Superior

Superior er et tjekkisk cykelmærke, som blev grundlagt i 1993. Siden dengang har mærket blevet ved med at imponere, hver gang der er kommet en ny cykel på markedet. Sortimentet består af high-end mountainbikes, gravelcykler og racercykler, som bliver brugt af professionelle cykelatleter over hele verden. Design i særklasse og i europæisk topkvalitet. Se de mange Superior-cykler hos Bikeland her – og find din nye model.

Læs hele beskrivelsen
Antal cykler 29

Find din Superior-cykel hos Bikeland

Superior er et cykelmærke, der blev grundlagt i Tjekkiet i 1993. Brandet har sin oprindelse i byen Kopřivnice, som er beliggende nær Beskydy-bjergene, og det er noget, du kan mærke, når du vælger en cykel fra Superior. Sortimentet består blandt andet af mountainbikes, gravelcykler og racercykler, som er velegnede til bjergkørsel.

Alle cykler fra Superior er UCI-godkendte, hvilket betyder, at det internationale cykelforbund har godkendt dem. Cyklerne er lavet på baggrund af de nyeste teknologier, ligesom designet er i en klasse for sig selv – og så bliver cyklerne selvfølgelig produceret lokalt i Tjekkiet. En vaskeægte, europæisk topcykel i absolut verdensklasse.

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af Superior-cykler. Du kan bruge filteret til at sortere på baggrund af, hvilken type cykel du er på udkig efter, samt hvilken prisklasse den befinder sig i. Vi indhenter automatisk de Superior-cykler, som du finder på denne side, fra vores samarbejdspartnere. Når de sætter prisen ned, sørger vi for at indhente de nyeste priser, så du altid kan finde et godt tilbud på en Superior-cykel.

Superior har stået for kvalitet siden 1993

Superiors historie strækker sig tilbage til begyndelsen af 1990’erne, hvor de første cykler blev produceret på fabrikken i Tjekkiet. Nærmere betegnet i 1993, og siden dengang er det kun gået stærkt. I dag består sortimentet af et stort udvalg af forskellige sportscykler, som bliver brugt af professionelle cykelryttere over hele kloden.

Selvom Superior havde en hård kamp i starten, fik de efter et par år på markedet endelig den anerkendelse, som de havde fortjent. Succesen blev massiv, og det resulterede i, at brandet i 2002 fusionerede med Bike Fun International, som er et hollandsk brand – og dét satte for alvor skub i forretningen.

Stellene og komponenterne på Superiors cykler bliver importeret fra hele verden, men bliver samlet på Bike Fun Internationals topmoderne fabrik i Holland. Superior er brandets high-end mærke, som er de absolut bedste cykler inden for deres kategori på markedet. Hvis du er i tvivl, så bør du prøve en tur på en Superior-cykel!

Mountainbikes fra Superior

Superior er især kendte for deres mountainbikes, der både fås som hardtail og full suspension, som er designet til professionel kørsel. Der bliver enten anvendt carbon eller aluminium i stellene, og affjedringen kommer fra kendte og populære mærker som DT Swiss og Rockshox. Komponenterne stammer fra mærker som Shimano og STRAM.

Du kan få mange forskellige mountainbikes fra Superior, og dit valg bør afhænge af, om du ønsker en full suspension eller en hardtail med carbon-stel. Superiors mountainbikes er ikke udelukkende beregnet til professionelle ryttere, da du også kan få lette, hurtige og fornuftige mountainbikes til motionscyklisten, der er til at betale.

Racercykler fra Superior

Superior er især kendte for deres mountainbikes, men det betyder bestemt ikke, at brandet ikke også producerer fremragende racercykler. Her får du også utroligt meget for pengene, og priserne starter ved omkring 8.000 kr. for en god racercykel til motionscyklisten, der lægger vægt på høj kvalitet til fornuftige priser.

Topmodellen er Superior Team Issue Di2, som er bygget med en letvægtsramme i carbon. Den er desuden udstyret med Shimano Ultegra Di2, hydrauliske skivebremser samt DT Swiss-hjul. Et valg, der er særdeles velegnet, hvis du kan lide at tilbagelægge mange kilometer på landevejene, og den egner sig også til krævende cykelløb.

Find din Superior-cykel hos Bikeland

Leder du efter en Superior-cykel? Så er det heldigvis utroligt nemt at finde den helt rigtige hos Bikeland. Vi indhenter automatisk cykler fra vores samarbejdspartnere, og det betyder, at du altid har det fulde overblik. Når vores samarbejdspartnere sænker priserne, så sænker vi dem naturligvis også, så du altid har de rigtige pris.

Samtidig kan du bruge filterfunktionen til at sortere på baggrund af pris, størrelse, farve og cykeltype, så du kan indsnævre udvalget. Det er smart, hvis du kun vil have vist de Superior-cykler, som matcher dit budget, og som lever op til dine forventninger. Held og lykke med at finde din nye Superior-cykel!