Frogbikes

Frog Bikes er et britisk cykelbrand, som blev grundlagt af ægteparret Jerry og Shelly Lawson i 2013. Siden dengang har populariteten været stødt stigende, og i dag er Frog Bikes blandt de absolut førende producenter af børnecykler. Cyklerne er kendetegnet ved deres lavevægt og gode køreegenskaber. Hos Bikeland finder du et stort udvalg af Frog Bikes-cykler til både store og små børn.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 2013
Hovedsæde Pontypool, Wales
Antal cykler 72

Stort udvalg af børnecykler fra Frog Bikes

En børnecykel skal være let og nem at køre på, og det er nøjagtigt, hvad en Frog Bike-cykel er. Her får du ikke bare en cykel, som er let – den er også designet til, at den skal være nem for at barn at køre på. Før i tiden var det en udfordring, at børnecykler var mindre udgaver af cykler, der henvendte sig til voksne.

Dette resulterede i, at børnecyklerne ofte vejede meget. En udfordring, som det britiske ægtepar Jerry og Shelly Lawson besluttede sig for at gøre noget ved, og det blev startskuddet på Frog Bikes succesfulde børnecykler. Efter Frog Bikes blev etableret i 2013, har de udelukkende oplevet stigende popularitet.

Hos Bikeland finder du et stort udvalg af børnecykler fra Frog Bikes. Vi indhenter automatisk de produkter, du finder her på siden, fra vores samarbejdspartnere. Det betyder, at du har alle modellerne samlet på én side, uden du skal navigere rundt mellem flere forskellige webshops.

Frog Bikes producerer udelukkende børnecykler

Frog Bikes har udelukkende fokus på at producere børnecykler af absolut topkvalitet. Det engelske firma blev grundlagt af Lawson-ægteparret, da de synes, at de børnecykler, som var på markedet på daværende tidspunkt, var for tunge og uelegante – og dermed ikke særligt velegnede til børn, som skulle lære at cykle.

Det resulterede i Frog Bikes-cyklerne, som udelukkende er bygget til børn. De er lette, og de har fokus på at skabe en optimal køreoplevelse, som tilpasser sig barnet og ikke omvendt. Der findes Frog Bikes-cykler til børn i alle aldersgrupper, uanset om de skal lære at køre på cykel eller allerede kan finde ud af det.

Frog Bikes-cykler er for børn i alle aldre

Frog Bikes mission er at gøre den første oplevelse god, når barnet skal lære at cykle. Det er derfor essentielt, at cyklerne er nemme at køre på for barnet. Frog Bikes’ sortiment starter ved de løbecykler til de helt små. Disse kaldes for Balance Bikes, og de henvender sig til børn op til 3 år. Her kan du vælge mellem mange forskellige modeller, som alle varierer i størrelse, og du kan med garanti finde én, som egner sig til dit barn.

Det samme gør sig gældende, når barnet bliver lidt ældre og skal prøve kræfter med en klassisk børnecykel, som skaber fremdrift gennem pedalerne. Frog 48 er en model, som henvender sig til de børn, der skal lære at cykle for første gang. Den fås i mange forskellige farver og designs, så barnet kan få en model, der matcher hans eller hendes ønsker.

Cyklen er fremstillet af aluminium, som gør den let og nem at håndtere for børn. Derudover er den optimeret til en børnekrop. Den er udstyret med en for- og bagbremse, hvilket betyder, at barnet fra starten får en fornemmelse af, hvordan en cykel fungerer, og hvordan man bremser med fod- og forbremse.

Herudover er der fuld fokus på sikkerheden, når du køber en Frog Bikes-cykel. De fleste modeller er udstyret med overstyringskontrol. Det betyder, at barnet ikke kan dreje styret så meget, at det resulterer i, at cyklen styrter. Der er fokus på at øge sikkerheden, samtidig med at der skal skabes maksimal køreglæde for børn i alle aldre.

Du kan også få specialiserede Frog Bikes-cykler

Selvom Frog Bikes hovedfokus er at producere begynder- og hverdagscykler, som henvender sig til de mindste, finder du også mere avancerede cykeltyper. Du kan eksempelvis både få racercykler og mountainbikes i børneudgaver, som giver barnet mulighed for at prøve kræfter med cykelsport.

Disse cykler henvender sig til de lidt ældre børn fra alderen 6-14 år. Her er det vigtigt, at cyklerne passer ordentligt til barnet. Frog Bikes Road 67 er et godt eksempel – her får du en nedskaleret cykel, som passer til barnets krop, men som imiterer de landevejscykler, som henvender sig til voksne.

Find et godt tilbud på Frog Bikes

Leder du efter en god børnecykel, som ikke vælter budgettet? Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af Frog Bikes, og vi har gjort det nemt at sortere på baggrund af pris. Hvis du leder efter en billig Frog Bikes-cykel på udsalg, kan du bruge filterfunktionen til at få vist aktuelle tilbud på Frog Bikes-cykler.

Du kan også vælge at sortere på baggrund af pris, så du får vist de billigste Frog Bikes-cykler først. En nem og praktisk funktion, som giver dig mulighed for at finde en billig Frog Bikes-cykel til dit barn, som ikke sprænger budgettet. Vi opdaterer automatisk vores priser, når de bliver sænket hos vores samarbejdspartnere.