uVélo

uVélo er et nyt, dansk cykelmærke, som fremstiller lækre, klassiske damecykler i retrodesign. De fås i tre forskellige modeller, og de har hver især deres egne kendetegn og spændende detaljer. Du kan vælge mellem forskellige lakeringer, så din nye uVélo-cykel får et udtryk, som matcher din personlighed.

Læs hele beskrivelsen
Antal cykler 30

Find din nye uVélo-cykel hos Bikeland

uVélo-cykler er forholdsvist nye på cykelmarkedet. Det er danske kvalitetscykler, som udelukkende henvender sig til kvinder. uVélos damecykler er designet med fokus på funktionalitet og udseende – og der er lagt mange kræfter i at producere en cykel, som imødekommer den moderne kvindes behov.

Uanset, hvilken uVélo-cykel du vælger, kan du være sikker på, at du får en cykel af høj kvalitet, som kan holde i mange år. Du kan vælge mellem et væld af flotte farver og lakeringer, så du kan give din nye uVélo-cykel nøjagtigt det præg, som du ønsker – og som matcher din personlighed.

Alle komponenter medfølger fra start, og de er af højeste kvalitet. Du slipper derfor for at skulle bekymre dig om holdbarhed. Cyklerne holder i mange år, hvis du blot sørger for at holde den tørt og passe ordentligt på den. Du skal dog ikke bruge oceaner af tid på vedligeholdelse, da kvalitetsmaterialerne sikrer en lang levetid.

Vælg mellem 3 uVélo-cykler

uVélo har indtil videre produceret tre forskellige cykler, som du kan vælge mellem. De er alle sammen klassiske damecykler, men alligevel adskiller de sig fra hinanden på flere måder. Du finder alle de forskellige modeller i udvalget hos Bikeland, og vi opdaterer automatisk vores udvalg, når der kommer nye modeller fra vores samarbejdspartner.

Vælge mellem følgende uVélo-cykler:

  • uVélo Nostalgi: Dette er en klassisk, men moderne damecykel med aluminiumsstel. Her er der fokuseret på at skabe en cykel, som kræver minimal vedligeholdelse. Samtidig er køreegenskaberne i absolut topklasse. Du får en nem og trendy damecykel, som er fuldt udstyret fra start med f.eks. godkendt lås, lygter og skærm.
  • uVélo Classic: Her får du en klassisk stålcykel med oprejst siddeposition. Der er lagt vægt på designet, som trækker inspiration fra gamle dage i kombination med det moderne liv. Modellen fås i både en standard og en plus-udgave, hvor plus-udgaven kommer med alt udstyr monteret fra start.
  • uVélo Exclusive: Dette er en virkelig komfortabel damecykel, hvor der er lagt vægt på at skabe den absolut bedste og mest behagelige køreoplevelse. Den kommer med et let aluminiumsstel, og du har en mere markant oprejst siddeposition end på Classic-modellen. Herudover kan du vælge mellem flere flotte lakeringer, så du kan tilpasse cyklen til netop dit behov.

Gode tilbud på uVélo-cykler

Leder du efter en billig uVélo-cykel, som ikke vælter budgettet? Hos Bikeland har vi gjort det nemt for dig at filtrere på baggrund af pris, så du får vist de billigste modeller først. Er du på udkig efter en billig uVélo-cykel, kan du også bruge filteret til at sortere på baggrund af, hvor stor en besparelse du ønsker at opnå.

Det giver dig mulighed for at finde en uVélo-cykel på tilbud, som ikke vælter budgettet – et godt alternativ til en brugt cykel. Når vores samarbejdspartnere sænker prisen, registrerer vi det automatisk, således du altid får vist aktuelle rabatter, når du bruger Bikeland til at finde din nye uVélo-cykel.