Motobecane

Motobécane er et legendarisk og ikonisk brand indenfor cykler og cykeludstyr. Det originale Motobécane blev i 1981 opkøbt af Yamaha, efter brandet gik konkurs. De blev efterfølgende omdannet til det, der i dag hedder MBK. Nu er Motobécane-cykler dog vendt tilbage til markedet under det oprindelige navn, og i dag leverer de både klassiske racercykler i retro-design samt løbecykler til børn. Se hele udvalget af Motobécane-cykler her.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1923
Hovedsæde Randers, Danmark
Antal cykler 8

En klassiker vender tilbage til markedet

Motobécane er et legendarisk cykelmærke, som har været væk i en årrække. Nu er de dog tilbage, da MBK har valgt at genoptage produktionen af de klassiske cykler under det oprindelige navn. Motobécane-cykler fås i flere forskellige udgaver, men de er mest kendte for deres serie af retro-racercykler, som er baseret på den cykel, som Luis Ocaña vandt Tour de France på i 1973.

Denne serie har et historisk retro-udseenende, som også går igen på cyklens komponenter. Når du vælger en Motobécane-cykel, får du en stilet cykel, som er ideel, uanset om du skal bruge den til og fra arbejde, eller om du blot skal bruge en fritidscykel, der kan fragte dig rundt omkring i byen.

Herudover producerer Motobécane et stort udvalg af løbecykler, som henvender sig til de mindste. Når du vælger en løbecykel fra Motobécane, er du sikret en sikker og stilet børnecykel, som er perfekt, når de mindste skal lære at holde balancen, inden de får deres første rigtige cykel.

Stort udvalg af Motobécane-cykler

Leder du efter en Motobécane-cykel? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Bikeland har vi samlet et stort udvalg af Motobécane-cykler fra forskellige webshops. Du har dermed alle Motobécane-cykler samlet i ét overskueligt overblik, så du slipper for at navigere rundt mellem flere forskellige forhandlere, når du skal finde din nye cykel.

Du kan bruge filterfunktionen til at sortere på baggrund af pris og cykeltype. Hvis du leder efter en bestemt cykel fra Motobécane, kan du nemt finde det ved at bruge filteret – eksempelvis en herrecykel, damecykel, racercykel eller børnecykel. Du kan også filtrere på baggrund af, hvor stor en besparelse du ønsker at opnå.

Det giver dig mulighed for at finde en billig Motobécane-cykel, som ikke vælter budgettet. Du vælger blot, hvor meget du ønsker at spare på din nye Motobécane-cykel, og så opdateres udvalget automatisk, så du kun får vist de cykler, som matcher dine præferencer. Du kan også sortere på baggrund af pris, så du får vist de billigste Motobécane-cykler først.

Motobécane blev etableret i 1923

Motobécane er et fransk mærke, som første gang så dagens lys i 1923. I starten producerede de både cykler, scootere og motorcykler samt andre mindre køretøjer. Motobécane er en kombination af ordene ‘moto’, der er en forkortelse af motorcykel, og ‘bécane’, der er slang for cykel.

I 1973 fik Motobécane for alvor slået deres navn fast på den internationale cykelscene, da Luis Ocaña vandt Tour de France på en Motobécane-cykel. Det øgede populariteten af cyklerne, som dog faldt stødt igen efter en årrække uden de store bedrifter. I 1981 gik Motobécane konkurs, og de blev efterfølgende opkøbt af Yamaha.

I 1984 blev produktionen af Motobécane-cykler dog genoptaget, men under et andet navn – nemlig MBK. I dag er de tilbage på markedet igen, men udvalget er ikke så stort, som det var før i tiden. Sortimentet består primært af racercykler, som er inspireret af de klassiske designs fra Motobécanes storhedstid.

Find din nye Motobécane-cykel her

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af Motobécane-cykler. Vi indhenter automatisk de modeller, som fremgår af sortimentet, fra andre webshops. Det betyder, at du har et samlet overblik over de mange forskellige Motobécane-cykler på markedet. På den måde slipper du for at skulle klikke rundt på flere forskellige webshops, når du skal finde en Motobécane-cykel, som matcher dit budget.

Du kan sortere på baggrund af pris, cykeltype og meget mere. Det giver dig mulighed for at indsnævre udvalget af Motobécane-cykler, så du udelukkende får vist dem, der matcher dine specifikke ønsker og behov. Kan du ikke finde den Motobécane-cykel, du er på udkig efter, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.