SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Kalkhoff

Kalkhoff er et tysk cykelbrand, som har specialiseret sig i elcykler. Virksomheden blev etableret i 1919, og allerede i 1939 producerede Kalkhoff flere end 700.000 cykler. I dag er Kalkhoff blandt verdens mest populære cykelproducenter, og de er især kendte for deres elcykler, som forener det klassiske design med moderne simplicitet. Vælger du en Kalkhoff-elcykel, er du garanteret en elcykel af absolut topkvalitet, som holder i mange år.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1919
Hovedsæde Cloppenburg, Tyskland
Antal cykler 409

Elcykler fra Kalkhoff er absolut topkvalitet

Selvom Kalkhoff bestemt ikke er noget nyt cykelmærke, har de alligevel formået at holde sig relevante på et marked, som er i konstant udvikling. De startede med at producere klassiske herre- og damecykler, men i dag er de mest kendte for deres elcykler, som er kendetegnet ved deres fremragende køreegenskaber og fantastiske batterikapacitet.

Vælger du en Kalkhoff-elcykel, er du med andre ord garanteret absolut topkvalitet. Virksomheden er indehaver af et af de største testcentre i Europa. Her arbejder ingeniører i døgndrift på at forbedre Kalkhoffs elcykler, så de bliver ved med at holde deres høje standard og solide kvalitet.

Både cyklerens ramme, hjul, gaffel, bremser og komfort testes i testcenteret. Testcenteret rummer flere end 30 maskiner, som alle cyklerne skal igennem, når førnævnte egenskaber testes. Det er din garanti for, at en Kalkhoff-elcykel lever op til de strenge kvalitetskrav, som fabrikken har til deres forskellige modeller.

Dette har blandt andet udmundet i, at Kalkhoffs elcykler har vundet flere priser. Blandt andet den eftertragtede Red Dot Award, som de vandt i både 2016 og 2018 for ders produktdesign på deres to mest populære cykler – Integrale LTD White og Berleen 5.G Advance. Du får derfor en testvindende model, når du vælger en Kalkhoff-elcykel.

Kalkhoffs elcykler er fremstillet af kvalitetsmaterialer

Med en Kalkhoff-elcykel er du garanteret en model, som kommer til at holde i mange år – og som nemt kan fragte dig fra A til B over længere distancer. Brandet vælger lette batterier, komponenter og stel, som gør det muligt at holde elcyklens vægt nede helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Flere af Kalkhoffs elcykler er godkendte til en vægt på 170 kg.

Alle Kalkhoff-elcykler har CE-mærkede batterier, som giver en stor kapacitet, samtidig med at de kan tåle høj belastning, uden de overopheder. Mange af dem anvender Bosch og Shimano, som begge er kendte for deres batterier til elcykler. De har en lang levetid, en lav vægt og en minimal størrelse.

Både Bosch og Shimano producerer batterier til bagagebærer, integrerede batterier og stelbatterier. Det giver Kalkhoff frihed til at designe deres elcykler, så de matcher forskellige behov. Der er en Kalkhoff-elcykel til ethvert behov, og du kan med garanti finde en model, som matcher dig og dine præferencer.

Centermotor giver dig en naturlig køreoplevelse

Der findes mange forskellige Kalkhoff-elcykler, men det er en god idé at vælge en med centermotor, hvis du vil have en naturlig køreoplevelse. Her får du et kraftigt og støjsvagt system, og centermotoren sikrer samtidig gode køreegenskaber og et fornuftigt vejgreb, uanset om du kører i modvind eller op ad bakke.

Du skal blot trykke let i pedalerne, hvorefter motoren tager over og klarer strabadserne for dig. Herudover finder du også Kalkhoff-elcykler, som har remtræk. Det er en slags cykelkæde, som er fremstillet af kulfiber. Det giver mindre vedligeholdelse end en almindelig cykelkæde, som er fremstillet af stål.

Der findes en Kalkhoff-elcykel til alle

Uanset om du er på udkig efter en elcykel, som egner sig til lange strækninger eller korte ture rundt omkring i byen, finder du en Kalkhoff-elcykel, som matcher dit behov. De findes i mange forskellige versioner, og du kan både få Kalkhoff-elcykler i form af shopping-cykler, citybikes og sporty modeller – og de findes i både dame- og herremodeller.

Alle modellerne er designet til at køre i det danske terræn, så du kommer hurtigt og let frem og tilbage, uanset hvor turen går hen. Kalkhoff-elcykler er solide og stabile, og de sikrer dig et godt vejgreb, uanset hvordan vejrudsigten ser ud – og samtidig fås de i et fornuftigt prisniveau, der er mere end rimeligt for en elcykel i denne kvalitet.