Silverback

Silverback er en tysk cykelproducent, som er kendte for sine high-end sportscykler. Udvalget byder både på landevejscykler, mountainbikes og crosscykler. Silverback blev stiftet i Stuttgart i 2004, og i dag er brandet blandt de mest populære cykelbrands i Europa. Silverback-cykler har vundet adskillige priser, og sortimentet byder på et væld af spændende designs og innovative løsninger.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 2004
Hovedsæde Stuttgart, Tyskland
Antal cykler 6

Silverback-cykler er high-end cykler af tysk kvalitet

Silverback-cykler er kendt for deres tyske topkvalitet. Produktporteføljen består udelukkende af high-end cykler, og sortimentet tæller blandt andet racercykler, mountainbikes og crosscykler. Du kan dog også finde elcykler samt herrecykler og damecykler i sortimentet, selvom det primært er de mere sporty cykeltyper, Silverback fokuserer på.

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Silverback-cykler. Vi sælger dem ikke selv, men indhenter automatisk produkter fra vores samarbejdspartnere. Det betyder, at du hele udvalget af Silverback-cykler samlet i ét overblik, så du ikke skal klikke rundt blandt flere forskellige webshops.

Den første Silverback-cykel kom på markedet i 2004

Silverback blev grundlagt i Tyskland i 2004 af Deon Retief. Retief har i mange året været en del af cykelindustrien i Tyskland, men også i resten af verden. Han etablerede hovedkvarteret i Stuttgart, hvor også andre stor brands som Mercedes og Porsche holder til. Fra starten var målet at producere cykler, som kunne hamle op med de allerbedste i verden.

Fælles for alle Silverback-cykler er, at du er sikret absolut topkvalitet. Brandet producerer sportscykler og hverdagscykler, som skiller sig ud fra mængden – både hvad angår design og funktionalitet. Alle modellerne er unikke, og når du vælger en Silverback-cykel, kan du være sikker på, at du bevæger dig rundt på en cykel i absolut verdensklasse.

Silverback lægger stor vægt på at innovere deres produkter, så du opnår den bedste kvalitet. En Silverback-cykel kommer desuden med mange forskellige udstyrsniveauer, og der er noget for enhver smag. Uanset om du skal køre på trails i skoven eller langs de danske landeveje, er du sikret høj funktionalitet, gode køreegenskaber og høj komfort.

Silverback-cykler sælges i knap 50 lande

Selvom Silverback er et mindre cykelmærke end de store giganter, er du sikret absolut topkvalitet, når du vælger en Silverback-cykel. Det er en lille virksomhed, men alligevel har de formået at sælge deres cykler i hele verden. I dag kan du købe Ridley-cykler i knap 50 lande, og de sælger til mere end 500 butikker på verdensplan.

Komponenterne, der anvendes til Ridley-cykler, stammer fra velkendte og populære producenter, og derfor er du sikret en kombination af fremragende køreegenskaber, ultimativ komfort og design i verdensklasse. Udvalget byder på mange forskellige cykeltyper og modeller, og der kommer hele tiden nye til.

I sortimentet finder du blandt andet Silverbacks Siablo-model, som er en gravelbike, der på mange måder minder om en crosscykel. Den har smalle off-road dæk kombineret med et full-carbon stel, som sikrer dig en jævn, lav vægt med masser af komfort og stivhed.

Modellen er desuden udstyret med Sram Apex-geargruppe og hydrauliske skivebremser, så du er sikret, at både gearskifte og bremseegenskaber er i en klasse for sig. Siablo-modellen er en gravelcykel til dig, der ønsker en cykel, hvor du kan kombinere transport, motion og de fleste andre aktiviteter.

Find din nye Silverback-cykel hos Bikeland

Bikeland er en service, hvor vi automatisk indhenter cykler fra forskellige forhandlere. Det er derfor ikke os, der sælger cyklerne. Vi giver dig mulighed for at sammenligne priser og sortere på baggrund af dine præferencer, så du får nemmere ved at finde den helt rigtige Silverback-cykel, som matcher dit behov.

Der findes mange forskellige Silverback-cykler, og med filterfunktionen kan du nemt indsnævre udvalget, så du kun får vist de modeller, som lever op til dine ønsker. Er du på udkig efter et cykel-tilbud fra Silverback, kan du også bruge filteret til at få vist de billigste modeller først, så du ikke vælter budgettet, når du skal have ny cykel.