SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Bergamont

Bergamont er en tysk cykelproducent med rødder i St. Pauli-distriktet i Hamborg. Al udvikling foregår in-house, og brandet fremstiller alt fra el-cykler og citybikes til racercykler og mountainbikes. Se det store udvalg af Bergamont-cykler fra forskellige forhandlere her.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1993
Hovedsæde Hamborg, Tyskland
Antal cykler 675

Stort udvalg af Bergamont-cykler

Hos Bikeland har vi samlet et stort udvalg af Bergamont-cykler fra forskellige forhandlere. Du kan bruge filteret til at få vist de cykler, som matcher dine ønsker. I udvalget finder du både herrecykler, damecykler, børnecykler, elcykler, racercykler og mountainbikes fra Bergamont. Vi opdaterer løbende udvalget, når der kommer nye modeller hos vores samarbejdspartnere.

Fælles for alle Bergamont-cykler er, at de er kendetegnet ved deres høje kvalitet og smukke design. Når du vælger en Bergamont-cykel, kan du derfor være sikker på, at du får en cykel, som kan holde i mange år – og som kan fragte dig sikkert fra A til B. Uanset, om du skal bruge en komfortabel hverdagscykel eller en hurtig racercykel.

Der findes en Bergamont-cykel til alle

Bergamont er særligt kendt for deres mountainbikes og racercykler, men de producerer stort set alle cykeltyper. Særligt deres elcykler har haft et stærkt fokus de seneste år, og de udvikler og finpudser hele tiden teknologien, så andre cykelproducenter har svært ved at følge med. Udover Bergamonts høje teknologiske kompetencer, har brandet fokus på at skabe cykler med høj komfort og fremragende køreegenskaber.

Der findes en Bergamont-cykel til stort set alle behov – fra de smarte citybikes, som er designet til bykørsel, til hurtige og komfortable elcykler, som bringer dig sikkert til og fra arbejde, indkøb og andre ærinder. Mest kendte er Bergamont dog for deres high-end mountainbikes og racercykler, som anvendes af topatleter over hele verden.

Bergamont er kendetegnet tysk kvalitet

Bergamont er et tysk brand, som har hovedsæde i St. Pauli, der er kendt for deres spraglede livsstil, og hvor der er plads til alle. St. Paulis mentalitet er dybt forankret i Bergamonts produkter og generelle filosofi. Derfor følger der heller ikke ligegyldigt tilbehør med, når du køber en Bergamont-cykel. Her er der i stedet fokus på dét, der betyder noget – den gode kvalitet i kombination med fremragende køreegenskaber.

Bergamont-cykler kan inddeles i fire overordnede kategorier – sportscykler, urbancykler, elcykler og hverdagscykler. Uanset, hvilken cykel du vælger, får du en cykel af absolut topkvalitet, som kan holde i mange år, hvis du sørger for at passe på den. Formålet med cyklerne er, at de skal bruges i dagligdagen – og dét kan de holde til, uanset hvor meget du anvender din nye Bergamont-cykel.

Racercykler fra Bergamont

Bergamont fremstiller alle deres cykler in-house, og det betyder, at der er stor fokus på innovation og produktudvikling. Brandet blev stiftet i 1992, men i 2015 blev de opkøbt af Scott Sports. Det betyder, at brandet nu kan drage nytte af Scott Sports distributionskanaler, og du kan derfor få Bergamont-cykler de samme steder, som du kan få Scott-cykler.

Samtidig betyder det, at der foregår en teknologiudveksling mellem de to cykelmærker, som gavner begge. Det afspejler sig blandt andet i Bergamonts store udvalg af racercykler, hvor Grandurance Elite er topmodellen i deres All Road-serie, som består af seks forskellige modeller. Racercyklen modtog i 2018 en Design & Innovation Award.

Hos Bikeland kan du altid finde et stort udvalg af racercykler fra Bergamont – og du finder også alle de andre modeller af Grandurance Elite. Vi opdater løbende udvalget, når vores samarbejdspartnere får nye modeller fra Bergamont hjem. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og mest populære racercykler fra Bergamont.

Mountainbikes fra Bergamont

Bergamont er især kendte for deres funktionelle og komfortable mountainbikes. Her finder du mange forskellige modeller, og udvalget byder både på full-suspension og hardtail mountainbikes. Der er derfor helt sikkert en model, som matcher dit specifikke behov, uanset om du skal bruge din nye mountainbike et par gange om året eller flere gange om ugen.

