Cykler fra Scott

Scott

Scott er et amerikansk cykelbrand, som er et af de nyere på markedet. Ikke desto mindre har de for længst slået deres navn fast over hele verden. Med deres brede vifte af produkter har de manifesteret sig som et af branchens mest innovative brands – både indenfor cykelsporten, men også indenfor andre sportsgrene. Når du køber en Scott-cykel, kan du være sikker på, at du får kvalitet for pengene, uanset hvilken model du vælger.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1958
Hovedsæde Givisiez, Schweiz
Antal cykler 1048

Stort udvalg af Scott-cykler

Scott er et brand, som de fleste med den blot mindste en interesse for cykling, har kendskab til. Det skyldes, at de er frontløbere indenfor den teknologiske udvikling af særligt mountainbikes og racercykler. Sortimentet stopper dog ikke har, da Scott-cykler kan anvendes af hele familien.

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af Scott-cykler til både mænd og kvinder, men også til børn. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den lever op til dine forventninger. Alle Scott-cykler har dét tilfælles, at det ikke bare er traditionelle hverdagscykler. Det er sporty cykler, som vil fremad.

Hvis du er på udkig efter en god og hurtig pendlercykel eller en cykel, som egner sig til motion, er en Scott-cykel det helt rigtige valg. Scott har et stort produktsortiment, og vi opdaterer løbende udvalget af Scott-cykler her på siden, når vores samarbejdspartnere får nye cykler hjem.

Scott har fremstillet kvalitetscykler siden 1986

Den første Scott-cykel kom på markedet i 1986. Historien starter dog lang tid før, de introducerede deres første cykel. Scott blev stiftet i Sun Valley, Idaho, i 1958, og i begyndelsen producerede de skiudstyr. Der gik dog ikke lang tid, før de udvidede deres produktsortiment til at inkludere en lang række andet motions- og sportsudstyr.

I dag producerer Scott primært cykler, og det har de gjort, siden deres første model så dagens lys i slutningen af firserne. Den første Scott-cykel var en mountainbike, som den dag i dag stadig er blandt Scotts primære produktlinje. Mountainbikes, racercykler og sporty hverdagscykler til både kvinder, mænd og børn.

Gennem årene har ryttere præsteret flot i alt fra olympiske discipliner til Tour de France og lignende konkurrencer. I dag er Scott blandt de bedste og mest anerkendte brands i cykelverdenen. Scott har opbygget en stor troværdighed i særligt cykelverdenen, da deres atleter har opnået fantastiske resultater.

Hvorfor vælge en Scott-cykel?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en Scott-cykel. Først og fremmest er Scott-cykler kendte for deres store sortiment, som inkluderer alt fra entry-level til high-end cykler indenfor forskellige discipliner. Du kan både få klassiske mountainbikes, gravelcykler og landevejscykler fra Scott.

Fælles for alle Scott-cykler er, at der er et stort fokus på komfort og køreegenskaber. Scott-cykler bliver produceret af kvalitetsmaterialer, hvilket gør, at de kan holde til selv de mest krævende stier, ruter og veje. Passer du din Scott-cykel, vil den samtidig kunne holde i mange år fremadrettet.

Det betyder dog ikke, at Scott-cykler er dyre cykler. Det er bestemt ikke de billigste på markedet, men de fås til en overkommelig pris, uden du er nødt til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller performance. Herudover fås de i mange forskellige størrelser, farver og former, så du med garanti kan finde en model, som matcher dit behov.

Hvordan vælger jeg den rigtige Scott-cykel?

Scott har et bredt sortiment af cykler, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Leder du efter en klassisk herrecykel eller damecykel, er det ikke en Scott-cykel, du skal vælge. Leder du derimod efter en god, robust og sporty cykel, er der stor sandsynlighed for, at Scott har en model, der matcher dine præferencer.

Når du skal vælge den rigtige cykel, handler det om at vælge en model, som du vil finde glæde ved at køre på i mange år ad gangen. Men hvilken model skal du så vælge? Hvis du er i tvivl, følger her en række overvejelser, du bør gøre dig, før du vælger, hvilken Scott-cykel du skal investere i.

Mountainbikes fra Scott

Hvis du skal bruge din nye Scott-cykel til at køre på skovstier og i kuperet terræn, er en Scott-mountainbike det helt rigtige valg. Uanset, om du kører på kompetitivt niveau, eller du blot kører en gang imellem for fornøjelsens skyld, er en mountainbike fra Scott et godt valg, som kan klare selv de mest krævende terræner.

Scotts mountainbikes er designet til krævende terræn. De har letvægtsstel, brede, store og holdbare dæk, kraftige bremser og masser af gear. Samtidig fås de i alle prisniveauer, så du ikke behøver at vælte budgettet, når du skal investere i en ny mountainbike. Uanset hvilken model du leder efter, har Scott én som matcher dit niveau.

Racercykler fra Scott

Foretrækker du at cykle på en mere jævn overflade, er en af Scotts landevejscykler det helt rigtige valg. Alle Scott-racercykler er fremstillet af letvægtsmaterialer som eksempelvis karbon, der maksimerer din fart, når du kører, da den reducerer modstandsniveauet.

En racercykel fra Scott er et godt valg, uanset om du er professionel cykelrytter, cykelentusiast, motionscyklist eller bare pendler over længere strækninger til og fra arbejde. Der er masser af forskellige modeller, og du kan helt sikkert finde en Scott-racercykel som matcher dit budget og behov.

Gravelbikes fra Scott

Scotts sortiment inkluderer ikke udelukkende mountainbikes og racercykler. Også Scotts gravelbikes er værd at overveje, når du er på udkig efter en ny cykel. Dette er cykler, som kombinerer det bedste fra mountainbikes og racercykler, så du får en god og robust cykel, som egner sig til de fleste terræner – fra landeveje til skovstier.

Hvis du har brug for en god pendlercykel, eller du bare godt kan lide at få din daglige motion ved at cykle, er en gravelbike det helt rigtige valg. Den egner sig til dig, der skal tilbagelægge lange distancer, men ønsker mere komfort, end racercyklen kan give dig. Samtidig egner den sig til dig, der af og til kører i ujævnt terræn.

Gode tilbud på billige Scott-cykler

Hos Bikeland har vi gjort det nemt for dig at finde frem til de bedste priser på Scott-cykler. Brug filterfunktionen til at få vist aktuelle tilbud på Scott-cykler, hvis der er nogle. Når vores samarbejdspartnere har gode tilbud, sætter prisen ned eller fører en kampagne, opdaterer vi automatisk prisen, så den matcher.

Det betyder, at du altid kan finde en billig Scott-cykel, som ikke vælter budgettet. Herudover har du mulighed for at bruge filteret, hvis du leder efter bestemte egenskaber. Her kan du eksempelvis filtrere på baggrund af hjulstørrelse, cykeltype og lignende. En praktisk funktion, når du skal investere i en ny Scott-cykel.