SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Børnecykler

Stort udvalg af børnecykler til både piger og drenge i mange forskellige prisklasser.

115 produkter
Stort udvalg af børnecykler til drenge og piger. Køb din nye børnecykel via bikeland.dk

Stort udvalg af børnecykler til piger og drenge

Her finder du et stort udvalg af børnecykler i forskellige farver, designs og størrelser. Der er både børnecykler til piger og drenge samt løbecykler til de mindre børn. Udvalget af børnecykler stammer fra forskellige forhandlere, og vi opdaterer løbende udvalget, så det altid indeholder de nyeste modeller.

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af børnecykler til børn i alle aldre – og til både piger og drenge. Du finder børnecykler fra de mest populære brands som f.eks. Bergamont, BMC, Cannondale, Centurion, Frogbikes, Giant, Kildemoes, MBK, Nishiki, Principia, Puky, Scott, Specialized, Trek og Winther.

Du kan bruge filterfunktionen til at indsnævre udvalget, så du kun får vist de børnecykler, som matcher dine krav. Det gør det muligt at finde en børnecykel i en bestemt farve, størrelse eller design. Udvalget er stort, og du kan helt sikkert finde den rigtige børnecykel i udvalget herover, uanset om du leder efter en drengecykel, pigecykel eller juniorcykel.

Det er vigtigt, at du undersøger, om cyklen er sikkerhedsgodkendt, før du køber den. Alle de børnecykler, som du finder hos Bikeland, stammer fra anerkendte forhandlere og mærkere, så du kan være sikker på, at de er af høj kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken børnecykel du skal vælge, kan du finde en størrelsesguide længere nede.

Hvilken børnecykel skal jeg vælge?

Du finder et stort udvalg af børnecykler til børn i alle aldersgrupper herunder. Vi har desuden lavet en smart funktion, så du kan få vist aktuelle tilbud på børnecykler, så du ikke vælter budgettet, når dit barn skal have ny cykel. Udbuddet af børnecykler er stort, og du bør gør dig nogle tanker om, hvilken model du skal vælge, før du går i gang med at lede.

Det vigtigste er, at du vælger en børnecykel i den rigtige størrelse, som samtidig er sikkerhedsgodkendt. Du kan også vælge børnecykler med støttehjul, hvis barnet endnu ikke er gammel nok til at balancere på to hjul. Uanset, hvilken børnecykel du leder efter, finder du det i udvalget her på siden – og du kan bruge filterfunktionen til at få vist de modeller, som matcher dit barns specifikke behov.

Hvilken størrelse skal børnecyklen være?

Når du køber en børnecykel over nettet, har dit barn ikke mulighed for at prøve cyklen først. Derfor er det en god idé at sætte dig ind i, hvilken størrelse du skal vælge. Selvom dit barn ikke kan prøve cyklen først, er der mange fordele ved at købe børnecykler online – eksempelvis koster de ofte mindre, da forhandleren ikke har fysiske butikker.

Børn under 10 år har større udfordringer med balanceevnen end ældre børn og voksne. Derfor er det en god idé at vælge en mindre cykel, hvor barnet kan have flad fod, når han eller hun holder stille. Det giver barnet mulighed for at have foden plantet solidt på jorden, så han eller hun ikke vælter.

Størrelsesguide til børnecykler:

  • 2-4 år: 12”
  • 4-6 år: 16”
  • 5-7 år: 18”
  • 6-8 år: 20”
  • 8-10 år: 24”
  • 10-13 år: 26”

Børn, som er ældre end 10 år, kan typisk holde balancen bedre end børn, som er yngre. Derfor behøver de ikke at kunne plante hele foden på jorden, når de holder stille. Du kan derfor vælge en større cykel til børn, som er over 10 år – eller du kan vælge at sætte sadlen højere op.