Moustache

Moustache er et fransk cykelmærke, som blev grundlagt i 2011. Fra starten har missionen gøre elcyklen til et seriøst alternativ til at tage bilen. I dag tæller sortimentet mere end 65 forskellige elcykler, som alle er kendetegnet ved deres simple design, fremragende køreegenskaber og høje effektivitet. Se det store udvalg af Moustache-elcykler her.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 2011
Hovedsæde Vosges, Frankrig
Antal cykler 36

Find din Moustache-elcykel hos Bikeland

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Moustache-elcykler i forskellige prisniveauer og i forskellige designs. Der er en Moustache-elcykel til ethvert behov, uanset om du leder efter en sporty citybike eller en mere specialiseret cykeltype som eksempelvis en gravel bike, racercykel eller en tandemcykel.

Vi har desuden gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige model til dit behov. Med den smarte filterfunktion har du mulighed for at indsnævre udvalget, så du kun får vist de modeller, som matcher dine specifikke ønsker. Samtidig kan du sortere på baggrund af pris eller bruge filteret, hvis du leder efter en Moustache-cykel i et bestemt prisniveau.

Er du udelukkende interesseret i at se Moustache-elcykler på tilbud, kan du også bruge filteret. Her vælger du blog, hvor stor en besparelse, du ønsker at opnå, hvorefter udvalget automatisk opdaterer. Det gør det muligt at finde en Moustache-cykel, som ikke vælter budgettet, men stadig lever op til dine ønsker.

Fransk kvalitet med fokus på simplicitet

En Moustache-elcykel er ikke bare en elcykel, men et seriøst alternativ til bilen. Moustaches elcykler er kendetegnet ved deres simple design, som på mange måder minder om almindelige citybikes blot med elektrisk motor. En af fordelene ved en Moustache-elcykel er, at vægten generelt befinder sig under gennemsnittet for elcykler.

Den første Moustache-elcykel kom på markedet i 2011, og siden dengang er populariteten steget stødt. Det oprindelige sortiment indeholde 7 modeller, men efterspørgslen har, siden lanceringen af de første cykler kom på markedet, været stødt stigende. I dag tæller udvalget mere end 65 forskellige elcykler.

Virksomhedens elcykler adskiller sig fra flere af de øvrige modeller på markedet ved, at de har et simpelt design og en vægt, der er i en klasse for sig selv. Størstedelen af Moustaches elcykler vejer mellem 18 og 22 kilo. Til sammenligning er det ikke ualmindeligt, at en almindelig elcykel vejer mere end 25 kilo.

Der er derfor god grund til at investere i en Moustache-elcykel, hvis du ønsker en simpel model, som er nem at komme rundt på, vejer minimalt og ikke sprænger budgettet. Nogle af modellerne – f.eks. Samedi-serien – er endda udstyret med et særligt styr, som er et moderne alternativ til de klassiske cykelstyr, som du kender fra almindelige elcykler.