Fælles for de mountainbikes, som Bergamont fremstiller er, at de kan holde i mange år, og de egner sig særdeles godt til det danske terræn. Bergamont-cykler designes og fremstilles i Tyskland, og derfor er de det perfekte valg til de danske skovstier og trails, som er beliggende rundt omkring i landet.

Herrecykler fra Bergamont

Leder du efter en ny herrecykel? Så er Bergamont et fornuftigt valg. Her kan du få en lang række forskellige modeller og cykeltyper. Uanset, om du leder efter en klassisk herrecykel, som egner sig til brug i hverdagen, eller du leder efter en specialiseret mountainbike, finder du med garanti en model i Bergamonts udvalg, som matcher dit budget og behov.

Bergamont har stort fokus på komfort, design og køreegenskaber, og det afspejler sig i alle de herrecykler, brandet står bag. Du kan bruge filteret til at sortere i udvalget, så du udelukkende får vist de Bergamont-cykler, som matcher dine præferencer i forhold til eksempelvis størrelse, pris og design.

Damecykler fra Bergamont

Bergamont fremstiller mange forskellige cykler, og i udvalget finder du naturligvis også lækre og komfortable damecykler, som egner sig til både dig, der har en aktiv og sporty livsstil, og dig, der ønsker en nem og komfortabel elcykel, som hjælper dig fremad, når du skal fra A til B. Uanset, hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den er af absolut topkvalitet.

Leder du efter en særlig damecykel fra Bergamont? Intet problem. Du kan bruge søgefunktionen til at få vist nøjagtigt den damecykel, du er på udkig efter. Er du i tvivl om, hvilken Bergamont-cykel du skal vælge, kan du bruge filteret til at indsnævre udvalget, så du kun får vist de Bergamont-cykler, der lever op til dit behov.

Børnecykler fra Bergamont

Selvom Bergamont primært er kendte for deres voksencykler, er der også mulighed for at finde en model til familiens yngste medlemmer. Her er dog ikke tale om budgetvenlige børnecykler, som egner sig til hverdagsbrug. De kan godt bruges i hverdagen, men de er alle sporty modeller, som udmærker sig hver deres høje kvalitet.

Du kan bruge filteret til at få vist gode tilbud på børnecykler fra Bergamont – eller du kan bruge det til at få vist de modeller, som passer til lige netop dit barn. Du kan filtrere på baggrund af pris, hjulstørrelse og køn, så du er sikker på, at du udelukkende får vist de modeller, der er relevante i forhold til dit barns anatomi og behov.

Elcykler fra Bergamont

Der er kommet stort fokus på udviklingen af elcykler. Bergamont har fulgt med udviklingen, og indenfor de seneste år har de finpudset deres teknologi, så de i dag er en af de førende producenter af elcykler i verden – og det afspejler sig i deres alsidige udvalg af elcykler til både kvinder og mænd.

Fælles for alle elcykler fra Bergamont er, at de er designet til at kunne køre langt på én enkelt opladning. Du finder både smarte citybikes, klassiske hverdagscykler og mere sporty udgaver af elcyklen. Der er med andre ord en Bergamont-elcykel til alle behov, uanset om du skal bruge din elcykel til og fra arbejde eller til at tilbagelægge lange strækninger på landevejene rundt omkring i landet.

Der er altid et godt tilbud på Bergamont-cykler

Hvis du leder efter et godt tilbud på en Bergamont-cykel, er der rig mulighed for at finde en cykel, som ikke vælter budgettet. Vores samarbejdspartnere sætter løbende prisen ned i forbindelse med kampagner, samt når der kommer nye modeller på markedet. Det betyder, at du altid kan finde en billig Bergamont-cykel, hvor du opnår en god besparelse.

Vi holder naturligvis øje, og vi sænker prisen med det samme, vores samarbejdspartnere gør det. Du har derfor altid et stort udvalg af Bergamont-cykel til nedsatte priser. Du kan desuden bruge filteret til at få vist de billigste Bergamont-cykler først – eller til at sortere, så du udelukkende får vist aktuelle tilbud på billige Bergamont-cykler.