SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
SOMMER-UDSALG!☀️Spar op til 50% på din nye cykel☀️Klik her og se de brandvarme sommertilbud!☀️
Cykler fra BMC

BMC

BMC Switzerland, som er det fulde navn bag BMC-cykler, har base i Schweiz. De har gennem årtier produceret cykler i absolut verdensklasse – blandt andet har BMC-cykler deres eget professionelle team af cykelryttere og triatleter. Cykelrytteren Cadel Evans har blandt andet vundet Tour de France i 2011 på en BMC-cykel.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1986
Hovedsæde Grenchen, Schweiz
Antal cykler 284

Find din nye BMC-cykel her

BMC Switzerland, som er det fulde navn bag BMC-cykler, har base i Schweiz. De har gennem årtier produceret cykler i absolut verdensklasse – blandt andet har BMC-cykler deres eget professionelle team af cykelryttere og triatleter. Cykelrytteren Cadel Evans har blandt andet vundet Tour de France i 2011 på en BMC-cykel.

Andre atleter har dog udmærket sig ved toppræstationer på BMC-cykler. Eksempelvis vand Greg Van Avermaet OL-guld på landevej 2016, og mountainbikerytteren Julien Absalon har vundet verdensmesterskaberne i mountainbike for BMC MTB Racing, som er BMC’s mountainbiketeam.

BMC har en innovativ tilgang til produktudvikling og forskning, hvilket tydeligt mærkes på kvaliteten af deres cykler. Uanset, om du vælger en BMC-citybike, BMC-mountainbike eller BMC-racercykel, kan du være sikker på, at den præsterer på topniveau. Cyklen BMC Speedfox 01 er eksempelvis blevet hædret med Gold Winner of ISPO Awards i 2018.

Stort udvalg af BMC-cykler

Hos Bikeland finder du altid et stort udvalg af BMC-cykler. Udvalget byder på alt fra racercykler og mountainbikes til elcykler, klassiske herrecykler og børnecykler. Uanset, hvilken model du vælger, er du sikker på, at du får en kvalitetscykel, som kan holde i mange år, hvis du vedligeholder den ordentligt.

Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, så du har det hele samlet i ét smart overblik. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige BMC-cykel til dit behov, uden du er nødt til at navigere til flere forskellige webshops for at sammenligne udvalget. Brug filterfunktionen til at få vist de BMC-cykler, som matcher dit specifikke behov.

Du kan filtrere på baggrund af flere forskellige faktorer. Leder du efter en BMC-cykel i en bestemt størrelse, kan du bruger filterfunktionen til at sortere de øvrige størrelser fra. Er du på udkig efter en billig BMC-cykel, kan du bruge prisfilteret til at få vist BMC-cykler i bestemte prisklasser eller til en nedsat pris på en bestemt procentdel.

Mulighederne er mange, men vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige BMC-cykel på tværs af forhandlere. Det store udvalg af BMC-cykler udvides konstant, og vi opdaterer automatisk, når der kommer nye modeller hos forhandlerne. Ofte kan du få de tidligere modeller til nedsat pris, i takt med at der kommer nye kollektioner.

Herrecykler fra BMC

BMC er mest kendte for deres mountainbikes og racercykler, som anvendes af professionelle topatleter. Det er dog ikke kun her, brandet mestrer cykelproduktionen til perfektion. Du kan også finde sporty herrecykler fra BMC, som du kan bruge i hverdagen, når du skal til og fra arbejde.

Fælles for alle BMC’s herrecykler er, at de er fremstillet af robuste materialer, som gør, at de performer fremragende på landevejene og cykelstierne. Du kan opnå en god fart, samtidig med at der er fokus på komforten. En BMC-cykel er det oplagte valg til dig, der pendler til og fra arbejde over lange strækninger, og derfor har brug for en robust og pålidelig herrecykel, som kan fragte dig fra A til B så nemt som muligt.

