SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️

Puky

PUKY er et tysk brand, som har specialiseret sig i at producere gennemtænkte og sikre børnecykler. I mere end 70 år har de fremstillet børnecykler, som er garant for sjove stunder og motorisk udvikling blandt både piger og drenge. Brandet har fokus på innovative produkter i bæredygtige løsninger, og der er derfor god grund til at investere i en PUKY-cykel.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1949
Hovedsæde Wülfrath, Tyskland
Website www.puky.de
Antal cykler 123

PUKY-cykler er garanti for høj kvalitet

Tyske PUKY har mange års erfaring med børnecykler, og alle deres cykler er kendetegnet ved et gennemtænkt design og stor fokus på sikkerhed. En PUKY-cykel skaber de bedste rammer for dit barns første oplevelser på en cykel. Cyklerne bygges efter en række simple retningslinjer, som brandet har opbygget gennem mange år.

Børnecykler har i mange år skulle ligne damecykler og herrecykler i mindre udgaver, og her har PUKY valgt at gå en anden vej. Her er der taget udgangspunkt i barnets specifikke behov, og på baggrund heraf er de blevet udformet, så de matcher barnekroppens anatomi. Dermed får du en langt mere gennemtænkt børnecykel, når du vælger en PUKY-cykel.

Stort udvalg af PUKY-cykler hos Bikeland

Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af PUKY-cykler. Vi indhenter automatisk de forskellige modeller hos vores samarbejdspartnere. Det betyder, at du har alle PUKY-cykler samlet ét sted, uden du er nødt til at navigere til flere forskellige webshops for at se de dine muligheder. Et smart værktøj, når du skal finde en PUKY-cykel til dit barn.

Vi har udviklet en smart filterfunktion, så du nemt kan filtrere på baggrund af forskellige parametre som eksempelvis pris og farve. Det giver dig mulighed for at finde lige netop den PUKY-cykel, som passer til dit barn. Er du på udkig efter en billig PUKY-cykel, som ikke vælter budgettet, kan du også filtrere på baggrund af pris.

Sådan vælger du den rigtige PUKY-cykel

Når du skal investere i en PUKY-cykel til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en model i den rigtige størrelse. Den rigtige cykelstørrelse giver dit barn mulighed for at have begge fødder plantet på jorden, mens han eller hun sidder i sadlen. Det giver en langt større kontrol over cyklen, og betyder, at barnet ikke er nødt til at tilpasse sig cyklen.

I stedet er cyklen designet, så den passer til barnet. Af samme årsag kan det være en god idé ikke at vælge en cykel, som er større end barnet, hvis du vil forlænge levetiden på cyklen. Hvis cyklen er for stor, vil barnet have større risiko for at komme til skade, da det går udover sikkerheden.

Du bør derfor sørge for at sætte dig grundigt ind i, hvilken størrelse cykel, der matcher dit barn, før du investerer i en cykel. Du har dog altid mulighed for at tilpasse sadlen løbende, så den matcher barnets højde. Det øger sikkerheden og giver barnet bedre kontrol over cyklen.

Løbecykler fra PUKY til de mindste

PUKY har eksisteret i mere end 60 år, og de har for længst slået deres navn fast som en af de bedste producenter af børnecykler. Alle PUKY-cykler designes og produceres i Tyskland, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Design og materialevalg er gennemtænkt ned i den mindste detalje, og sikkerheden er i top.

Her er fokus på sikkerhed, og en PUKY-cykel er derfor et godt valg, når børnene skal lære at cykle. Særligt PUKY’s løbecykler er gode, når barnet skal lære at holde balancen på cyklen. De gør den første cykeltur til en god oplevelse – og så fås de i et væld af forskellige farver, som alle er favoritter hos børnene, der er glade for stærke farver.

Det betyder, at du med god samvittighed kan lade barnet træne sin balance og evner i trafikken med en PUKY-løbecykel. Løbecykler egner sig til familiens yngste medlemmer, og det kan også være et praktisk valg, når I skal rundt, da barnet kommer hurtigere frem. PUKY producerer dog ikke udelukkende løbecykler til børn.

Find billige PUKY-cykler hos Bikeland

Er du på udkig efter en billig PUKY-cykel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland har vi gjort det nemt for dig at finde en billig børnecykel fra PUKY, som lever op til dine krav og ønsker. Vi har udviklet en smart funktion, hvor du kan finde gode tilbud på billige PUKY-løbecykler.

Når en af de forhandlere, som vi samarbejder med, sænker prisen, fremgår kampagneprisen automatisk af udvalget, som du finder her på siden. Det betyder, at du nemt kan finde en billig PUKY-cykel, hvor du opnår en bestemt besparelse. Det behøver slet ikke at være så dyrt at forsyne de yngste familiemedlemmer med en ny cykel.