SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Herrecykler

Her finder du et stort udvalg af herrecykler fra de mest populære brands.

39 produkter
Stort udvalg af klassiske herrecykler og citybikes. Køb din nye herrecykel via Bikeland.dk

Stort udvalg af herrecykler hos Bikeland

Leder du efter en ny herrecykel? Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af herrecykler fra forskellige forhandler. Du finder både eksklusive og billige herrecykler, så der er noget for ethvert behov og budget. Gå på opdagelse i det store udvalg af herrecykler og find den rigtige model i udvalget herunder.

Drømmer du om en ny og velfungerende herrecykel, som kan fragte dig sikkert fra A-B? Så finder du et stort udvalg af herrecykler hos Bikeland. Vi har samlet herrecykler fra forskellige forhandlere, så du har det hele samlet i ét smart overblik. Du slipper derfor for at klikke dig ind på forskellige webshops for at finde den helt rigtige herrecykel.

Måske er tiden kommet til, at din gamle herrecykel skal skiftes ud. Det kan også være, at din nuværende herrecykel er gået i stykker, og derfor skal erstattes – eller måske er den blevet stjålet? Mulighederne er mange, men uanset, hvad årsagen er, er vi klar til at hjælpe dig med at finde din nye herrecykel.

På denne side bliver du introduceret for et hav af forskellige herrecykler. I det store udvalg af herrecykler finder du både mountainbike, citybikes, ladcykler og elcykler fra de mest populære brands i Danmark og resten af verden. Vi opdaterer automatisk vores sortiment, så det hele tiden indeholder de nyeste og mest populære herrecykler.

Herrecykler fra populære brands

Leder du efter en herrecykel fra et bestemt brand? Bare rolig, vi har samlet herrecykler fra et væld af forskellige brands fra både ind- og udland. Fælles for alle cykelmærker er, at kvaliteten er i top, uanset hvilken herrecykel du vælger – og du kan helt sikkert finde en herrecykel, som matcher dit behov og budget i udvalget.

Hvis du er på jagt efter en god herrecykel, som kan bruges gennem hele året, kan du med fordel vælge en herrecykel fra danske Kildemoes, Centurion, MBK eller Nishiki. Herrecykler fra disse mærker er egnet perfekt til det omskiftelige danske vejr, hvorfor du er sikret en herrecykel, som holder i mange år.

Du finder også et væld af hurtigere herrecykler, som du både kan bruge til at motionere eller fragte dig selv til og fra arbejde. I denne kategori er der både danske og udenlandske producenter, som har specialiseret sig i at fremstille herrecykler med lette stel, funktionelle geargrupper og en komfortabel køreoplevelse.

Leder du efter en hurtig herrecykel, er det værd at kigge nærmere på mærker som Bianchi, Giant, Specialized, Bergamont og Scott. Alle disse mærker producerer herrecykler med stel i aluminium eller kulfiber, der gør stellet let som en fjer. Herudover har de udstyr, som ellers kun er forbeholdt de racercykler.

Uanset, om du pendler langt hver dag og derfor leder efter en god, stabil og hurtig hverdagscykel, eller du ønsker en high-end motionscykel med høj komfort, finder du det i udvalget fra de mange populære brands herover. Du kan også klikke dig ind på de øvrige kategorier af herrecykler, hvis du er på udkig efter en bestemt herrecykel.

Sådan finder du en god herrecykel

Hvis du på forhånd ved, hvilken herrecykel du er på udkig efter, kan du med fordel bruge filtrene til at finde nøjagtigt den herrecykel, du drømmer om. Du kan filtrere på baggrund af hjulstørrelse, brand, antal gear og farver, så du udelukkende får vist de herrecykler, som matcher dine specifikke præferencer.

Der findes ingen definition på, hvad en god herrecykel er, da det afhænger af dit individuelle behov. Leder du efter en herrecykel, som egner sig perfekt til kortere distancer, er der andre kriterier, du skal kigge efter, end hvis du leder efter en hurtig racercykel, som kan bruges til at få pulsen op på lange distancer.

Du gør dog altid klogt i at stille krav til cyklens design, udstyr, komfort og køreegenskaber, når du skal finde en god herrecykel. Du kan også overveje andre egenskaber – f.eks. geartype, antal gear, bremsetype og stel. Mulighederne er mange, og det handler om at sætte dig grundigt ind i dit konkrete behov, før du går i gang med at finde din nye herrecykel.

Find inspiration i det store udvalg af herrecykler

Din nye herrecykel er kun få klik væk – og vi har gjort det nemmere end nogensinde før at finde den helt rigtige model. Vi har samlet et stort udvalg af herrecykler fra forskellige forhandlere, så du ikke skal klikke dig rundt på flere forskellige webshops for at finde den bedste herrecykel til dit behov.

