Everton

Everton er et dansk cykelbrand i topklasse, og historien går efterhånden langt tilbage. Evertons cykeleventyr startede i 1940’erne i Odense og blev senere opkøbt af danske Kildemoes, som stadig holder produktionen af Everton-cykler i gang. Deres cykler er kendetegnet ved at være enkle og elegante i designet og bygget af holdbare materialer.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1950'erne
Hovedsæde Årslev, Danmark
Website www.everton.dk
Antal cykler 6

Stort udvalg af Everton-cykler

Leder du efter en ny Everton-cykel? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Bikeland tilbyder vi et stort udvalg af Everton-cykler til både mænd og kvinder, og du kan derfor være sikker på, at der er en Everton-cykel, som passer til lige netop dig og dine behov. Everton-cykler er gode, pålidelige kvalitetscykler, til en pris der ikke vælter budgettet.

Hos Bikeland indhenter vi løbende de bedste tilbud og priser fra alle vores samarbejdspartnere, så du altid er sikret den bedste pris, på din nye Everton-cykel. Du kan også vælge at bruge den smarte filterfunktion, hvor du nemt og hurtigt kan indsnævre udvalget af Everton-cykler, og dermed kun få vist de cykler der passer til dig og dine specifikke behov.

Evertons cykeleventyr

Everton startede med at producere reservedele og komponenter til cykler, og i 1940’erne tog det for alvor fart med produktionen af cykler. Rasmus Peter Egedesø, som er navnet på grundlæggeren af Everton, syntes der manglede dansk producerede cykler, da markedet dengang var domineret af tyske cykel brands.

I starten af Evertons cykeleventyr bestod produktionen mest af alt af reservedele og komponenter til cykler. I 1940’erne begyndte produktionen af cykler at tage fart. På sit værksted i Nr. Aaby på Fyn, lakerede R.P Egedesø selv stellene, som var købt hos den lokale producent, Børge Kildemoes. Senere fik Everton dog sin egen stelproduktion.

I 1995, blev navnet Everton solgt til en anden fynsk cykelproducent, nemlig Smith & Co. – bedre kendt som SCO. Men allerede et par år senere, i 1997, blev både Everton og SCO opkøbt af Børge Kildemoes, som stadig den dag i dag står for produktionen af Everton-cyklerne.

Herrecykler fra Everton

Er du på udkig efter en enkel, elegant og funktionel herrecykel? Så er en Everton-cykel lige noget for dig. Deres cykler er produceret i robuste, pålidelige materialer, som henvender sig til enhver. Med en Everton-cykel er du sikret god og pålidelig kvalitet hele vejen igennem, både når det kommer til stel og komponenter.

Everton-cykler er alle sammen solide og funktionelle cykler, som kan benyttes til både lange og korte ture. Med en Everton-cykel er du sikret en pålidelig og sikker transport i hverdagen. Det er derfor en perfekt cykel til dig, som pendler på arbejde eller bare bruger cyklen til alle hverdagens gøremål.

Everton har mange års erfaring med at producere alt fra reservedele til cykler, og du kan derfor vide dig sikker på, at din cykel er af god kvalitet – hele vejen igennem. Med en Everton-cykel er du sikret en cykel, der holder i mange år frem, såfremt du husker at vedligeholde den.

Damecykler fra Everton

Er du på udkig efter en sikker og pålidelig damecykel? Så er en Everton-damecykel helt klart noget for dig. Den danske cykelproducent har siden starten været fokuseret på at skabe enkle og elegante cykler, som er bygget i solide, holdbare materialer. Med en Everton-cykel er du sikret en god, pålidelig damecykel, som vil give dig køreglade på cykelstien.

Everton-cykler er enkle, elegante og samtidigt robuste cykler, som henvender sig til enhver. Hvad enten du mangler en damecykel til at pendle på arbejde eller handle ind, så er en Everton-cykel et godt og pålideligt valg til at klare alle hverdagens gøremål.

Evertons store erfaring med at producere cykler og reservedele, gør at du er sikret en sikker og pålidelig cykel, som hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Med en Everton-cykel er du derfor sikret en cykel i en god, solid kvalitet, som kan holde i mange år fremover.

Everton leverer kvalitets cykler til en god pris

Hvis du leder efter en ny cykel, som hverken vælter budgettet eller går ned på kvaliteten – så er en Everton-cykel lige noget for dig. Everton producerer gode kvalitetscykler som et billigere alternativ til en Kildemoes cykel, og du kan derfor være sikker på, at din cykel er af en god, solid kvalitet – lige fra stel til komponenter.

Med en Everton-cykel er du både sikret en god og pålidelig cykel, som vil holde i mange år fremadrettet og som samtidigt ikke vælter budgettet. Du får derfor en praktisk, enkel og elegant cykel til en virkelig skarp pris – uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.