SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
Cykler fra Specialized

Specialized

Specialized er blandt de absolut mest populære cykelproducenter i verden. Det amerikanske cykelmærke har eksisteret siden 1974, og de leverer både cykler, hjul og udstyr til professionelle cykelryttere. Du kan både finde mountainbikes, racercykler, elcykler, citybikes og almindelige cykler fra Specialized.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1974
Hovedsæde Morgan Hill, Californien
Antal cykler 987

Stort udvalg af Specialized-cykler til både herrer, damer og børn

Specialized er blandt de absolut mest populære cykelproducenter i verden. Det amerikanske cykelmærke har eksisteret siden 1974, og de leverer både cykler, hjul og udstyr til professionelle cykelryttere. Du kan både finde mountainbikes, racercykler, elcykler, citybikes og almindelige cykler fra Specialized.

Hos Bikeland.dk har vi samlet et stort udvalg af Specialized-cykler fra forskellige forhandlere. I udvalget finder du både herrecykler, damecykler og børnecykler fra Specialized. Du kan også finde elcykler, racercykler og mountainbikes. Der er en Specialized-cykel til ethvert behov og budget, og du kan nemt finde billige Specialized-cykler på tilbud ved at bruge filteret.

De fleste Specialized-cykler kommer til en pris, hvor de fleste kan være med. Du kan dog også få dyrere og mere eksklusive Specialized-cykler, som eksempelvis egner sig til professionelt brug. De mest populære modeller fra Specialized er Tarmax og Venge-racercyklerne samt mountainbike-modellerne Epic, Stumpjumper og Rockhopper.

Specialized-cykler er kendetegnet af ved kvalitet

Specialized-cykler fås i vidt forskellige afskygninger. Virksomheden er blandt de største cykelproducenter i verden, og du kan derfor få en lang række forskellige cykler. Du kan både finde dyre og billige Specialized-cykler, men alle modellerne udmærker sig ved at være af absolut topkvalitet.

Mange af Specializeds cykler fås i forskellige udstyrsniveauer, og deres sortiment indeholder serier som Elite, Sport, Pro og S-Works. Du kan altid finde en Specialized-cykel, som imødekommer dit behov og din pengepung, uanset om du leder efter en sporty model eller en citybike, som egner sig til hverdagskørsel.

Specializeds slogan er ‘Innovate or die’

Specializeds slogan er ‘Innovate or die’, hvilket beskriver virksomheden ret godt. De er altid på forkant med udviklingen, og de rykker hele tiden grænserne for, hvad en cykel kan præstere – og sådan har det været, siden brandet første gang så dagens lys tilbage i 1974, da de lancerede den første cykel, som gik under navnet ‘Allez’.

Allez-modellen er stadig en del af Specializeds sortiment, og den er blandt de absolut mest populære racercykler af aluminium. Siden etableringen har Specialized udvidet deres sortiment markant, så det i dag rummer alle former for cykler. De seneste år har de gjort meget ud af deres elcykler, hvor den mest populære er Turbo-modellen, som Specialized selv beskriver som den bedste elcykel i verden.

I dag er Specialized kendt som verdens førende high-end producent af de bedste racercykler og mountainbikes verden. De producerer dog alle former for cykler i alle prisklasser, så du altid kan finde en cykel, som matcher dit specifikke behov. Herover kan du se et stort udvalg af Specialized-cykler fra forskellige forhandlere.

Racercykler fra Specialized

Som nævnt, er Specialized blandt verdens førende og mest populære producenter af racercykler. Den populære Allez-model, som har været produceret siden starten, er af absolut topkvalitet og har et holdbart og solidt aluminiumsstel. Tarmac-serien er af carbon, og den er derfor en letvægtscykel, som egner sig til professionelt brug.

Alle racercykler fra Specialized er kendetegnet ved deres gode kvalitet, og de fås i mange forskellige prisklasser. Du kan både finde en racercykel fra Specialized, hvis du er nybegynder, som ønsker at oprøve kræfter med en racercykel for første gang. Du kan dog også finde en model, der matcher professionelle cykelryttere og seriøse motionister.

Mountainbikes fra Specialized

Specialized producerer udover racercyklen også mountainbikes – og også her er de blandt verdens førende producenter. Flere professionelle mountainbikeryttere anvender Specialized-mountainbikes, og sortimentet byder på cykler, som egner sig til stort set al slags terræn.

Du kan både finde full-suspension mountainbikes og hardtail mountainbikes i udvalget, og der er noget for ethvert budget. De mest kendte mountainbikes fra Specialized er Epic og Stumpjumper, men der findes også billigere alternativer som eksempelvis Rockhopper og Chisel. Uanset, om du er begynder eller erfaren mountainbikerytter, kan du finde en model, som matcher dit behov.

Citybikes fra Specialized

Specialized er ikke kun blandt de førende producenter af sportscykler. De producerer også almindelige herre- og damecykler, som anvendes af millioner af mennesker over hele verden. Hvis du er på udkig efter en lækker, nem og smart citybike, kan du med fordel vælge en Specialized-citybike.

Her får du virkelig meget for pengene, og alle cyklerne egner sig til hverdagsbrug, når du skal fra A til B i landets større byer. Modellerne varierer i pris og design, men du kan helt sikkert finde en, som egner sig til dit behov. Du finder både billige modeller og dyrere modeller, som egner sig til bykørsel.

Elcykler fra Specialized

Specializeds historie er helt unik, og de virksomheden er bygget på en oprigtig passion for cykelsporten. De seneste år er virksomheden dog blevet mere og mere fokuseret på elcykler, og de producerer nogle af de absolut bedste elcykler på markedet.

Med en Specialized-elcykel får du en letkørende elcykel, som egner sig til både korte og lange strækninger. Specializeds elcykler har de bedste køreegenskaber, og de adskiller sig på mange måder fra andre elcykler på markedet.

De er utroligt populære, og de er perfekte til dig, der pendler på arbejde, eller bare ønsker medvind, når du cykler. Når du færdes på en elcykel, kan du nemt overkomme mere krævende strækninger, og du bestemmer selv, hvor meget hjælp du ønsker.

Alle Specializeds elcykler er kendetegnet ved et smart og sporty design med integreret batteri i skrårøret. Det giver dig en god balance, og samtidig opnår du en optimal vægtfordeling på cyklen. Vado-serien er blandt de mest populære elcykler fra Specialized, og den er helt lydsvag.

Find din Specialized-cykel hos Bikeland

Hos Bikeland.dk har vi samlet et stort udvalg af Specialized-cykler fra forskellige forhandlere. Vi henter automatisk nye modeller ind, så du slipper for at finkæmme nettet i din jagt på en ny Specialized-cykel. Er du på udkig efter en billig Specialized-cykel, kan du bruge filteret til at sortere på baggrund af pris.

Du kan altid se aktuelle tilbud på Specialized-cykler, men du kan også bruge filteret til at få vist racercykler, mountainbikes, elcykler og citybikes. Herudover er filteret praktisk, hvis du udelukkende vil have vist herrecykler, damecykler eller børnecykler. Uanset, hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den er af højeste kvalitet.