SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Bike by Gubi

Bike by Gubi er et dansk cykelmærke, der er kendetegnet ved sit tidløse design og fokus på simplicitet. Vælger du en cykel fra Bike by Gubi, får du en vaskeægte retrocykel i klassisk design, som gør det til en leg at bevæge dig rundt på cykelstierne, uanset om du cykler langs landevejen eller i byen. Alle cykler bliver fremstillet i hånden hos HF Christiansen i Randers. Se det store udvalg af Bike by Gubi-cykler her.

Læs hele beskrivelsen
Antal cykler 63

Stort udvalg af Bike by Gubi-cykler hos Bikeland

Bike by Gubi er er dansk cykelbrand, der producerer lækre designercykler til både mænd og kvinder. Bike by Gubi er stiftet af Gubi Olsen, der også designer klassiske og tidløse møbler. Det er således designet og æstetikken, der er i fokus, hvis du vælger en cykel fra Bike by Gubi – det helt rigtige valg, hvis du går op i kvalitet.

Cykler fra Bike by Gubi bliver fremstillet i hånden på værkstedet i Randers, og derfor finder du også et unikt produktnummer på hver cykel. De stilrene og retromoderne cykler er tidløse i deres udtryk, og de bliver lavet i samarbejde med Danmarks største cykelgrossist, HF Christiansen, samt den danske møbeldesigner Gubi Olsen.

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Bike by Gubi-cykler, og du finder både herrecykler og damecykler i udvalget. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem, men alle har dét tilfælles, at de oser af vaskeægte kærlighed til design og de unikke detaljer, der er kendetegner danske rertrocykler.

Find gode tilbud på cykler fra Bike by Gubi

Hos Bikeland har du altid nem adgang til de laveste priser og gode tilbud på Bike by Gubi-cykler. Du kan bruge filteret til at sortere efter, hvor stor en besparelse du ønsker at opnå, hvis du vil spare penge på din nye cykel. Vi indhenter automatisk priserne fra vores samarbejdspartnere, og de bliver opdateret én gang i døgnet.

Er du på udkig efter en billig cykel fra Bike by Gubi, er Bikeland derfor et godt sted at starte. Du kan også bruge filteret til at indsnævre udvalget, hvis du leder efter en bestemt størrelse eller type af cykel. På den måde er du sikker på, at du udelukkende får vist de cykler, som rent faktisk indfrier dine forventninger.

Bike by Gubi er håndbygget kvalitet med sans for detaljerne

Alle Bike by Gubis cykler bliver håndbygget i Randers, hvor HF Christiansen har deres hovedkontor. Selve stellet består af stålrammer med muffer, hvilket betyder, at der er en god kraftoverførsel, når du træder i pedalerne. På den måde opnår du en komfortabel og let kørsel, når du suser ud af cykelstien på din Bike by Gubi-cykel.

Der bliver jævnligt lanceret nye cykler, men kollektionerne tager altid udgangspunkt i de klassiske retrocykler, der kendetegner Danmark og den danske cykelkultur. Alligevel er der dog forskel på cyklerne, da du finder et bredt udvalg af forskellige farver og antal gear. På den måde får du din cykel, nøjagtigt som du gerne vil have den.

Designmæssigt skiller Bike by Gubi sig ud fra mængden, da der er et højt fokus på kvalitet, og retrodesignet er fyldt med stilsikre detaljer, som understreger det nostalgiske udtryk, der bliver kombineret med et helt simpelt stel. Cyklerne er udstyret med indvendige Shimano-gear, fodbremse samt fælgbremse.

Herudover finder du lakerede aluminiumsskærme, som er med til at fuldende helhedsindtrykket. Du får altså en visuel let og elegant cykel, der er designet efter ‘less is more’-princippet. Ingen unødvendigt fyld, men simpelt design, der er med til at gøre cyklen til noget ganske særligt.

Retrocykel med et letvægtsstel i CrMo-stål

Selvom der er tale om en retrocykel, så får du ikke en tung havelåge, som får benene til at syre, allerede når du er trillet ud af indkørslen. Faktisk er det lige omvendt. En af de vigtigste kvaliteter ved Bike by Gubis cykler er vægten. Stellet er nemlig fremstillet af en helt særlig type stål, der går under betegnelsen CrMo.

CrMo-stål gør det muligt at bevare styrken i stellet, selvom der bliver anvendt mindre stål. Den kan naturligvis ikke bide skeer med de ultralette carbonstel, men ikke desto mindre er cyklen markant lettere at manøvreere rundt med end tilsvarende retrocykler, hvis stel er udformet af almindeligt stål, hvilket er en klar fordel.

Foran på cyklen finder du et unikt emblem, som har sit helt eget nummer. Det indikerer, at cyklen er produceret i hånden, og det er på mange måder et tegn på kvalitet. Der findes altså ingen cykel, som er nøjagtig magen til din, hvilket det unikke produktionsnummer er med til at indikere.

Gubi Olsen er anerkendt i hele verden

Designeren bag Bike by Gubi hedder Gubi Olsen. Han er kendt i hele verden for sine møbelklassikere – eksempelvis Grand Piano-sofaen, som er en klassisk retrosofa med elegante former i et tidløst design. Gubi starte sit første møbelfirma i 1967 sammen med sin kone, og her opnåede de hurtig international anerkendelse.

Det er dog ikke udelukkende møbler, der er fokuspunktet. Gubi Olsen har haft en livslang passion for cykler og cykelmekanik, og det er denne interesse, som ligger til grund for Bike by Gubi. I dag finder du Bike by Gubi-cykler i alle landets byer, og mærket bliver ved med at imponere, hver gang de lancerer en ny serie af cykler.

Det skyldes en kombination af et knivskarpt fokus på lækkert design, som er kendetegnet ved sin tidløse, elegante og simple tilgang til former. Inspirationen er blandt andet hentet fra designklassikeren Tourist de Luxe, der er fremstillet af Raleigh, som ligeledes er designet med udgangspunkt i ‘less is more’-princippet.

Filosofien bag Bike by Gubis cykler

Filosofien bag Bike by Gubi er ikke blot at designet en cykel, der stikker ud ved sit lette design, klare farver og simplicitet. Det er ligeledes en prioritet, at cyklen skal være let at benytte og nem at manøvrere. Når du vælger en cykel fra Bike by Gubi, får du en cykel, som er fyldt med køreglæde.

Du kan eksempelvis træde tilbage i cyklen og indstille pedalerne, imens du venter på grønt lys, så du er klar til at køre afsted igen uden besvær. Du kan vælge mellem flere forskellige antal gear, og for nyligt blev der introduceret en udgave med hele syv indvendige Shimano-gear samt en fodbremse.

Dermed har du stor frihed til at vælge en cykel med netop de egenskaber, som du lægger vægt på. En af de øvrige kvaliteter, som er værd at fremhæve, er cyklens vægt. Stellet er som nævnt fremstillet af CrMo-stål, der tillader, at man anvender mindre stål, uden at det går ud over stellets styrke. Det gør, at cyklen er markant mere manøvredygtig end tilsvarende modeller med et traditionelt stålstel.