Kreidler

Kreidler er en tysk cykelproducent, som producerer håndbyggede elcykler. Alle elcykler fra Kreidler er fremstillet af solide kvalitetskomponenter, som er skabt til at holde i mange år. Designet på Kreidlers elcykler er moderne, enkelt, stilrent og velegnet til at komme fra A til B i hverdagen. Her kan du se hele udvalget af Kreidler-elcykler.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1903
Hovedsæde Oldenburg, Tyskland
Antal cykler 25

Kreidler har eksisteret siden 1888

De fleste husker garanteret først og fremmest Kreidler for deres knallerter og motorcykler, som i årtier har været populære både herhjemme og i andre europæiske lande. Den første Kreidler-motorcykel så dagens lys i 1888, hvorfor der er tale om et cykelmærke med en lang og stolt tradition – og den ekspertise, som følger med, når man har eksisteret i mere end 130 år.

Kreidler er et brand, som har fulgt med udviklingen uden at gå på kompromis med deres oprindelige værdier eller kvalitet. Kerneværdierne har altid været autenticitet, tillid og erfaring, og det er de også den dag i dag. I dag er sortimentet primært baseret på deres effektive elcykler, som er kendetegnet ved deres fremragende køreegenskaber.

Kreidlers elcykler byder på lidt af det hele

For mange er det en stor investering at købe en ny elcykel, og derfor ønsker man ikke at gå på kompromis eller at tage chancer. Derfor kan det være trygt at vælge en cykelmærke, som gennem mere end 100 år har bevist deres værd ved at lancere produkter af absolut topkvalitet. Hos Kreidler kan du med andre ord være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Der findes noget for enhver smag, når det kommer til Kreidler. Kreidler producerer eldrevne elcykler af stort set alle typer – fra damecykler, herrecykler og børnecykler til mountainbikes og racercykler. Du kan få noget af det hele, og der er helt sikker også en Kreidler-elcykel, som matcher dit specifikke behov.

Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at den kommer til at holde i mange år. Du går ikke på kompromis, når du vælger en cykel fra Kreidler, ligegyldigt om du er på udkig efter en eldreven citybike, der kan fragte dig sikkert og ubesværet rundt i byen, eller om du leder efter en mere avanceret og specialiseret model.

Kreidler-elcykler er håndbygget i Tyskland

Kreidler er et tysk elcykel-brand, som har specialiseret sig i at producere moderne, stilrene og effektive elcykler med gode køreegenskaber. Alle cykleren er fremstillet i hånden i Tyskland med stærke kvalitetskomponenter, som er bygget til at kunne holde. Når du køber en Kreidler-elcykel, får du derfor en solid og stilren model, som kan fragte dig fra A til B i mange år fremadrettet.

Kreidlers elcykler er bygget til både hverdagsbrug og motion. Hvis du er træt af modvind og bakker, er en elcykel det helt rigtige valg. Du trykker blot på startknappen, hvorefter elmotoren aktiveres, og du får hjælp, når du træder i pedalerne. Når du cykler på en Kreidler-elcykel, får du derfor stadig motion, selvom motoren hjælper dig med fremdrift.

Find din nye Kreidler-elcykel hos Bikeland

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Kreidler elcykler. Vi indhenter automatisk modellerne fra vores samarbejdspartnere, så du har hele udvalget samlet i ét overblik. Du kan bruge filterfunktionen til at sortere på baggrund af forskellige faktorer som pris, design, cykeltype og rabat, så du er sikker på, at du vælger den helt rigtige Kreidler-elcykel.

Er du på udkig efter en billig Kreidler-elcykel, kan du med fordel bruge den smarte rabat-funktion. Her vælger du blot, hvor stor en besparelse, du ønsker at opnå, hvorefter udvalget automatisk opdateres. På den måde kan du nemt finde en Kreidler-elcykel, som ikke vælter budgettet.