Norden

Norden er et forholdsvist nyt dansk cykelmærke, der lægger vægt på de klassiske og traditionelle designdyder. Her er tale om retrocykler i absolut topkvalitet, som leder tankerne tilbage til ‘de gode gamle dage’. Du kan både få herre-, dame- og børnecykler fra Norden, og alle er designet i klassisk retrostil med skarpt fokus på detaljer og kvalitet. Se det store udvalg af Norden-cykler hos Bikeland her.

Læs hele beskrivelsen
Antal cykler 88

Norden er dansk retrokvalitet siden 2015

Norden er et nyt, dansk cykelmærke, der første gang så dagens lys i 2015. Når du vælger en Norden-cykel, så får du en cykel, der er produceret efter de traditionelle, skandinaviske designprincipper. Det betyder blandt andet, at du får en flot, gennemført og kvalitetsmæssig uovertruffen retrocykel, når du vælger en Norden-cykel.

På denne side finder du et stort udvalg af retrocykler fra Norden. Vi indhenter udvalget fra vores samarbejdspartnere, hvilket betyder, at du altid finder et opdateret udvalg af både nye og gamle modeller fra Norden. Priserne bliver automatisk opdateret, når vores samarbejdspartnere ændrer prisen.

Det giver dig mulighed for hele tiden at holde dig ajour med de nyeste priser. Du kan bruge filterfunktionen til at sortere udvalget, så du kun får vist de Norden-cykler, som matcher dit specifikke behov, uanset om du er på udkig efter en herrecykel, en damecykel eller enhver anden af Nordens smukke retrocykler.

Moderne kvalitet med respekt for datiden

Det er bestemt ingen hemmelighed, at Nordens cykler trækker designmæssige tråde til fortiden. De er på én og samme tid elegante og klassiske, men også moderne og tekniske. De er designet i retrostil med fokus på detaljerne, og deres smukke ydre vil med garanti vække beundrende blikke, når du kommer cyklende forbi.

En cykel fra Norden er derfor det helt rigtige valg til den bevidste cyklist, som ikke går på kompromis, når det kommer til designet. Du får en klassisk og æstetisk cykel i solid kvalitet, som har en solid holdbarhed, hvis du sørger for at passe ordentligt på den. Gør du det, kan du få glæde af den de næste mange år.

For at matche den gamle retrostil, så er stellet i de fleste tilfælde ikke produceret af aluminium, men derimod i jern – nøjagtigt som på de gamle retrocykler. Det giver en tungere cykel, men ikke desto mindre en kvalitetsmæssig uovertruffen cykel, hvor kvaliteten er i verdensklasse, som de færreste brands kan matche.

Herre- og damecykler fra Norden

Norden producerer både herre- og damecykler, og de egner sig perfekt til bykørsel eller som pendlercykel, hvis du ikke skal tilbagelægge mange kilometer på arbejde. Her er en racercykel ofte et bedre valg, men til bykørsel fungerer Nordens retrocykler helt perfekt. Selvom de er designet i retrostil, så er de stadig moderne.

Der bliver leget med både former, farver og materialer, så når du vælger en Norden-cykel, får du en model, som lever helt op til den kvalitet, som er på markedet i dag. Cyklerne fås også i børneudgaver, så hele familien kan blive udstyret med Norden-cykler, hvis du ønsker, at alle skal have cykler fra samme mærke.

Vælg mellem mange Norden-cykler

Norden har et stort sortiment af cykler, og du kan vælge mellem flere forskellige modeller. Du kan desuden vælge mellem mange forskellige farver og former. Vælg eksempelvis Norden-cykler i mintgrøn, ocean, askegrå, rød eller gul. Mulighederne er mange, så du kan tilpasse din Norden-cykel til netop dit behov.

Nogle af de mest populære Norden-cykler:

  • Norden Ellen: Denne cykel er blandt de mest populære fra Norden. Den er fremstillet med et letvægts aluminiumsstel, som øger holdbarheden og forbedre køreegenskaberne. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, så du kan tilpasse den til din personlige stil.
  • Norden Anna: Norden Anna er også en populær cykel fra det danske cykelmærke. Her er tale om en klassisk retrocykel i dameudgave med en smuk flettet kurv og en lækker lædersadel, der ser ud, som de gjorde i gamle dage. Kurven bliver desuden leveret med et praktisk regncover.
  • Norden Agnes: Norden Agnes er en retrocykel i klassisk forstand. Den er nemlig produceret med et retrostel i stål. Herudover er den utroligt nem, så du nærmest flyder gennem byen, når du cykler på den. En vaskeægte retrocykel i luksusudgave, hvor der er kælet for detaljerne.