Racercykler fra BMC

Dér, hvor BMC virkelig adskiller sig fra konkurrenterne, er deres racercykler. Her får du virkelig meget for pengene, hvis du vel at mærke er på udkig efter en racercykel af absolut topkvalitet. Al forskning og udvikling foregår internt på BMC’s eget laboratorium i Schweiz. Her skaber de deres unikke og banebrydende cykelteknologier, som de færreste andre kan matche.

Som nævnt, har BMC deres eget cykelhold, som blandt andet har været med til at vinde Tour de France i 2011. Gå på opdagelse i det store udvalg af racercykler fra BMC og lad dig inspirere – eller find den model, som du leder efter ved at bruge søgefunktionen eller filteret. Uanset, hvilken racercykel du vælger fra BMC, vil du ikke blive skuffet.

Mountainbikes fra BMC

Det er ikke kun på landevejen, BMC-cykler har deres berettigelse. De udmærker sig også ved deres fremragende mountainbikes, som egner sig til terrænkørsel samt på stier og skovveje. BMC’s mountainbikes sikrer, at du får en optimal oplevelse, når du cykler i kuperet terræn – og faktisk har BMC også deres eget mountainbiketeam.

Særligt Teamelite 01 er værd at nævne i denne sammenhæng. På overfladen minder den om de fleste klassiske mountainbike-modeller. Den er dog mere end det. Det er en mountainbike, som BMC har udviklet på deres Impec Lab, som er navnet på deres laboratorium, hvor al deres forskning foregår.

Cyklen er en 29”-model, hvilket giver den en optimal stabilitet, samtidig med at du opnår bedre styreegenskaber, når du cykler på den. Herudover er der anvendt micro-travel, som er en betegnelse for den måde, hvorpå cyklen er opbygget. Det giver en forbedret stødabsorbering, som de færreste mountainbikes kan matche i øjeblikket.

Børnecykler fra BMC

Leder du efter en sporty børnecykel af høj kvalitet? Så bør du overveje en BMC-cykel. BMC’s børnecykler er dog ikke som de fleste andre børnecykler. De egner sig til lidt større børn, som ønsker sig en sporty og effektiv cykel med gode styreegenskaber – og det får du, når du vælger en BMC-børnecykel.

Det afspejler sig også i prisniveauer, at her er tale om børnecykler i en liga for sig selv. BMC er særligt kendt for deres to børnemodeller, Blast og Twostroke, som fås i mange forskellige farver. Begge modeller findes også i en voksenudgave, og de har nøjagtigt de samme egenskaber, bortset fra at de er tilpasset barnets anatomi.

Elcykler fra BMC

Hvis du er på udkig efter en elegant og sporty elcykel, som ikke minder om den klassiske elcykel, men derimod er stort set identisk med de sporty citybikes, mountainbikes og racercykler, du ellers finder i BMC’s udvalg, så bør du overveje en af deres elcykler. Her er der dømt kvalitet for pengene, og her er da også tale om premium-elcykler af absolut topkvalitet.

Prisniveauet er højere end mange andre elcykler, men til gengæld får du virkelig meget for dine penge. Passer du din BMC-elcykel ordentligt, får du en model, som kan holde i mange, mange år fremadrettet. Elcyklerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer, uanset hvilken model du vælger – og de er designet til høj fart på landevejene.

Find gode tilbud på BMC-cykler hos Bikeland

Hos Bikeland finder du altid gode tilbud på BMC-cykler. Vi indhenter automatisk BMC-cykler fra en række udvalgte samarbejdspartnere, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne priser. Du skal derfor ikke klikke dig ind på flere forskellige webshops, når du skal finde et aktuelt tilbud på en BMC-cykel.

I stedet har vi udviklet en smart filterfunktion, som giver dig mulighed for at sortere på baggrund af pris eller få vist de bedste tilbud først. En BMC-cykel behøver ikke nødvendigvis at vælge budgettet, og du finder altid et godt tilbud på en BMC-cykel hos Bikeland. Hvis der ikke er nogen aktuelle tilbud på BMC-cykler, kan du med fordel vente til den nye sæson, da priserne som regel bliver skruet i bund, når der lanceres nye modeller.