SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
Cykler fra Trek

Trek

Trek Bicycle Corporation, som er mærkets fulde navn, blev grundlagt i 1976 i en lade i Waterloo, Wisconsin. Den amerikanske cykelproducent mente, at der manglede cykler af høj kvalitet, som var produceret inden for USA’s grænser. Derfor valgte de to grundlæggere, Dick Burke og Bevil Hogg, at starte deres eget cykelmærke. TREK er blandt andet kendte for deres brede sortiment af kvalitetscykler, som du kan finde i stort set alle prisklasser.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1976
Hovedsæde Waterloo, Wisconsin
Antal cykler 136

Stort udvalg af TREK-cykler

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af TREK-cykler. Vi indhenter automatisk cyklerne fra forskellige samarbejdspartnere, så du har alle de forskellige modeller i ét samlet overblik. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige TREK-cykel, uden du skal klikke dig ind på flere forskellige webshops.

Du kan bruge filterfunktionen til at indsnævre udvalget, så du udelukkende får vist dem, som matcher dit specifikke behov. Du kan blandt andet vælge, hvilken type TREK-cykel du er på udkig efter. Du kan også filtrere på baggrund af pris, samt hvor stor en besparelse du vil opnå. Det giver dig mulighed for udelukkende at få vist billige TREK-cykler på tilbud.

Herrecykler fra TREK

Leder du efter en ny herrecykel af god kvalitet, som hverken går på kompromis med funktionalitet eller komfort, så er TREK-cykler uden tvivl et godt valg til dig. TREK-cykler er kendte for deres brede sortiment af blandt andet herrecykler, som er bygget ud fra visionen om at skabe en cykel, der kan holde til brug i hverdagen. TREK-cykler fås i mange forskellige modeller samt prisklasser, og her er der derfor noget, til enhver smag.

Med en herrecykel fra TREK er du sikret en god og alsidig cykel, som kan holde mange år, hvis du husker at vedligeholde den. Herrecykler fra amerikanske TREK er produceret af gode og solide materialer, som sikrer dig en komfortabel og sikker cykeltur. Uanset om du bevæger dig rundt i byen eller cykler landevejene tynde.

Damecykler fra TREK

TREK har altid haft et godt øje til forbrugeren, og det kommer også til udtryk ved deres damecykler. TREK’s damecykler er skabt og tilpasset den kvindelige anatomi, hvilket giver dig en større kontrol og ikke mindst komfort. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er forskel på mænd og kvinders anatomi, og derfor har TREK også specialdesignede damecykler, så du får den størst mulige køreglæde og komfort på cykelstierne.

Med en damecykel fra TREK, er du garanteret en kvalitetscykel, som du helt sikkert vil blive glad for. TREK producerer også cykler som passer til både mænd og kvinder, og derfor er der næsten ubegrænsede muligheder, når det kommer til at finde en damecykel, som passer perfekt til dig og dine behov.

Racercykler fra TREK

Et område, hvor TREK virkelig gør sig bemærket, er, når det kommer til deres innovative racercykler. Den amerikanske cykelproducent har et bredt udvalg af racercykler i høj kvalitet, som spænder til alt fra landevejscykler med fokus på komfort og udholdenhed, til de terrængående gravel racercykler med fokus på terrænkørsel på de mere udfordrende veje.

Deres brede udvalg af racercykler, henvender sig både til den cykelglade fritidsrytter, men er også populære blandt professionelle cykelryttere. TREK-cykler har blandt andet gjort sig bemærket i cykelsporten, da den professionelle og verdenskendte cykelrytter, Lance Armstrong, vandt hele syv Tour de France-titler – netop på en racercykel fra det amerikanske mærke, TREK.

Du kan derfor være sikker på at få en racercykel i høj kvalitet, som er samlet af gode og pålidelige komponenter, og som vil give dig masser af køreglæde på vejene i mange år fremadrettet. Så hvad enten du er professionel rytter, eller blot skal bruge cyklen til hobbybrug, så har TREK helt sikkert noget for enhver smag samt prisklasse.

Elcykler fra TREK

TREK har et bredt sortiment af elcykler, som kan anvendes til alt fra kortere ture til arbejde eller indkøb til længere og mere krævende cykelture. Alle TREK’s elcykler er udstyret med en motor fra det tyske mærke Bosch, og her er du sikker på at få noget for pengene. Deres kraftige elmotorer yder motorassistance, så snart du træder i pedalerne på cyklen.

Dette er med til at cyklisten føler mest muligt kontrol over cyklen, da det føles mere naturligt at køre med, end hvis du havde et gashåndtag. TREK tilbyder elcykler i stort set alle former, og du burde derfor sagtens kunne finde en elcykel, som matcher dine behov. Deres elcykler fås i alt fra mountainbikes, herrecykler, damecykler, og racercykler.

Der er derfor ingen grund til at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet, når du skal vælge din nye elcykel. Alle TREK-cykler er samlet af kvalitetskomponenter, og dette er også noget, som går igen i deres elcykler. Her får du kvalitet for pengene, og hvis du passer din TREK-elcykel ordentligt, kan den holde i mange år fremadrettet.

Børnecykler fra TREK

Det er ikke kun de voksne, som skal have glæde af en god cykel. Derfor finder du også et bredt udvalg af børnecykler fra TREK. Deres børnecykler er kendetegnet ved at være af en solid og sikker kvalitet, som sikrer de små en god oplevelse på deres nye cykel. Her er modeller til både drenge og piger.

Så hvis du leder efter en børnecykel i god kvalitet, vil en TREK-cykel helt klart være et godt valg, både til begynderen samt den mere erfarne børnecyklist. Deres brede sortiment af børnecykler, spænder til alt fra top-kvalitets mountainbikes til løbecykler og børnecykler med støtteben.

Mountainbikes fra TREK

Når det kommer til mountainbikes, er TREK blandt de førende i verden indenfor udvikling af avanceret MTB-teknologi. Deres mountainbikes er designet til at forbedre cykelturen, hvad enten du skal køre downhill, cross eller trail. TREK er kendetegnet ved at have et bredt sortiment i alle prisklasser, og dette gælder også ved deres berømte mountainbikes.

Så uanset om du vælger en af de dyrere eller billigere modeller, går kvaliteten og teknologien igen blandt alle deres mountainbikes helt ned til mindste detalje. TREK-cykler er designet til at forbedre enhver cykeltur uanset forholdene, og derfor kan du være sikker på, at få en cykel der vil give dig stor køreglæde.