SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
Cykler fra Cannondale

Cannondale

Cannondale er en Amerikansk cykelproducent i topklasse, som blev grundlagt i 1971 i Connecticut, USA. Siden starten har Cannondale fokuseret på at producere cykler i en utroligt høj kvalitet, som kun få andre cykelbrands kan matche. Udover at fremstille prisvindende racercykler og mountainbikes, sponsorerer Cannondale også nogle af de bedste og største cykelhold i verdenen.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1971
Hovedsæde Connecticut, USA
Antal cykler 729

Stort udvalg af Cannondale-cykler i absolut topkvalitet

Leder du efter en Cannondale-cykel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland har vi samlet et stort udvalg af Cannondale-cykler fra forskellige forhandlere. På den måde får du ét samlet overblik over alle de mange Cannondale-cykler, som er på markedet. Du slipper derfor for at klikke dig ind på flere forskellige webshops for at finde den rigtige cykel.

Brug filterfunktionen til at indsnævre sortimentet af Cannondale-cykler, så du kun får vist dem, der matcher dine kriterier. Du kan filtrere på baggrund af cykeltype, størrelse og pris. Vi har gjort det nemt at finde aktuelle tilbud på billige Cannondale-cykler – du vælger blot, hvor stor en besparelse du ønsker at opnå, og udvalget opdateres automatisk.

Vi opdaterer selvfølgelig vores udvalg, i takt med at vores samarbejdspartnere får nye modeller hjem. Det sikrer dig et overblik over de aktuelle Cannondale-cykler, så du undgår at modellen er udsolgt eller ikke længere er i sortimentet. Et nyttigt værktøj, som egner sig til dig, der er på udkig efter en ny Cannondale-cykel.

Derfor bør du vælge en Cannondale-cykel

Cannondale er en af de producenter, som man ikke kan komme udenom, når det kommer til kvalitet. Alle Cannondale-cykler er af ultimativ topkvalitet. Siden starten har Cannondale været passioneret omkring både cykelsporten og teknologien bag de cykler, som performer bedst – og det har de stadig den dag i dag.

Cannondale-cykler udmærker sig ved at være af en kvalitet, som de færreste andre cykelmærker kan matche. Cannondale har en anderledes, innovativ og nyskabende tankegang til valg af materialer, og det har gjort dem til en af verdens førende cykelproducenter, når det kommer til både køreegenskaber og -komfort.

Deres passion for at bygge hurtige og nyskabende letvægtscykler kommer især til syne blandt deres prisvindende racercykler. Cannondale revolutionerede markedet, da de begyndte at producere cykler i kulfiber og aluminium, mens andre cykelproducenter holdte fast i at lave cykelstel af stål.

Det er denne form for innovation og nysgerrighed, der har gjort Cannondale til et markedsførende cykelbrand. Uanset om du investerer i en racercykel, mountainbike, elcykel, børnecykel, herrecykel eller damecykel fra Cannondale, kan du være sikker på, at du ikke bliver skuffet. Du får en kvalitetscykel, som kan holde i mange år med den rette pleje.

Racercykler fra Cannondale

Cannondale producerer racercykler i en en topkvalitet, som de færreste andre kan leve op til. Cannondales racercykler er anerkendt og anvendt af nogle af verdens bedste cykelryttere som eksempelvis Peter Sagan og Ivan Basso. Med et ergonomisk og innovativt design sætter Cannondale-cykler sig i førersædet, hvad angår kvalitet og vægt.

Cannondales racercykler udmærker sig ved at være innovative, både hvad angår design og produktion. Deres cykler er lavet af letvægtsaluminium og -kulfiber, hvilket gør dem til nogle af verdens bedste racercykler på markedet. I modsætning til mange andre racercykler, er Cannondales racercykler udmærket ved at have et tykt stel, som er stift, uden det går på kompromis med vægten.

Mountainbikes fra Cannondale

Udover at producere nogle af verdens bedste racercykler, står Cannondale også bag nogle af de absolut bedste mountainbikes, du kan finde på markedet. Deres innovative og nyskabende tilgang har gjort, at de befinder sig i en liga for sig selv. Du bør overveje en Cannondale-mountainbike, uanset om du er begynder, er erfaren eller professionel mountainbikerytter.