I stedet har du det hele samlet i ét stort overblik, hvor du nemt kan filtrere på baggrund af de egenskaber, du er på udkig efter. Du bør derfor starte med at definere dine krav, hvorefter du kan påbegynde søgningen på din nye herrecykel. Der er mange muligheder, og det kan derfor være svært at finde den rigtige, hvis du ikke har nedfældet dine specifikke krav.

Billige herrecykler på tilbud

Leder du efter et godt tilbud på en billig herrecykel? Det er der god grund til. Medmindre du leder efter én specifik herrecykel og på forhånd ved, hvad du lægger vægt på, har prisen ofte en afgørende indflydelse på dit valg. Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste tilbud på herrecykler, så du ikke vælter budgettet.

Brug sorteringsfunktionen til at få vist de billigste herrecykler først. Det giver dig en overskuelig liste over aktuelle tilbud på herrecykler fra forskellige forhandlere. Du finder altid et godt tilbud på herrecykler, og det kan der være mange årsager til. Enten har forhandleren en kampagne kørende, ellers er der tale om en herrecykel fra sidste års kollektioner, hvilket giver dig mulighed for at gøre et kup, når du leder efter en herrecykel på tilbud.

Få pulsen op med en herrecykel

Der er en helt særlig frihed forbundet med en cykeltur i det blå, uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår. Det er en oplagt måde at få pulsen op – og samtidig sparer du penge ved at lade bilen stå i indkørslen. Du får både frisk luft, god motion samt en grøn samvittighed, når du tager cyklen i stedet for bilen.

I mange tilfælde går det også hurtigere at tage cyklen frem for bilen. Det gør sig eksempelvis gældende, hvis du er bosiddende i en af landets større byer, hvor der generelt er mindre trængsel på cykelstierne end vejen i løbet af morgenen og eftermiddagen, når du skal til og fra arbejde. Du slipper desuden for at skulle bruge tid og energi på at finde en parkeringsplads.

Skal du aflevere børnene i dagpleje eller børnehave, kan du vælge en ladcykel, hvor der er plads til familiens yngste medlemmer. Mulighederne er mange, og uanset hvad dit behov er, finder du en herrecykel, som matcher. I udvalget her på siden finder du både smarte herrecykler til hverdagsbrug samt mountainbikes, citybikes, elcykler, ladcykler, gravelbikes, fixiebikes, racercykler og alt derimellem.

Uanset, om du leder du efter en herrecykel, som du kan bruge, når du skal til og fra arbejde, eller en specialbygget herrecykel, som egner sig til lange strækninger langs landevejen, finder du det i udvalget herover. Hvis du ikke kan finde den rigtige herrecykel, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Find en herrecykel, som matcher dit individuelle behov

Når du køber en ny herrecykel, skal den gerne kunne holde i mange år. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken model du vælger. Selvom prisen naturligvis har indflydelse på dit valg, er det ikke altid en god idé at vælge den billigste herrecykel, du kan finde. Hvis den skal kunne holde i mange år, er det vigtigt at huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest overvejer, hvad du skal bruge din nye herrecykel til. Skal den kunne fragte dig til og fra arbejde over en distance på et par kilometer, kan du nøjes med en mere prisvenlig model, som stadig har god komfort. Skal du bruge den til at motionere, bør du i stedet vælge en lidt dyrere racercykel, som kan holde til lidt af hvert.

Det er individuelt, hvilken herrecykel der er den bedste fra person til person. Derfor finder du et stort udvalg af herrecykler i forskellige udtryk og design samt med forskellige køreegenskaber, så du altid kan finde en, der matcher dit specifikke behov. En klassisk herrecykel er eksempelvis oplagt, hvis du har kort afstand til og fra arbejde. Er der lidt længere afstand mellem arbejde og bopæl, er en streetbike i mange tilfælde et bedre valg.

Bestil din nye herrecykel online

Når du anvender Bikeland til at finde din nye herrecykel, har du altid adgang til et bredt udvalg af lækre modeller fra forskellige brands og forhandlere. Du finder blandt andet herrecykler fra Kildemoes, SCO og Giant, som er nogle af de mest populære producenter af herrecykler i lækkert design.

Vores sortiment indeholder udelukkende herrecykler fra godkendte forhandlere, som vi har udvalgt nøje. Du kan derfor være sikker på, at du får en herrecykel, som du kan bruge i mange år, hvis blot du sørger for at vedligeholde og pleje den, som den har brug for, hvis den skal kunne køre godt samt fremstå pæn og velholdt.

Gå på opdagelse i det store udvalg af herrecykler og brug filteret til at indsnævre sortimentet. Det giver dig mulighed for at finde en herrecykel, som matcher dit individuelle behov. Har du brug for inspiration, kan du gå på opdagelse i vores mange guides, hvor du kan finde gode råd til at vælge den helt rigtige herrecykel.