SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Elcykler

Her finder du et stort udvalg af elcykler til både kvinder og mænd fra de mest populære brands.

386 produkter
Elcykler i alle prisklasser. Køb din nye elcykel via bikeland.dk!

Stort udvalg af elcykler hos Bikeland.dk

Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af elcykler til både herrer og damer. Vi henter automatisk elcykler fra en række forskellige webshops, så du har alle elcykler samlet i ét overblik. Det giver dig mulighed for at finde den rigtige elcykel på tværs af forhandlere. Du kan bruge filterfunktionen til at få vist de elcykler, som matcher dine præferencer.

Når de forhandlere, vi samarbejder med, opdaterer deres udvalg, henter vi automatisk nye modeller ind. Det betyder, at udvalget af elcykler altid stemmer overens med de udvalg, du finder hos forhandlerne. Det giver dig samtidig mulighed for at få vist gode tilbud på billige elcykler fra forskellige webshops.

Du kan bruge filteret til at få vist elcykler i bestemte prisklasser fra forskellige brands. Du kan også sortere på baggrund af størrelse, type og lagerstatus. På den måde kan du indsnævre udvalget, så du udelukkende får vist de elcykler, som lever op til dine kriterier – og som passer til lige netop dit behov.

En elcykel er et komfortabelt transportmiddel

Elcyklen er det ultimative transportmiddel for dig, der elsker frisk luft, men ikke nødvendigvis ønsker sved på panden, når du skal fra A til B. Du kommer hurtigere frem på en nem og sjov måde, og så undgår du at blive forpustet undervejs, hvilket er praktisk, hvis du skal til og fra arbejde. Der findes en elcykel til alle, og de fås i mange forskellige udgaver.

Både ældre og yngre har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved elcyklen. Det betyder, at efterspørgslen er steget – og det afspejler sig i de mange forskellige brands, som gør sig umage for at producere elcykler, som kan tilbagelægge lange distancer på en enkelt opladning. Elcyklen er nemt og praktisk transportmiddel, der er oplagt som alternativ til bilen.

Hvorfor vælge en elcykel?

Med en elcykel kan du komme helt op på 25 km/t, og den fungerer på samme måde som en almindelig cykel. Den eneste forskel er, at der er en hjælpemotor, som enten er placeret i for- eller baghjulet. Den aktiveres automatisk, når du træder i pedalerne, så du får hjælp til at komme fremad. Med en elcykel er du derfor garanteret medvind på cykelstien!

Elmotoren hjælper dig, da den tager de tunge træk, så du kan komme fremad på en komfortabel og skånsom måde. Det kommer dig både til gode, hvis du cykler meget, eller hvis du eksempelvis har nedsat styrke i muskler, knogler og led. En elcykel henvender sig til alle, der elsker frisk luft, men af den ene eller anden årsag ønsker en mere behagelig og overkommelig cykeltur.

Den væsentligste fordel ved elcyklen er, at den giver dig mulighed for at komme nemt fra sted til sted. Samtidig er den et miljøskånsomt alternativ til bilen og et økonomisk alternativ til offentlig transport. Du vil derfor typisk opleve, at elcyklen sparer dig for dyre transportomkostninger, hvilket betyder, at den kan tjene sig selv hjem, hvis du anvender den i stedet for bil eller offentlig transport.

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige elcykler på markedet, og det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvad der definerer de enkelte modeller. Først og fremmest bør du starte med at overveje, hvorfor du har brug for en elcykel. Det giver dig mulighed for at vælge en passende elcykel, som matcher dit specifikke behov.

Når du skal vælge elcykel, afhænger dit valg af, hvordan du vil anvende cyklen, samt hvad dit budget er. Først og fremmest skal du dog overveje, om du ønsker en elcykel med frontmotor eller centermotor. Der er væsentlig forskel på de to former for motorer, og du bør derfor starte med at sætte dig ind i, hvad der definerer den enkelte.

Forskel på frontmotor og centermotor:

  • Frontmotor: Frontmotoren er placeret i forhjulet, og den er derfor velegnet til dig, der skal bruge elcyklen til korte eller mellemlange ture. Frontmotoren trækker cyklen fremad, hvilket gør den ideel, hvis du vil have ekstra meget hjælp til at komme frem.
  • Centermotor: Centermotoren er placeret i cyklens krank, hvilket giver dig en god balance, når du cykler. Den trækker ikke cyklen fremad, men giver dig mere kraft i dine pedaltråd, hvilket gør den særligt velegnet, hvis du planlægger at tilbagelægge længere distancer på din elcykel.

Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af elcykler med både frontmotor og centermotor. Vi indhenter hele tiden de nyeste modeller fra vores samarbejdspartnere, så du til enhver tid får vist et opdateret og aktuelt udvalg af elcykler fra de mest populære brands. Du kan eksempelvis vælge mellem citybike-elcykler og klassiske elcykler i traditionelt design.

Du kan også få elcykler som mountainbikes, ligesom du naturligvis finder både eldrevne herrecykler og damecykler. Mulighederne er mange, og du kan bruge filterfunktionen til at få vist de elcykler, som matcher dine præferencer. Så slipper du for at skulle klikke dig rundt på flere forskellige webshops for at sammenligne udvalget, når du skal investere i en ny elcykel.

Stort udvalg af elcykler fra de mest populære brands

Det udvalg af elcykler, du finder her på siden, inkluderer modeller fra både kendte og mindre kendte brands. Vi udvælger vores samarbejdspartnere nøje, så du kan være sikker på, at alle modeller lever op til dine forventninger. Det afspejler sig blandt andet i de mange populære brands, du finder i udvalget.

Du kan bruge filterfunktionen, hvis du vil have vist elcykler fra specifikke brands. Du kan også scrolle dig igennem udvalget, hvis du er i tvivl om, hvilket brand du skal vælge, når du skal investere i en elcykel. Du finder blandt andet elcykler fra populære mærker som Batavus, Kildemoes, Scott, Winther og Ridley.