Ridley

Ridley er et belgisk cykelmærke, som er kendt for deres høje kvalitet. Den første Ridley-cykel kom på markedet i 1990, og siden dengang har de produceret sportscykler med fokus på komfort, aerodynamik og komfort. Her finder du et stort udvalg af Ridley-cykler fra forskellige forhandlere.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1997
Hovedsæde Belgien
Antal cykler 20

Ridley-cykler er kendetegnet ved deres høje kvalitet

Uanset, om du vælger en racercykel, mountainbike, gravelbike eller elcykel fra Ridley, er du garanteret absolut topkvalitet. Ridley er kendt for deres innovative tilgang til at producere cykler, og det afspejler sig i cyklernes design og konstruktion. Brandet stammer fra Belgien, som er et af verdens førende cykellande.

Nøgleordene bag Ridleys cykler er stivhed, komfort, aerodynamik og holdbarhed pakket ind i pænt design. Hos Bikeland indhenter vi automatisk produkter fra vores samarbejdspartnere, så du har det hele samlet i et smart og praktisk overblik. Du kan bruge filterfunktionen til at indsnævre udvalget, så du kun får vist de Ridley-cykler, som matcher dine præferencer.

Ridley-cykler har været på markedet siden 1990

Den første Ridley-cykel kom på markedet i 1996, men historien startere længere tilbage, da den passionerede cykelrytter, Jochim Aerts, startede sit første cykelbrand. Firmaet hed NV Race Productions, og med etableringen af dette firma droppede Aerts sine planer om at blive professionel cykelrytter for i stedet at blive cykelproducent.

I 1997 besluttede Aerts at starte et nyt cykelmærke, og det blev startskuddet på dét, vi i dag kender som Ridley. Navnet på brandet stammer fra Ridley Scott, som var Aerts’ yndlings filminstruktør. Efter stiftelsen af det nye cykelbrand, begyndte drømmen for alvor at tage fart. I dag er Ridley-cykler indbegrebet af innovation.

Aerts formåede at hæve niveauet for brugen af lette og pålidelige materialer. Ridley-cykler er både skabt til kvinder og mænd, og brandet fokuserer primært på sportscykler som racercykler, crosscykler, mountainbikes og gravelbikes. Ridley har tilmed produceret en række landevejscykler, som udelukkende er tilpasset kvindekroppens anatomi.

Find din nye Ridley-cykel hos Bikeland

Bikeland er ikke en cykelforhandler i traditionel forstand. Vi er derimod en service, hvor du kan finde cykler fra andre forhandlere. De Ridley-cykler, du finder her på siden, stammer fra andre cykelforhandlere, så du har det hele samlet i ét smart overblik. Vi arbejder hele tiden på at stifte nye partnerskaber, så du har et komplet overblik over dine muligheder.

Hvis du er på udkig efter en bestemt Ridley-cykel, kan du bruge søgefunktionen til at slå den op. Du kan også bruge filteret til at indsnævre udvalget, så du udelukkende får vist de Ridley-cykler, som matcher dine præferencer i forhold til størrelse, type og pris. Nemmere bliver det ikke at finde en ny cykel.

Billige Ridley-cykler på tilbud, som ikke vælter budgettet

Leder du efter en billig Ridley-cykel, som ikke vælter budgettet? Du finder typisk gode cykel-tilbud på modeller fra Ridley hos Bikeland. Vi har gjort det nemt at finde de billigste Ridley-cykler, da vi automatisk indhenter priser fra vores samarbejdspartnere. Når de kører kampagner, opdaterer vi automatisk prisen, så den matcher.

Det giver dig mulighed for at finde en billig Ridley-cykel, som ikke vælter budgettet. Du kan selv bestemme, hvor stor en procentdel du ønsker at spare, hvis du bruger filteret. På den måde kan du sikre, at du kun får vist de Ridley-cykler, som er billigst lige nu. En smart funktion, når der på udkig efter en ny Ridley-cykel på tilbud.