Cykler fra Gazelle

Gazelle

Royal Dutch Gazelle, som er den største cykelproducent i Holland, har fremstillet kvalitetscykler i mere end 125 år på deres fabrik i Dieren. Siden 1892 har det hollandske cykelbrand lagt vægt på at producerer cykler i en høj kvalitet og et flot design, som henvender sig til selv de mest kræsne købere. Med de mange års erfaring ligger Gazelle sig i førersædet, når det kommer til alsidige hverdagscykler i høj kvalitet.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1892
Hovedsæde Dieren, Holland
Antal cykler 504

Stort udvalg af Gazelle-cykler

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Gazelle-cykler fra forskellige forhandlere. Vi indhenter automatisk cykler fra vores samarbejdspartnere, så du har det hele samlet i ét overblik. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige Gazelle-cykel, uden du er nødt til at gennemsøge flere forskellige webshops.

Brug filterfunktionen, hvis du vil indsnævre udvalget – så får du udelukkende vist dem, der matcher dit specifikke behov. Du kan blandt filtrere på baggrund af af cykeltype, pris samt hvor stor en besparelse du vil opnå. På den måde kan du nemt finde en Gazelle-cykel, som matcher dit specifikke behov.

Herrecykler fra Gazelle

Er du på udkig efter en ny herrecykel, som hverken går på kompromis med kvalitet eller komfort? Så er en Gazelle-cykel helt klart noget for dig! Det hollandske brand har over 125 års erfaring med at producere cykler af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får en solid og sikker cykel, som giver dig høj komfort og køreglæde på cykelstien.

Deres mange års erfaring har lagt dem i førersædet, når det kommer til alsidige og slidstærke bycykler til hverdagsbrug. Du kan derfor være sikker på at få en herrecykel, som vil give dig køreglæde i mange år frem. Gazelle fokuserer på at fremme det hollandske design og høje kvalitet, som henvender sig til stort set alle – selv den mest kræsne køber.

Så hvis du leder efter en god herrecykel, som henvender sig til den kvalitetsbevidste cyklist, og som både er solid, komfortabel og bygget i et flot letvægtsdesign, så er Gazelle-cykler uden tvivl et brand, du bør kigge nærmere på. Du finder et stort udvalg af Gazelle-cykler hos Bikeland, og der er god mulighed for at finde en, som matcher dit behov og budget.

Damecykler fra Gazelle

Hvis du er på udkig efter en solid og pålidelig damecykel til hverdagsbrug? Så er hollandske Gazelle det helt rigtige valg! Gazelles damecykler er bygget i et flot letvægtsdesign med lav indstigning og en fantastisk komfort, som sikrer dig en behagelig cykeltur, uanset om du skal bruge den til landevejs- eller bykørsel. Gazelle-cykler er bygget til at kunne holde i mange år frem, og deres damecykler bygget i solide og robuste materialer, som sikrer at din cykel holder til hverdagens slid.

Gazelle-cykler er samlet af gode, pålidelige kvalitetskomponenter, som sikrer at din cykel kan holde til både vind og vejr. Du kan derfor være sikker på at få en robust og solid damecykel i et design som holder år efter år. Gazelle-cykler er kendte for at være lette og robuste på samme tid, hvilket er en fantastisk kombination, hvis du skal bruge cyklen til bykørsel og hverdagsbrug.

Elcykler fra Gazelle

Det er ikke kun almindelige cykler, som de kvalitetsbevidste hollændere bag Gazelle producerer. Blandt deres brede sortiment af cykler, finder du også elcykler af utroligt høj kvalitet, som er bygget til at kunne klare alt fra bykørsel og indkøb til længere og mere krævende ture. Når du investerer i en elcykel fra Gazelle, kan du være sikker på at få en kvalitetscykel, som fører dig sikkert fra A til B.

Hos Gazelle har det altid været kvaliteten, som kom i første række, hvilket også går igen blandt deres udvalg af elcykler. Alle elcykler fra Gazelle er testet på mere end 129 forskellige måder på deres testcenter i Holland – og du kan derfor være sikker på at få en pålidelig kvalitetscykel, som holder til både vind og vejr.

Deres sortiment af elcykler spænder fra alt til ladcykler, damecykler og herrecykler, og er allesammen udstyret med en kraftig elmotor, som er bygget til at give dig en hjælpende hånd i hverdagen. Alle elcykler fra Gazelle er desuden udstyret med en smart cykelcomputer, så du kan tracke din kørsel og indstille din trædeassistance uden problemer.

Find gode tilbud på Gazelle-cykler

Leder du efter et godt tilbud på en Gazelle-cykel? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Bikeland holder vi hele tiden øje med gode tilbud på billige Gazelle-cykler. Vi indhenter automatisk priserne fra vores samarbejdspartner, så når de sætter prisen ned, fremgår prisen af udvalget her på siden.

Du kan bruge filterfunktionen til at filtrere på baggrund af pris og rabat. Det giver dig mulighed for at finde en billige Gazelle-cykel på tilbud, som ikke vælter budgettet. Du vælger selv, hvor høj en besparelse, du ønsker at opnå. Du kan også sortere på baggrund af pris, så du får vist den billigste Gazelle-cykel øverst.