QIO

QiO er et tysk cykelmærke, som udmærker sig ved udelukkende at have én størrelse. Det betyder, at hele familien kan bruge den samme elcykel, og den er nem at tilpasse, så den matcher din krop. Brandet er startet af en håndfuld erfarne teknikere fra brandet Hartje, som er blandt de førende eksperter indenfor elcykler – og dét kan mærkes, når du stiger op på en QiO-cykel. Se det store udvalg af elcykler fra QiO her.

Læs hele beskrivelsen
Hovedsæde Hoya, Tyskland
Grundlagt 1973
Antal cykler 39

Elcykler fra QiO til hele familien

QiO er et tysk cykelmærke, som er udsprunget fra virksomheden Hartje, der er kendt for at producere nogle af markedets bedste elcykler. Brandet er startet af en håndfuld erfarne teknikere fra førnævnte brand, som har brugt deres ekspertise på området til at skabe en elcykel, som egner sig perfekt til hverdagen.

QiO producerer nogle af markedets mest kompakte elcykler, hvilket betyder, at de kun fås i én størrelse. Det betyder dog i praksis ikke noget, da cyklerne henvender sig til personer fra 1.65 meter og op til 1.90 meter. Rammens geometri er væsentligt mindre end på en almindelig elcykel, og det betyder, at den er nemmere at styre og lettere.

QiO har en kompakt størrelse og fuldt fokus på komfort

Grundet den kompakte størrelse kan du udstyre hele familien med QiO-cykler, uden du skal tage stilling til, hvilken størrelse der passer bedst til det enkelte familiemedlem. Én QiO-cykel kan anvendes af alle familiemedlemmer, og den kommer i et justérbart design, som gør det nemt at tilpasse cyklen, så den matcher din krop.

Udover at det er praktisk, at du kan justere din QiO-elcykel, så er cyklerne også kendetegnet ved deres uovertrufne komfort. Alle elcykler fra QiO kommer med lav indstigning, så det er nemt at komme af og på cyklen, uanset hvor høj eller lav du er. Samtidig sikrer stellets geometri, at du altid sidder i en behagelig siddeposition.

Elcykler fra QiO har centermotor

Den oprejste siddeposition betyder blandt andet, at du ikke belaster ryggen, når du er ude at cykle. Det er dog ikke kun i selve den geometriske udformning, du har en fordel. QiO har også skabt en elcykel, hvor både motor og batteri bidrager til øget komfort, når du cykler på cykelstien. De kommer nemlig med centermotor, hvilket er en klar fordel.

Centermotoren sikrer, at det altid er behageligt at cykle, når motoren er tændt. Du får en god fremgang, uanset om du cykler i med- eller modvind, og batteriets placering under sædet gør samtidig, at vægtfordelingen ikke påvirker din balance. Du finder med andre ord ikke en mere ‘all-round’ elcykel end en QiO.

Find din QiO-elcykel hos Bikeland

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af elcykler fra QiO. Vi opdaterer løbende udvalget, i takt med at vores samarbejdspartnere får nye elcykler hjem. Vi opdaterer samtidig løbende priserne, så de altid matcher de priser, du finder hos vores samarbejdspartnere – og på den måde er det nemt at finde lige netop den QiO-elcykel, der passer til dit budget.