Cykler fra Bianchi

Bianchi

Bianchi er et historisk italiensk cykelbrand i absolut verdensklasse. Grundlæggeren, Edoardo Bianchi, startede allerede med at producere cykler i 1885, og siden da har det kun taget fart. Bianchi-cyklerne er kendetegnet ved deres unikke, patenterede turkise farve, som skiller sig ud fra mængden på både landeveje og cykelstier verden over. Med over 130 års erfaring med at bygge og designe cykler af højeste kvalitet, lægger italienske Bianchi sig i førersædet når det kommer til cykler.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1885
Hovedsæde Treviglio, Italien
Website www.bianchi.com
Antal cykler 257

Stort udvalg af Bianchi-cykler

Hos Bikeland finder du et stort og bredt udvalg af Bianchi-cykler til både hverdagsbrug og cykelløb. Hvad enten du er på udkig efter en racercykel, mountainbike eller en herrecykel, vil du helt sikkert kunne finde noget i vores sortiment. Hos Bikeland indhenter vi løbende tilbud fra vores mange samarbejdspartnere – på den måde er du sikret den bedste pris.

Hvis du har svært ved at finde en cykel der passer til dig, kan du benytte vores smarte filterfunktion, som giver dig mulighed for at indsnævre udvalget. På den måde kan du filtrere mellem de mange forskellige modeller og kun få vist de cykler, som passer til lige netop dig og dine behov.

Ægte italienske cykler til den kvalitetsbevidste cyklist

Italienske Bianchi har i over 130 år bygget og designet cykler af utroligt høj kvalitet, som henvender sig til den mere kvalitetsbevidste cyklist. Bianchis cykeleventyr startede allerede i 1885, og i Milano åbnede den første Bianchi cykelbutik på Via Nirone 7. Lige netop den adresse lagde senere navn til deres mest populære model, som stadig er i produktion den dag idag.

Det dedikerede og innovative team bag Bianchi, holder fast i deres gamle rødder om at skabe cykler i absolut højeste kvalitet, som sætter håndværk, funktionalitet og køreglæde i første række. De berømte italienske cykler er, udover deres høje kvalitet, kendetegnet ved den flotte turkisgrønne farve, kaldet Celeste, som Bianchi har taget patent på.

Flere professionelle cykelryttere har også kørt på de italienske Bianchi-cykler. Den legendariske cykelrytter, Fausto Coppi, vandt blandt andet Tour de France to gange på en Bianchi-cykel i 1949, og igen i 1952. Cykelrytteren Marco Pantani har også haft den gule førertrøje på, da han vandt Tour de France i 1998.

Herrecykler fra Bianchi

Leder du efter en herrecykel i høj kvalitet? Så er Bianchi-cykler lige noget for dig. Med over 130 års erfaring med at bygge og designe cykler, trækker det italienske cykelbrand sig i førertrøjen når det kommer til håndværk og innovation. Bianchi-cykler er bygget af de absolut bedste materialer og komponenter, hvilket sikrer dig en cykel af højeste kvalitet.

Det smukke italienske håndværk og design går igen ved alle Bianchi-cykler, lige meget om du er på udkig efter en citybike eller en racercykel. En herrecykel fra Bianchi er ikke som alle andre herrecykler. Her får du en flot og elegant cykel, som er bygget og designet til fart, helt ned til mindste detalje.

Med en Bianchi-herrecykel er du derfor sikret en cykel af højeste skuffe, som de færreste cykelproducenter kan følge med på. Folkene bag Bianchi bliver ved med at optimere og finpudse deres cykler og komponenter, så de altid lever op til deres strenge krav om kvalitet og funktionalitet.

Racercykler fra Bianchi

Er du på udkig efter en ny racercykel? Et område hvor Bianchi virkelig gør sig bemærket, er ved deres racercykler. De berømte racercykler er kendetegnet ved deres unikke turkis grønne farve, som skiller sig ud fra mængden på landevejene verden over. Italiensk håndværk og kvalitet er virkelig noget der kommer til syne, når vi snakker Bianchi-racercykler.

Med et flot og elegant, italiensk design samt en uovertruffen kvalitet, trækker det italienske cykelbrand sig igen i førertrøjen, når det kommer til racercykler. Alle Bianchi-cykler er gennemtænkt helt ned til mindste detalje, med fokus på fart og køreglæde, både hvad angår design og funktionalitet.

Grundlæggeren af Bianchi, Edoardo Bianchi, mente at den bedste måde at teste en cykel, var ved at køre ræs på den. Du kan derfor være sikker på at alle Bianchi-cykler er testet og optimeret til perfektion, så du kan få mest muligt fart og køreglæde på landevejene. Bianchi-cykler henvender sig både til den professionelle rytter samt hobbyrytteren med sans for kvalitet.

Mountainbikes fra Bianchi

Leder du efter en ny mountainbike i høj kvalitet? Så er en mountainbike fra Bianchi lige noget for dig. Det innovative team bag Bianchi bliver ved med at optimere og finjustere deres cykler, så du kan være sikker på at få en mountainbike i absolut topklasse. Bianchi har et stort udvalg af mountainbikes både som hardtail og full-suspension.

Bianchi har et bredt udvalg af mountainbikes, og et lige så stort udvalg af udstyr og komponenter. Der er derfor god mulighed for at finde en Bianchi-mountainbike, som passer til lige netop dine krav og behov til en ny mountainbike.

Bianchis mange års erfaring med at bygge cykler i utrolig høj kvalitet, er også noget man kan mærke på de italienske mountainbikes. Med en Bianchi-mountainbike er du sikret en verdensklasse kvalitet og et flot skarpt design, som vil give dig køreglæde på hver eneste tur.

Elcykler fra Bianchi

Er du på udkig efter en elcykel af højeste kvalitet? Så er en Bianchi-elcykel lige noget for dig. Bianchi har gennem de seneste år udviklet elcykler af absolut højeste kvalitet, både i form af citybikes, mountainbikes og racercykler. Med en Bianchi-elcykel kan du derfor være sikker på at få en elcykel, som er optimeret og finjusteret til at give dig den bedste køreoplevelse.

Bianchi-elcykler er alle udstyret med komponenter af højeste kvalitet, hvilket også betyder at det ikke er de billigste cykler på markedet. Batteriet er flot gemt væk på alle modellerne, hvilket giver plads til at lade det flotte italienske design og håndværk dominere.

Deres brede sortiment henvender sig til alt fra pendleren der mangler et ekstra skub i pedalerne om morgenen, til mountainbikeren der gerne vil bestige de stejleste bakker. Så hvis du er på udkig efter en lidt mere eksklusiv elcykel, i suveræn kvalitet lige fra stel til motor, så er en elcykel fra italienske Bianchi lige noget for dig.