Cykler fra Giant

Giant

Giant er verdens største cykelproducent, og du kan derfor med garanti finde en Giant-cykel, som matcher dit behov. Uanset, om du er på udkig efter en mountainbike, racercykel, elcykel eller en ganske almindelig hverdagscykel, har Giant en model, som passer til dig. Se det store udvalg af Giant-cykler her.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1972
Hovedsæde Dajia, Taichung, Taiwan
Antal cykler 652

Find din nye Giant-cykel her

Hos Bikeland.dk har vi samlet et stort udvalg af Giant-cykler til både kvinder, mænd og børn. Udvalget af Giant-cykler stammer fra forskellige forhandlere, og det opdateres automatisk, når der kommer nye modeller fra tidens kollektioner. Det giver dig et hurtigt og smart overblik over aktuelle cykler fra Giant.

Du kan bruge filterfunktionen til at få vist de modeller, som matcher dine præferencer. Du kan eksempelvis vælge at få vist herrecykler, damecykler, børnecykler, elcykler, mountainbikes og racercykler fra Giant. Du kan også gå op opdagelse i de nyeste og mest populære modeller, hvis du er i tvivl om, hvilken Giant-cykel du skal vælge.

Giant har produceret kvalitetscykler siden 1972

Giant er en erfaren cykelproducent, som blev etableret i 1972. I dag har de udviklet sig til at være den største producent af cykler i verden. På verdensplan har Giant mere end 12.000 forhandlere, og det betyder altså, at du kan få en Giant-cykel, uanset hvor i verden du er bosiddende.

Af samme årsag kan du finde en Giant-cykel til stort set alle formål. Uanset, om du er professionel cykelrytter, eller du bare har brug for en praktisk citybike, som nemt kan fragte dig fra A til B, har Giant med garanti en cykel, som matcher dit behov. De er desuden verdens største producent inden for bl.a. cykler i carbon og til triathlon.

Giant udmærker sig ved at være utroligt detaljeorienterede. Når du køber en Giant-cykel, er du med andre ord garanteret høj kvalitet over hele linjen. Du får meget for pengene, og din nye Giant-cykel kan holde i mange år, hvis du sørger for at vedligeholde den løbende og passe godt på den.

Sådan vælger du den rigtige cykel fra Giant

Der er stort set ingen begrænsninger, når du skal vælge en Giant-cykel. Hos Bikeland finder du både Giant-cykler, som egner sig til hverdagsbrug, men der er også mere specialiserede cykler i udvalget – f.eks. mountainbikes, som egner sig til kørsel i ujævnt terræn. Du kan også få racercykler fra Giant, som egner sig til at tilbagelægge mange kilometer på cykelstierne.

Uanset, hvilken model du vælger, er du garanteret en cykel, som kan holde i mange år. Scroll dig igennem udvalget og find inspiration til, hvilken cykel du skal vælge fra Giant. Du kan også bruge filteret til at finde nøjagtigt den model, som egner sig til dit behov. Vælg den kategori, som matcher dit behov og find den helt rigtige cykel.

Giants cykler bliver testet af atleter

Det er ikke for sjov, at Giant er verdens største cykelproducent. Det skyldes hårdt arbejde og en innovativ arbejdsgang i forhold til produktudvikling. Når du vælger en Giant-cykel, får du et sublimt og robust køretøj, som ikke alene holder i mange år, men som også har fantastiske køreegenskaber, andre cykelproducenter har svært ved at matche,.

Den innovative tilgang til produktudvikling afspejler sig i alle dele af Giants produktlinje. Virksomheden er passioneret, dedikeret og kvalitetsorienteret – og derfor samarbejder Giant med topatleter og professionelle cykelryttere fra hele verden. Det sikrer, at de hele tiden fornyer sig selv og følger med udviklingen i cykelverdenen.

Du kan derfor være sikker på, at din Giant-cykel er af absolut topkvalitet. Før de kommer på markedet, bliver de testet af de allerbedste atleter. Du får med andre ord en cykel fra en virksomhed, som stiller krav til sig selv. En cykel, som selv de bedste professionelle ryttere vil være bekendt at bruge.