Cykler fra LOOK

LOOK

LOOK er en fransk cykelproducent, som fremstiller racercykler, mountainbikes og hybridcykler. LOOK er blandt andet kendt for at producere deres egne pedaler af absolut topkvalitet. Du finder et stort udvalg af LOOK-cykler fra forskellige forhandlere hos Bikeland – og udvalget byder på LOOK-cykler i mange forskellige prisklasser.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1951
Hovedsæde Nevers, Frankrig
Antal cykler 2

LOOK blev grundlagt i 1951

LOOK er en fransk cykelproducent, som blev grundlagt i 1951. Oprindeligt specialiserede LOOK sig i skibindinger, men i løbet af 80’erne begyndte LOOK at fremstille pedaler med kliksystem, som egnede sig til cykler. Da cykelrytteren Bernard Hinault i 1985 vandt Tour de France med LOOK-pedalerne, blev de for alvor bemærket ude i verden.

I midten af 80’erne så de første LOOK-cykler dagens lys, og da Greg Lemond vandt Tour de France på en LOOK KG86, begyndte LOOK-cyklerne ligeledes at opnå popularitet. LOOK KG86 var blandt de første cykler med carbonrammer. I begyndelsen af 1990’erne introducerede LOOK deres første helstøbte carbonramme.

I dag producerer LOOK udelukkende racercykler i carbon/kulfiber, og LOOK hører generelt til i den dyrere end af prisskalaen med deres high-end racercykler, som mange professionelle cykelryttere sværger til. LOOK-cykler henvender sig da også primært til den kvalitetsbevidste cyklist, som ikke lader sig nøjes.

Find din nye LOOK-cykel hos Bikeland

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af LOOK-cykler fra forskellige forhandlere. Det er ikke os selv, der sælger cyklerne, da Bikeland er en tjeneste, som automatisk indhenter produkter fra andre forhandlere. Når vores samarbejdspartnere får nye LOOK-cykler hjem, opdaterer vi automatisk udvalget, så det er retvisende.

Du kan bruge filterfunktionen til at indsnævre udvalget, hvis du udelukkende ønsker at se LOOK-cykler, som matcher dine præferencer. Herudover har du mulighed for at filtrere på baggrund af pris, så du får vist LOOK-cykler, som ikke vælter budgettet. Hvis du ikke kan finde en LOOK-cykel på tilbud, kan du se andre cykel-tilbud her.