til dit barn, er der helt sikkert også en model i Kildemoes’ udvalg, som matcher dine kriterier.

Elcykler fra Kildemoes

Udover Kildemoes’ herrecykler, damecykler og børnecykler, som er deres primære fokus, har brandet de senere år haft stor succes med at producere elcykler. Her finder du mange forskellige modeller, og de fås i et væld af forskellige farver, typer og designs – og du kan helt sikkert finde én, som matcher dit specifikke behov.

Flere af de velkendte klassiske Kildemoes-modeller fås også som elcykler, og her er noget for enhver smag. Faktisk er Kildemoes blandt de brands, som har flest elcykler, du kan vælge mellem. Uanset, om du leder efter en sporty citybike eller en mere alsidig hverdagscykel, er der en elcykel fra Kildemoes’, som imødekommer dine ønsker.

Der er altid et godt tilbud på en Kildemoes-cykel

Leder du efter en god, pålidelig og robust hverdagscykel, som ikke vælter budgettet? Så er Kildemoes et oplagt valg. Det er en af de cykelproducenter, som har flest modeller og serier på markedet, og det betyder, at der ofte kommer nye udgaver af alle de velkendte klassikere. Derfor kan du også altid finde et godt tilbud på en billig Kildemoes-cykel.

Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste tilbud på Kildemoes-cykler lige nu. Når vores samarbejdspartnere sætter prisen ned, opdaterer vi automatisk vores priser, så de afspejler de aktuelle kampagnepriser. På den måde kan du nemt finde en billig Kildemoes-cykel, som ikke vælter budgettet.

Du kan også bruge filterfunktionen til at få vist de Kildemoes-cykler, som er billigst. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er på tilbud, men blot at de øverste cykler, du får vist, er dem, som har det laveste prisskilt. Det giver dig mulighed for at finde en Kildemoes-cykel, som matcher dit budget.