MBK

MBK er dansk design i verdensklasse. Vælger du en MBK-cykel, er du sikker på, at du får en kvalitetscykel, som kan holde i mange år. Du finder både herrecykler, damecykler, børnecykler og elcykler fra MBK. Sortimentet udvides løbende, og her på siden finder du de nyeste og mest populære MBK-cykler. Du kan også klikke på et af filtrene og få vist et overblik over alle modeller inden for den specifikke kategori.

Læs hele beskrivelsen
Grundlagt 1903
Hovedsæde Randers, Danmark
Website www.mbkcykler.dk
Antal cykler 115

Find din nye MBK-cykel her

Leder du efter en MBK-cykel? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bikeland.dk har vi samlet alle de nyeste og mest populære modeller fra MBK. Du finder både herrecykler, damecykler, børnecykler og elcykler i udvalget, og du kan bruge filteret til automatisk at sortere, så du udelukkende får vist de modeller, som matcher det, du leder efter.

MBK er et dansk mærke, som hører under HF Christiansen A/S, der en af de ældste cykelproducenter i verden. Alle MBK’s cykler er fremstillet til effektiv by- og hverdagskørsel, og der er lagt vægt på designet. Hos Bikeland.dk finder du altid de nyeste modeller og typer af MBK-cykler fra forskellige forhandlere, og vi opdaterer løbende udvalget.

MBK er dansk kvalitet og design

Når du køber en MBK-cykel, er du sikker på, at du får en god og stabil cykel, som kan holde i mange år. Den giver dig mulighed for at cykle ubesværet gennem bybilledet, uanset om du har kort eller lang afstand til og fra arbejde, skole, indkøbsmuligheder eller de mange andre steder, du slår et smut forbi i hverdagen.

Siden starten har MBK udmærket sig ved at være en særdeles kvalitetsbevidst producent. I generationer har mærket produceret og designet moderne og stilrene cykler til de danske cyklister. Her spiller komfort og kvalitet en afgørende rolle, og du fornemmer tydeligt de mange fremragende køreegenskaber, når du tager din første cykeltur.

Der er mange fordele ved at vælge en MBK-cykel. Du får meget for pengene, og de kan holde i mange år. Samtidig finder du en MBK-cykel i stort set alle prisklasser, så der er rig mulighed for at finde en god og stabil cykel, som ikke vælter budgettet. Herudover finder du masser af gode tilbud på MBK-cykler. Brug filteret til at få vist aktuelle tilbud og kampagnepriser.

Stort udvalg af herrecykler fra MBK

MBK har specialiseret sig i at producere kvalitetscykler, som egner sig til brug i både hverdagen og fritiden. Er du på udkig efter en pålidelig, effektiv og robust herrecykel, er en MBK-cykel det helt rigtige valg. Her finder du masser af gode modeller, og du kan helt sikkert også finde én, som matcher dit specifikke behov.

Du kan både få komfortable citybikes, og sporty racercykler, robust gravelbikes og stort set alle andre former for cykler fra MBK. Brug filterfunktionen til at finde den MBK-cykel, som lever op til dine forventninger eller scroll dig igennem det store udvalg af MBK-cykler for at finde inspiration, hvis du er i tvivl om, hvilken MBK-herrecykel du skal vælge.

Stort udvalg af damecykler fra MBK

Når du vælger en MBK-cykel, går du aldrig galt i byen – og det gør du heller ikke, hvis du er på udkig efter en ny damecykel. Udvalget af MBK-damecykler udvides hele tiden, og du finder altid et stort sortiment af både sporty damecykler og damecykler, som egner sig til hverdagsbrug.

Vi har samlet en lang række MBK-damecykler fra forskellige forhandlere på én og samme side. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige model til dit behov, uden du skal klikke dig rundt mellem flere forskellige webshops. Klik på filteret længere oppe på siden for at se udvalget af MBK-damecykler.

Stort udvalg af børnecykler fra MBK

Børnecykler fra MBK er kendetegnet ved at være både solide og sikre – og så leveres de mest alt det nødvendige ekstraudstyr. Du skal derfor ikke ud og investere i ekstra dele til cyklen. Børnecykler fra MBK kommer som standard med både reflekser på pedalerne, bagagebærer, brede skærme og godkendte cyklelåse. Der følger endda en cykelkurv med på flere af pigecyklerne.

Samtidig er der særligt fokus på sikkerheden, da der er tale om en børnecykel. Det kan være forvirrende for børn at skulle håndtere en bremse på håndtaget, hvorfor der altid er både fod- og håndbremse på MBK’s børnecykler. Det gælder selvfølgelig ikke for hverken herrecyklerne eller damecyklerne, men er en smart og sikker feature på en børnecykel.

Som forælder kan du være tryg ved at sende dit barn ud i trafikken på en MBK-cykel. De fås desuden i et bredt udvalg af farver, størrelser og designs – og du kan helt sikkert finde én, som både du og dit barn kan lide. Brug filterfunktionen til at få vist alle børnecykler fra MBK. Du kan også bruge filteret til at få vist aktuelle tilbud.

Find gode tilbud på MBK-cykler

Der er altid gode tilbud at indhente, hvis du vil spare penge, når du køber en MBK-cykel. Er du på udkig efter en god, robust og pålidelig cykel, som ikke vælter pengene, kan du bruge filteret til at få vist de billigste MBK-cykler lige nu. Længere oppe på siden finder du også et udvalg af de bedste og billigste MBK-cykler hos vores samarbejdspartnere.

Ofte kan du finde gode tilbud på MBK-cykler, i takt med at der bliver lanceret nye kollektioner. De modeller, der tilhører de ældre kollektioner, bliver ofte sat ned, så du kan købe dem til en fordelagtig pris i forhold til de nye modeller. Hvis du ikke har noget imod at investere i en lidt ældre model, som absolut ikke fejler noget, er der mange penge at spare.