JANUAR UDSALG🎉SPAR OP TIL 70%🎉SE ALLE DE GODE TILBUD HER 🎉JANUAR UDSALG🎉SPAR OP TIL 70%🎉SE ALLE DE GODE TILBUD HER 🎉
JANUAR UDSALG🎉SPAR OP TIL 70%🎉SE ALLE DE GODE TILBUD HER 🎉JANUAR UDSALG🎉SPAR OP TIL 70%🎉SE ALLE DE GODE TILBUD HER 🎉

Racercykler

Stort udvalg af racercykler fra både kendte og mindre kendte brands i ethvert prisniveau.

137 produkter
Racercykler og gravel bikes fra kendte mærker. Køb din nye racercykel via Bikeland.dk

Stort udvalg af racercykler hos Bikeland

Hos Bikeland.dk finder du et stort udvalg af racercykler til både mænd og kvinder samt alle aldersgrupper. Vi har en stor passion for motionscykling, som vi ønsker at give videre til dig. Derfor har vi samlet et bredt sortiment af de absolut bedste racercykler fra forskellige forhandlere. Det gør det nemt for dig at finde den rigtige racercykel til dit behov.

Uanset, om du træner en gang imellem, eller om du planlægger at bruge din racercykel flere gange om ugen, finder du en passende model i vores sortiment. Udvalget byder på et varieret sortiment, som stammer fra forskellige forhandlere – og det opdateres automatisk, i takt med at der kommer nye modeller på markedet.

Du kan finde en god introduktionscykel til dig, der netop har besluttet dig for, at du vil prøve kræfter med en racercykel. Du kan også finde mere avancerede racercykler, som regner sig til dig, der allerede er blevet bidt af motionsformen. Udvalget byder på alle former for racercykler, og du kan nemt sortere på baggrund af dine præferencer med filteret.

En racercykel giver dig ultimativ frihed

En racercykel er det rigtige valg til dig, der ønsker en masse gode oplevelser på landevejen. Med en racercykel kan du kombinere motion med fornøjelse, så du bliver gladere, i bedre form og får mere energi. Det er samtidig en skånsom træningsform, hvor dine knæ og hofter ikke er lige så udsatte som ved andre sportsgrene, der giver samme udbytte.

Du kan både træne alene og sammen med andre på en racercykel – og der er garanti for mange timers underholdning og motion, så du kommer i bedre form, samtidig med at du hygger dig, uanset om du træner alene eller sammen med andre. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge racercykel.

Sådan vælger du den rigtige racercykel

Når du skal investere i en racercykel, er det vigtigt, at du vælger en model, som matcher din kropsbygning. Det betyder blandt andet, at du ved køb af racercykel skal være opmærksom på stel, styr og sadel, så det passer til dig og din krop. Det sikrer, at der er minimal risiko for skader, samtidig med at du opnår ultimativ komfort på din racercykel.

Af samme årsag er det vigtigt, at du tager højde for, at der er forskel på herrecykler og damecykler, når det kommer til cyklens udformning. En racercykel til damer har oftest et smallere styr, en bredere sadel samt en kortere frempind end en racercykel til herrer. Herudover er stellet tilpasset den kvindelige anatomi, så den er mere komfortabel.

Ovenstående faktorer er de mest væsentlige, da det sikrer dig en racercykel, som passer til din krop. Der er dog også andre faktorer, som har indflydelse på, hvilken racercykel du skal vælge. Du bør derfor starte med at overveje en række ting, som giver dig bedre indsigt i, hvilken racercykel der egner sig til netop dit behov.

Overvej følgende ved køb af racercykel:

  • Hvor lange distancer skal du køre på din racercykel?
  • Hvor ofte skal du bruge din racercykel?
  • Hvor meget vil du ofre på din nye racercykel?
  • Planlægger du at deltager i motionscykelløb?

Der er typisk ikke monteret pedaler på en racercykel fra start, hvorfor du ligeledes skal tage stilling til, om ønsker almindelige pedaler eller klikpedaler. Fordelen ved klikpedaler er, at de giver dig mulighed for at holde dine ben vertikalt lige, så du ikke træder skævt. Du kan derfor holde dine knæ stabile, når du træder i pedalerne.

Billige racercykler til herrer og damer

Der findes mange forskellige former for racercykler, men de har allesammen en række karakteristika, som går igen. Uanset, hvilken prisklasse du vælger en racercykel i, vil du opleve, at det er de samme krav, som gør sig gældende – eksempelvis at cyklen skal være let, så der er minimal modstand, når du kører.

Det gør sig gældende, uanset om du leder efter en racercykel til damer eller herrer. På denne side har vi samlet et stort udvalg af cykler til begge køn. Alle cykler stammer fra forskellige brands og forhandlere, som vi har udvalgt nøje. Det betyder, at de lever op til de strenge kvalitetskrav, som er underlagt moderne racercykler.

I sortimentet finder du både de nyeste topmodeller samt mere alsidige racercykler, der egner sig som transportmiddel. Du kan også finde billige modeller, som enten er på tilbud hos forhandleren eller stammer fra ældre kollektioner, hvorfor de fås billigere. Du kan bruge filterfunktionen til at få vist de billigste racercykler først, så du ikke vælger budgettet, når du skal investere i en ny model.