Cannondale gør sig blandt andet bemærket ved deres innovative, enkeltsidede forgafler til mountainbikes, som er en opfindelse, brandet selv står bag. Disse kaldes også for en ‘Lefty’. Denne type forgaffel sidder kun fast i venstre side af forhjulet, hvilket giver en bedre stødabsorbering ved terrænkørsel, end du kan opnå på en mountainbike med en normal forgaffel.

Herrecykler fra Cannondale

Selvom Cannondale især gør sig bemærket ved deres mountainbikes og racercykler, producerer den amerikanske cykelfabrikant også herrecykler i høj kvalitet til hverdagsbrug. Alle Cannondale-cykler er samlet af kvalitetskomponenter, som Cannondale også selv producerer. Derfor kan du være sikker på at få en herrecykel af den absolut højeste kvalitet, når du vælger en Cannondale-cykel.

Leder du efter en herrecykel i et moderne og innovativt design, som med garanti vil give dig køreglæde på vejene, så er Cannondales herrecykler helt klart noget for dig. Her hænger pris og kvalitet sammen, og du får således en cykel i en utroligt høj kvalitet, hvilket afspejler sig i selv de mindste detaljer.

Damecykler fra Cannondale

Blandt Cannondales brede sortiment af kvalitetscykler finder du også damecykler, som egner sig til både bykørsel og sport. Cannondales damecykler adskiller sig fra de fleste andre cykelbrands, hvilket især kommer til syne ved deres brede dæk og tykke letvægtsstel. Cannondale-cykler har altid været innovative i forhold til design, og dette kommer også til syne ved deres damecykler.

I Cannondales udvalg af damecykler kan du både finde citybikes, klassiske cykler og sportscykler. Især deres klassiske cykler gør sig bemærket ved deres lave stel og brede dæk samt affjedring i sadelpinden og forgaflen, hvilket sikrer dig en utroligt høj komfort, når du cykler gennem byen. Cannondales EQ-serie er desuden udstyret med en cykelcomputer, som du nemt kan linke op med din smartphone, hvis du ønsker at tracke din kørsel.

Børnecykler fra Cannondale

Leder du efter en børnecykel af absolut højeste kvalitet? Så er Cannondale-cykler helt klart et godt valg. Cannondales passion for at bygge letvægtscykler af høj kvalitet er noget, der går igen blandt deres udvalg af børnecykler. Ligesom med andre cykler fra det amerikanske brand, er deres børnecykler også bygget i en uovertruffen kvalitet, hvor deres innovative tilgang til at bygge cykler afspejler sig i alt fra design og køreegenskaber.

Du kan finde både mountainbikes og børnecykler til hverdagsbrug og sport, men én ting, der er fælles for dem alle, er, at det er kvaliteten og komforten, som er i førersædet. Hos Bikeland kan du finde et stort udvalg af Cannondale-cykler til børn – og udvalget opdateres løbende, i takt med at der kommer nye modeller på markedet.

Elcykler fra Cannondale

Som nævnt, har Cannondale altid været foran, når det kommer til innovation, design og funktionalitet, hvilket også gør dem på forkant med udviklingen af nye smarte cykelteknologier. Derfor kan du selvfølgelig også finde elcykler af utrolig høj kvalitet blandt sortimentet af Cannondale-cykler.

Elcyklerne fra amerikanske Cannondale udmærker sig ved at have en kraftig elmotor og et ergonomisk design, som nemt og hurtigt får dig fra A til B. Den kraftige elmotor gør, at du nemt og bekvemt kan have oppakning som f.eks. cykeltrailer eller cykeltasker med, uden du behøver miste hverken fart, moment eller køreglæde.

Elcyklerne er designet med en smart batteriløsning, som er integreret i selve stellet på cyklen. Du kan dog stadig tage batteriet ud, så du nemt og praktisk kan oplade batteriet, når du er på farten. Cannondales cykler er samlet af kvalitetskomponenter, og dette gør sig også gældende for deres elcykler, som er lavet til den kvalitetsbevidste cyklist.